Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:32:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2666187 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

15539_164399234033_697184033_2593458_7553121_n.jpg
(56.61 KB, 453x604)
15539_164399244033_697184033_2593460_7845939_n.jpg
(58.14 KB, 453x604)
15539_164399389033_697184033_2593485_3623611_n.jpg
(50.43 KB, 604x453)
15539_164399394033_697184033_2593486_2989239_n.jpg
(54.61 KB, 604x453)
8521_1208649131325_1081592750_619016_7159644_n.jpg
(50.32 KB, 453x604)
2.jpg
(51.18 KB, 604x453)
« Poslednja izmena: 07. Nov 2009, 22:39:08 od ipm181 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Citat: crklabuba link=topic=339230. msg5351253#msg5351253 date=1209853159
Ljudi pojavilo se nesto zaista vredno paznje! Pogleajte kako izgleda nova pevacica Granda Mia.  Extra je zgodna i stvarno lepa.
IP sačuvana
social share
mirko eric
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Do'vatile se Mia Borisavljević i Anabela Đogani

Thumb_1215_22.jpg
(33.94 KB, 233x182)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Možda je Kurir i ozbiljna novina u člancima o politici, ali njihova rubrika: Stars ih deklariše gorim od najgoreg tabloida. U poslednjih godinu dana nisu imali ni jednu tačnu, istinitu ili eksluzivnu vest o Mii. Samo izmišljotine ili "začinjene" vesti koje su drugi već objavili i to za razliku od Kurira korektno.

Izvor: Kurir 9. Nov 2009:

Do'vatile se Mia Borisavljević i Anabela Đogani

Atraktivne pevačice Anabela Đogani i Mia Borisavljević snimile su set vrućih i provokativnih fotografija, kojima planiraju da promovišu duetsku pesmu "Sto ratova". Odevene u crne čarape, sa dugim čizmama i napupelih dekoltea, mamile su uzdahe muškog dela ekipe, koji je u vazduhu osećao plimu seksepila.

- Kako bi izgledale što provokativnije, dve pevačice su u jednom trenutku ukrstile noge, dodirivajući jedna drugu po butinama i zadnjici. Ovo neočekivano "do'vatavanje", koje je ličilo na scene iz filmova za odrasle, raspaljivalo je maštu prisutnih, dok su se Anabela i Mia samo bezobrazno smeškale - kaže naš izvor koji je prisustvovao snimanju.

Ostaje da vidimo kako će publika reagovati na seksi poze zgodnih pevačica, koje već planiraju da urade i spot za pomenuti duet, i to ni manje ni više nego u jednom spa centru. Ako su se na suvom ovako do'vatile, možemo samo da pretpostavimo šta će sve raditi u đakuziju...

Najviše volim kada napišu: "kaže naš izvor koji je prisustvovao snimanju." Da su imali izvor prisutan na snimanju, ne bi objavljivali ovu ikonicu od fotografije i ne bi nakaradno i senzacionalistički začinjeno prenosili vest, koja je stara već 6 dana. Evo kako to rade pravi mediji koji stvarno prisustvuju snimanju:

Izvor: Story, 03 Nov 2009

Anabela i Mia snimile duet

Pevačice Anabela Đogani i Mia Borisavljević snimile su zajedničku pesmu Sto ratova, za koju će uskoro i snimiti spot

Iako su se mnogi iznenadili kada su Anabela i Mia odlučile da snime zajedničku pesmu Sto ratova, to ni malo nije čudno, jer je do saradnje je došlo spontano, prilikom njihovog zajedničkog nastupa u Švedskoj, kada su se obe pevačice oduševile kako im se slažu glasovi i kako publika reaguje na taj spoj. Preko svog menaždera pronašle su pesmu koju su uradili Bane Opačić i Mirko Gavrić, a dok su radile u studiju na ovoj pesmi, postale su odlične prijateljice. Uskoro će snimiti i spot u luksuznom spa centru, a pošto su obe pevačice pobornice zdravog života uskoro će postati zaštitna lica za Aloju.

Nije samo Story odradio posao kako treba (za razliku od Kurira), i City je prisustvovao snimanju, evo video klip-a sa snimanja:

Evo su mia i anabela, nastup sa pinka od pre par veceri.. Ako neko ima ceo nastup ili bolji kvalitet, neka postavi, bile su vrlo jebozovne.... ja sam snimio ono sto sam stigao Smile

Evo celog nastupa, a što se kvaliteta tiče  Smile "genijalci" iz Pinka su ovaj nastup prilično obezvredili. Džaba su potrošili bogatstvo, na novu scenografiju, rasvetu i opremu za snimanje, kad nemaju pametne ljude da to i koriste. Voditelj najavljuje dve prelepe dame, i onda "genije" od režisera naredi majstorima rasvete da maksimalno priguse svetlo i stvore atmosferu iz noćnih klubova. Pojavljuju se Mia i Anabela obe lepe i atraktivne, ali obe obučene u crno, na tamnoj pozadini gotovo da se tokom nastupa i ne vide. Anabela koja je pokazala više sopstvene kože još se i vidi, ali Mia u crnim helankama, majci i jakni veći deo nastupa ne vidi se ni kao silueta, vidi joj se samo glava i podlaktice. Mada kvalitet je definitivno bolji od tvog.   Smile

Ova fotografija je očigledno snimljena za vreme probe kada svetla nisu bila načisto prigušena, normalan bi ih ostavio tako i za vreme nastupa...

« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 17:35:24 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jebem je u stajling
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
 Smile E svaka čast kako ti je brz responce, samo 2 minuta i 49 sekundi od mog posta, sad bi ja kao trebalo da reagujem tako da me ponovo banuju na 72 sata. Sada sam malo bolje istrenirao živce, po isteku bana-a od 72 sata, dodatno sam sebe banovao na jos 144 sata, pa još i dodao odozgo par sati da bude više od 150.  Smile Sada se ne dam isprovcirati.  Smile

Mia Letters.gif
(5.29 KB, 317x757)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Izvini sto ja onako s' marsa gostujem na temi, al' zaintrigiralo me nesto

Nisi valjda ti pravio ovu dole slicicu sunce ti dokono?
Eto do ove slicice dole sam stvarno mislio da si iole normalan.........pogresi covek Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 02:38:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Jebem je u stajling

Pa ne moze bas sve Bog da ti da - lepa je ,zgodna do bola jos da stajling funkcionira ... nemere Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
kako kod tebe moze loli
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Ja sam nesto drugo  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:32:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.