Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:41:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2667793 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat
Reci mi Lolana sta ti kao kvazi advokat i kvazi psiholog tj. kao moja kvazi koleginica mislis o recniku naseg kvazi druga, dal je to prirodna ogranicenost uma  ili je samo kvazi ogranicenost kao posledica dugogodisnjeg slajfovanja na fotografije splavarusa koje prezire i tako zdusno vredja?

Ja kao neki kvazi psihoadvokat mogu da dam neko svoje kvazi misljenje - Nas kolega Sez tj Kvazimen je zapravo potajno zaljubljen u Miu i jos neke lepe devojke koje je svestan nikad nece imati .A nece ih imati jer je svestan da zene ne vole isfrustrirane muskarce ,nebitno koliko imaju para i cime se bave .Nije ni da mi kvazizene ne volimo pare ali pre bih presle preko toga da neko nema kvazikesa,nego da je nesrecan i frustriran ,a ne radi nista na tome da poboljsa svoju kvazi situaciju .Mozda Sez nije losa osoba ,mozda su okolnosti od njega tako nesto napravili ,mozda je to sve tako ,nemam pojma tj kvazi pojma .
Jesi ti Sez kvazi istrazivac tih tvojih ruda ?
Ma Lolana, gresimo dusu i ti i ja, vidis da sez nije kvazimen, pogledaj zna on mesto kvazi da upotrebi rec pseudo. Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 21:53:05 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pseudo mu se izvinjajem ako sam ga necim kvaziuvredila  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
opsednutost mojim psiholoskim profilom cyberpsihologa me uvek iznova fascinira, uvek se potvrdi teorija da je samo svemir i ljudska glupost beskonacna mada se za svemir jos uvek dokazuje,necemo ipak o tome suvise su apstraktne teme
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Tako je to dragi Sez - ti si opsednut Mijom ,ja sam tobom -svako ima svog demona  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

B92-2009-09-18_22-03-21h 1.jpg
(114.83 KB, 768x576)
B92-2009-09-18_22-03-30h 1.jpg
(113.24 KB, 768x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
sad bi neko pomislio da su ove raspalje splavaruse vrhunski obrazovane i sve sami clanovi SANU akademije iili inzinjeruse,a ovo bolid neznam sta znaci,sem ako nemislis na forumulu 1 i slicna vozila ili je to termin iz astronomije pa hoces da kazes da sam nebesko telo ili mozda je to neki vas inzinjersko splavarski sleng kojim hoces da uvredis licno nekoga

Pa ko se to nama naljutio i uzbudio? Koliko si samo gresaka u kucanju napravio, malo rade zivci: raspalje, inzinjeruse, (zar nije inzenjeruse), sta je bolid moze da ti objasni svaka splavarusa, neznam se pise ovojeno, nemislis takodje, pa inzinjersko (valjda inzenjersko), pa ti pises kao ja a zezas me da treba inzenjer.

sto ce reci osim da nevidis dalje od nosa pseudo inzInjeru
nevidis se takodje pise odvojeno, a i sam si gore pisao inzinjer. Vidis kako nije lepo kada te neko potcenjuje i zafrkava.

Pseudo mu se izvinjajem ako sam ga necim kvaziuvredila  Smile
Jao Lolana ovo ti je fenomenalno, sto bi rekao Mija Aleksic tj. Aksentije Topalovic u Maratoncima: "Kratko ali jebitacno", al nemoj vise molim te, bole me trbusnjaci od smeha, lakse mi je da uradim 500 trbusnjaka nego ovo.

Smile
Svaka cast ipm181, ovako brza reakcija je za svaku pohvalu, snimio si fotke i postavio samo koji minut posto je to bilo na TV-u  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2009, 10:24:11 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
svesamilingvistiiclanovisan-u

aneznajunustajeironija

beskonacno puta vidjanokadse nema argumenta prelazi se na praopis a ne na samu sustinuteme
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
al nemoj vise molim te, bole me trbusnjaci od smeha

Jel od kvazi smeha ili od pravog smeha ?

Citat
praopis

Manje uzivanja ,manje uzivanja  Smile :
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Motorola V3i
akoe dala tebi ce gu dadne i meni inzenjere  Smile
Niti mi je dala, niti sam joj trazio, a za tebe ko sto rekoh i krava je iznad tvojih mogucnosti, nisi ni za kozu.
A kaže se inžinjer, a ne inženjer.

inace Smiley kaze se inzEnjer decko Wink
Ok pogledao sam tvoj profil, vidim da nisi bolid kao sez, sa obrazovanim i normalnim ljudima se mnogo bolje snalazim. Pa izgleda mi da si ti u pravu. Smile Pogledao sam malo po Vujakliji, Klajnu i internetu i ispada da je dozvoljeno ili pravilno reći i inženjer i inžinjer, ali se ipak više koristi izraz koji si ti naveo: inženjer. Meni je to čudno jer i ja i moji prijatelji (različitih smo struka, elektrotehnika, mašinstvo, građevina), svi koristimo inžinjer i skraćenicu ing. , sada sam zaista pročitao da se više koristi inženjer i skraćenica inž. Možda je meni logičnije inžinjer i što sam neke poslove radio za vojsku, a oni kažu inžinjerija, inžinjerci, nisam nikad čuo da kažu inženjerci. Dakle nije ni bitno može i jedno i drugo, a verovatno je pravilnije kako ti kažes.
A za ono dečko si se zafrknuo, po godinama si ti dečko za mene. Smile

Izvini na mom kasnom odgovoru. Sve sto si mi napisao sam hteo i ja da posle mog odgovora da ti napisem, a to je da su oba izraza ispravna i da se oba koriste. U vojsci je inzInjerija, mi cesce koristimo inzEnjer, mada 90% ljudi ce u vokativu reci inzInjeru pre nego inzEnjeru.

Pozz
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
ovaj Achelles od inzinjerije video samo kopanje rovova i ukopavanje tenkova,a ovaj decko lolana misli da je splav gradjevniski objekat i da mu jeosnovnanamena pruzanje "visokorazredne" zabave,ajd oboje u lov na pande pa svi troje da lepo zadovoljite svoje hedonisticke porive za mesom jadnih pandica Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:41:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.