Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2025, 23:50:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 373
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2644622 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2002
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

fotogalerija-SpaLagoDi_MIRI_07_688426136.jpg
(94.38 KB, 600x400)
26157_1226271066606_1523925042_30459805_3208146_n.jpg
(50.88 KB, 640x480)
gde-izaci-opa-opa-najave-mia_borisavljevic_581257453.jpg
(60.1 KB, 600x400)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
jel su ove fotke od veceras? Sa koje je to TV stanice BN ili KCN ili neke trece?

Na KCN-u je bilo pre jedno sat, možda malo više  Smile

E sto me nervira ta KCN stanica za koju nigde nama program da ga procitam, a nemaju ni teletext. To je sigurno emisija koju vodi onaj doktor Sandro Markovic?

Bravo igormark,
dve fotke koje nisu bile, a ova prva sa otvaranja spa centra: Lago Di Spa, 6. juna za to ti skidam kapu.
  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 01:17:20 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Emisiju vodi isti onaj lik što vodi i prslook again, s tim što mu ovde pomaže neka plava sisulja ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

life doesn't get easier, you just get stronger

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 
ja sam ostao bez daha jos 19. marta 2009. kada je nesto uradila u ispovedaonici u VB-u,..

a sta je to uradila?  Smile
..i da,znam da je ona uvek dobra,ali mi se ove slike posebno svidjaju zbog sexy donjeg vesa  Smile

Cao cincar, necu reci konkretno sta je uradila, ali recimo da je uspela za 1 minut i 39 sekundi da postigne nesto sto sam ja mislio da je apsolutno nemoguce.
Ja sam puno stariji od Mie i kada se ona rodila 8. juna 1984., ja sam vec imao veoma jake i veoma ruzne predrasude o kafanskim pevacicama. Tokom sledecih 25 godina do tog 19. marta 2009. moje predrasude su se samo pojacale. Ne samo da mi se nikada nije dopadala ni jedna pevaljka, nego su mi se uglavnom gadile.
Mia mi je od prvog dana u VB izgledala i ponasala se drugacije nego sto sam ocekivao, tako da je tokom prvih 9 dana uspela da zasluzi moju paznju i simpatije. A tada u ispovedaonici je pokazala svoju unutrasnju lepotu i za 1min:39sec uspela je da me ubedi da je drugacija od svih ostalih pevacica, i ja sam totano odlepio na nju. Da mi je neko 10 dana ranije kazao da cu se ja zaljubiti u kafansku pevacicu, umro bih od smeha, smeo bih u zivot da se kladim da je to nemoguce.
Eto naucio sam da izreka: "Nikad ne reci nikad", ima puno smisla...

ooooohh... Smile a ja mislio da joj je ispala sisa u krupnom kadru kamere.ili je dzarala picu u intimi ispovedaonice  Smile
...za sve manje od te dve stvari - previse se uzbudjavas, prijatelju  Smile
IP sačuvana
social share
See, there's three kinds of people: dicks, pussies, and assholes. Pussies think everyone can get along, and dicks just want to fuck all the time without thinking it through. But then you got your assholes, Chuck. And all the assholes want us to shit all over everything! So, pussies may get mad at dicks once in a while, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes, Chuck. And if they didn't fuck the assholes, you know what you'd get? You'd get your dick and your pussy all covered in shit!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 920
Ako ima neki oops iz VB na ovoj temi (a secam se da je bio u VB), dajte link za poruku, da ne kopam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

ooooohh... Smile a ja mislio da joj je ispala sisa u krupnom kadru kamere.ili je dzarala picu u intimi ispovedaonice  Smile

Smile  Smile  Smile  Bas si me slatko nasmejao, ali kao sto sam vise puta rekao svi mi volimo razlicite stvari.

Sto se ispadanja sise tice, imas ovde na temi negde u prvoj polovini u gro planu sa nekog nastupa u klubu ili na splavu, pogledaj po datumima verovatno je to bilo jos 2008.

A ovo za dzaranje, to da zivis 1000 godina, i da je Mia sve to vreme pred kamerama, tesko da bi to mogao da vidis.   Smile  Jedino ako bi Mia usla na farmu, mogao bi da je gledas kako dzara vatru u "Smederevcu"...  Smile

Evo video snimka iz emisije: Skandalozno Olje Crnogorac 06.06.2010.
Mia odgovara na pitanje devojcice iz publike: "Mia koja ti je omiljena poza dok vodis ljubav".

http://www.megaupload.com/?d=3ZI154T3

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.JPG
(166.24 KB, 646x486)
003.JPG
(168.96 KB, 646x486)
005.JPG
(164.96 KB, 646x486)
006.JPG
(168.45 KB, 646x486)
008.JPG
(161.71 KB, 646x486)
010.JPG
(169.86 KB, 646x486)
011.JPG
(171.92 KB, 646x486)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 

Smile  Smile  Smile  Bas si me slatko nasmejao...

Jebiga,ja sam tebe nasmejao,a ti si mene prvo obradovao..a onda razocarao  Smile

..nego gde je ta slika tacno?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2010, 01:14:19 od cincar »
IP sačuvana
social share
See, there's three kinds of people: dicks, pussies, and assholes. Pussies think everyone can get along, and dicks just want to fuck all the time without thinking it through. But then you got your assholes, Chuck. And all the assholes want us to shit all over everything! So, pussies may get mad at dicks once in a while, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes, Chuck. And if they didn't fuck the assholes, you know what you'd get? You'd get your dick and your pussy all covered in shit!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2592
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia HAKERedition
najace na kraju olja je pita, a kolike su ti grudi...  Smile   
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Jebiga,ja sam tebe nasmejao,a ti si mene prvo obradovao..a onda razocarao  Smile

..nego gde je ta slika tacno?
  Smile

A sto sam te razocarao naopako?   Smile   

E jesi lijencina, hoces da ti ja pregledam temu i da ti posaljem link za tu fotografiju gde je Mii sevnula bradavica. Pa napisao sam ti da je to bilo odavno 2008, znaci pocetak teme. Na tvom mestu ja bih pregledao prvih 20 stranica, nesto mi se javlja da je sigurno na prvih 20 stranica teme...

najace na kraju olja je pita, a kolike su ti grudi...  Smile   

Ma Olja je "pametnica", videlo se to i na farmi, secam se imala je par "pravih intelektualnih bisera", postavljao sam ih na temi farme.

Ingeniozan nacin da zavrsi emisiju:
Olja: "Ha, ha, ha, reci mi za kraj Mia, koji ti je broj grudi?"

http://www.megaupload.com/?d=RMD7XDJ2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 
Pa nije sto sam ja lenj,..nego racunam da si ti ipak neki ekspert u vezi Mie  Smile
..i hvala na smernicama,potrazicu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 373
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2025, 23:50:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.398 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.