Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:27:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2661553 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Jel snimio neko Miu u jutarnjem na Pinku?

Kakvo ti je to pitanje?  Smile
Mia devojka koja skoro nikada ne spava, u sredu pevala u Time Out-u, nocas pevala na Blaywatch-u, i jutros
na Pinku u Jutarnjem programu, sveza, nasmejana, raspolozena i prelepa...  Smile  Smile
I kako je samo imala lepu frizuru
  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.JPG
(137.73 KB, 646x486)
002.JPG
(136.79 KB, 646x486)
006.JPG
(137.25 KB, 646x486)
010.JPG
(136.54 KB, 646x486)
012.JPG
(134.1 KB, 646x486)
013.JPG
(135.98 KB, 646x486)
014.JPG
(136.24 KB, 646x486)
017.JPG
(135.37 KB, 646x486)
018.JPG
(136.24 KB, 646x486)
019.JPG
(136 KB, 646x486)
020.JPG
(135.8 KB, 646x486)
021.JPG
(135.41 KB, 646x486)
024.JPG
(134.4 KB, 646x486)
025.JPG
(134.57 KB, 646x486)
028.JPG
(135.43 KB, 646x486)
029.JPG
(136.68 KB, 646x486)
030.JPG
(135.42 KB, 646x486)
031.JPG
(136.46 KB, 646x486)
032.JPG
(134.63 KB, 646x486)
033.JPG
(135.34 KB, 646x486)
036.JPG
(135.36 KB, 646x486)
037.JPG
(135.37 KB, 646x486)
038.JPG
(135.59 KB, 646x486)
040.JPG
(156.61 KB, 646x486)
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 23:17:29 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Tabloidi inventivni ubilo se, ono sto je Kurir objavio 21. sada objavljuje i Press, a odmah zatim prenosi i Svet

24. 07. 2010

Press

Paparazzo

Mia Borisavljević... Vrela i seksi na +40

Folk pevačica Mia Borisavljević trenutno se nalazi na Crnogorskom primorju gde nastupa, a svaki slobodan trenutak atraktivna grandovka koristi provodeći vreme na plaži i rashlađujući svoje bujno poprsje u Jadranskom moru!

Paparaco Pressa uslikao je zgodnu Miu kako se jednog vrelog popodneva na plaži u Budvi odmarala ispijajući koktele i čitajući knjigu, a najveći deo vremena provodila je plivajući na oduševljenje brojnih muškaraca, koji nisu skidali pogled sa njenog zgodnog tela!

Mia je na plažu došla sama, kako bi na miru sakupila energiju za večernji nastup! Budući da je jedna od najangažovanijih mladih pevačica u Crnoj Gori i da skoro svako veče nastupa u drugom gradu, boravak na suncu i u vodi joj jako prija. Pošto je nedavno imala peh kada se tokom kupanja u moru ubola na ježa, Mia je odlučila da kupi gumene sandale sa kojima može da hoda u vodi bez bojazni da će se povrediti. U trenutku kada je izlazila iz vode, pevačici je upao kamenčić u sandalu, pa je bila prinuđena da se izuje i do ležaljke došeta bosa. Da li od straha što je poznata, tek, nijedan džentlmen se nije našao da joj priskoči u pomoć!

"Obozavam" novinare koji se trude da od nicega naprave kao neku vest. Kao glupo je da napisu: "Mia se suncala i kupala na plazi u Budvi" nego moraju da napisu celu pricu, pa to urade glupo, tako da same fotografije demantuju to sto su napisali, i neki novinar od pisanja takvih gluposti zaradjuje za zivot:  Smile

"Paparaco Pressa uslikao je zgodnu Miu kako se jednog vrelog popodneva na plaži u Budvi odmarala ispijajući koktele i čitajući knjigu" - a nema fotki na kojima pije koktele i cita knjigu.

Ili prica o jezu, gumenim sandalama i kamicku koja je takodje nebuloza.
Prvo te iste sandale imala je i prosle godine i u Budvi, i u Turskoj i zimus na Tajlandu.
Drugo na fotografiji se lepo vidi da izlazi iz vode bosa, i na poslednjoj fotografiji se vidi da se sprema da obuje sandale koje je ostavila na obali. I ako joj je upao kamicak, mogla bi da skine jednu sandalu, izbaci kamicak i ponovo je obuje, a ne da izuva obe sandale...

Nisu napisali nista ruzno za Miu, nego mi prosto ide na zivce ljudska glupost, pitam se da li je novinar tako glup pa ne kapira da ga fotografije demantuju, ili prosto smatra citaoce toliko glupim.
  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jesi li razmislio da joj posaljes neki mejl, da se upoznate?

Inace, da je hot jeste...i ja volim da je gledam.
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
u jutarnjem je bila bomba.
ssuper sise, noge, sve ima devojka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Izvor Kurir
Potpuno isti clanak sa istom fotografijom prenosi i Svet, i posteno pisu da im je izvor Kurir, ali na portalu Sveta naslov je:
" Mia Borisavljević: Može seks na plaži!"

Krivo je more

Poznati vole seks na plaži

Nedelja, 25. Juli, 2010.

Pitali smo poznate ličnosti da li upražnjavaju đinđi-rinđi na pesku ili u vodi i da li podržavaju one koji ne kriju da to vole da rade

Ah, to mi radi, pesak mi iz gaćica vadi...
Malo je ljudi koji bar jednom u životu nisu imali priliku da probaju đinđi-rinđi na usamljenoj plaži ili u morskoj dubini. Zato smo pitali domaće ličnosti da li su imali takvo iskustvo i šta misle o onima koji rado upražnjavaju „letnju gimnastiku“ na javnom mestu...

MIA BORISAVLJEVIĆ: Gledala sam dvoje usred bela dana!

- Može seks na plaži, ali samo u čaši i ako se pije pored nekog šanka. Mislim na koktel, naravno. Inače, nisam za taj vid egzibicionizma. Sećam se da se jedan par, pre nekoliko godina, eksponirao na taj način usred bela dana. Ima nas raznih i danas me više ništa ne može začuditi.

KATARINA OSTOJIĆ KAJA: Meni je to degutantno

- Meni je degutantno da o tome pričam, ako me razumete. Ne volim tu vrstu egzibicionizma jer smatram da postoje druga mesta na kojima može da se vodi ljubav. Nemam ništa protiv ljudi koji razmišljaju na drugačiji način, ali ja nisam pristalica takvih stvari, pogotovo na javnim mestima kao što je plaža.

JELENA KOSTOV: Probala bih, al’ noću!

- Generalno nisam za to, ali možda bih se osmelila da probam seks na plaži noću, kada se ništa ne vidi i kad nigde nema žive duše. U svakom slučaju, nemam ništa protiv ljudi koji vole takav vid eksponiranja.

MARKO KON: Seksanje u vodi je vrh!

- Imao sam takvo iskustvo još pre petnaestak godina, a i danas se uvek rado setim tog seksa na plaži. Upražnjavao sam seks i u vodi, i na pesku, i ne mogu vam reći šta mi je od ta dva draže. U svakom slučaju, seks na plaži ili u vodi je super stvar. Dali ste mi lepu temu za razmišljanje i podsetili me na ta divna vremena, tako da možda sve to ponovim uskoro.

SANDRA OBRADOVIĆ: Ne prihvatam nepristojne ponude

- Upravo čekam let za more, ali neću imati seks na plaži. Nikada se nisam našla u takvoj situaciji, a i da jesam, ne bih pristala na to. Ko voli nek izvoli, ali ja zaista nisam u tom fazonu. To je za mene jedan vid nepristojne ponude.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: To je ono pravo!

- A gde bismo, nego na plaži? Ne da sam učestvovao, nego svakog leta i svake večeri dok smo svirali na moru. To je ono pravo! U žaru borbe se nije imalo gde, mada bilo je tu i soba, da se ne lažemo. Ali, tada je bilo više seksa jer nije bilo side, a nije bilo ni kondoma. Mislim, ja ga ne koristim ni sad. Ne volim da perem nogu kroz čarapu.

SLAĐANA DELIBAŠIĆ: Gde me nađoste? Mladost, ludost!

- Seks na plaži? Gde me nađoste?! Pa, neću reći da sam imala, ali neću reći ni da nisam. Mladost, ludost! Priznajem, bilo je raznih, zanimljivih situacija. Znam mnogo devojaka koje su to radile i od srca mi preporučile. Sunce, vino, voda, romantika... Svašta može da se desi, ali pošto ove godine idem s decom na more, malo je bezveze da pričam o tome. Ali, kao što rekoh, mladost, ludost! (smeh)

IVAN GAVRILOVIĆ: Pamtim seks na Adi Bojani

- Naravno da sam imao seks na plaži, mada ja ne bih rekao da je to bio seks. Pre je bilo vođenje ljubavi, budući da sam bio sa svojom ženom Marinom. Ada Bojana, predvečerje, svi otišli kućama, a mi ostali sami... Bilo je prelepo, a mogućnost da vas neko vidi samo dodatno pojačava adrenalin. Mislim da je sve to u skladu s prirodom i da ljudi više uživaju u seksu na ovakvim mestima nego u krevetu.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2010, 19:31:38 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E61

- A gde bismo, nego na plaži? Ne da sam učestvovao, nego svakog leta i svake večeri dok smo svirali na moru. To je ono pravo! U žaru borbe se nije imalo gde, mada bilo je tu i soba, da se ne lažemo. Ali, tada je bilo više seksa jer nije bilo side, a nije bilo ni kondoma. Mislim, ja ga ne koristim ni sad. Ne volim da perem nogu kroz čarapu.

ha,ha.....najjaci lik Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jebo sam je tri puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Jebo sam je tri puta.

i kako se kara
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung 
Jebo sam je tri puta.
I ja u snovima ko zna koliko puta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Jebo sam je tri puta.

A što samo tri puta?, nisi mogao više?, ili si se tako loše pokazao da više nisi imao prilike?
Kad već sanjaš, sanjaj bogatije kao što to radi boka bay pirat.
  Smile

Jebo sam je tri puta.
I ja u snovima ko zna koliko puta  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:27:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.895 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.