Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:34:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mia Borisavljevic-Mia Grand  (Pročitano 2664518 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pre nedelju dana Press je objavio sledeci clanak:

Beograd  30. 01. 2010

Press

Paparaco - Mia dobila 101 ružu od tajnog obožavaoca

Mia Borisavljević ima tajnog obožavaoca koji joj je preksinoć, pred nastup u beogradskom klubu „Teatro", poklonio veliku korpu sa 101 ružom!

Seksi pevačica bila je iznenađena poklonom, pogotovo što do kraja večeri niko nije „preuzeo odgovornost" za ovaj gest.

- Pola sata pred nastup u „Teatro" je stigao čovek koji isporučuje cveće i na bini je ostavio korpu sa 101 crvenom ružom - kaže sagovornik Pressa koji je prisustvovao događaju, i dodaje:

- Mia je oko jedan sat posle ponoći izašla na scenu i bila je prijatno iznenađena poklonom. Pošto nije bilo nikakve propratne poruke uz cveće, pevačica je mislila da će se tajni obožavalac do kraja večeri pojaviti, ali se to nije dogodilo. Krenula su nagađanja ko bi mogao da bude njen udvarač. Kako se šuška po „Teatru", u kojem bivša učesnica „Velikog brata" nastupa svakog četvrtka, reč je o jednom poznatom biznismenu, koji je želeo da ostane anoniman.

Jednu od najzgodnijih srpskih pevačica mediji su povezivali sa biznismenima Mišom Radulovićem (bivšim dečkom Ane Nikolić) i Matijom Ćorkovićem. Mia je nedavno javno priznala da joj se dopada farmer Igor Lazić.

Sutrasnji Press objavljuje sledeci clanak:

06. 02. 2010

Press

Došla i ona na red: Hrvatski kralj mesa muva Miu

Srpsku pevačicu Miu Borisavljević poklonima obasipa Stipe Lijanović - u petak joj je poslao prsten vredan nekoliko hiljada evra

Tajni obožavalac Mie Borisavljević je hrvatski multimilioner i vlasnik mesne industrije Stipe Lijanović! Kako saznaje Press, posle buketa sa ružama, koji joj je poslao pre nedelju dana, hrvatski plejboj je srpskoj pevačici preksinoć poklonio skupoceni prsten, koji se nalazio u novom buketu od 201 ruže! Lijanović je u Srbiji poznat po svojoj poslovnoj imperiji, ali i po vezama sa srpskim pevačicama, među kojima su i Ana Nikolić, Danijela Vranić, Irina „Tu hot"...

- Stipe je tajni obožavalac Mie Borisavljević - u želji da je osvoji šalje joj bogate poklone, cveće, šampanjac - otkriva izvor Pressa blizak Lijanoviću i dodaje:

- Pre nedelju dana, posle nastupa, ostavio joj je buket od 101 ruže i poruku: „Postoji 101 razlog da se upoznamo." Nakon toga, ponovio je istu stvar još dva puta u klubu „Mistik", a novi, četvrti buket, Miu je dočekao u „Teatru". On već deset dana boravi u Beogradu i prati Miu na svim nastupima.

Naš sagovornik navodi da je u petak ujutru stiglo najbogatije iznenađenje.

- U petak je Miu dočekalo novo iznenađenje - korpa sa 201 ružom i prsten vredan nekoliko hiljada evra. U želji da joj pokaže naklonost, on je angažovao i Džeja Ramadanovskog da joj preda prsten, a tokom nastupa na binu je stiglo i nekoliko boca skupocenog šampanjca „kristal". Lijanović je veoma uporan u nameri da se upozna sa bivšom junakinjom „Velikog brata". Da li će i ona, posle Danijele, Ane, Irine i još nekih manje poznatih srpskih pevačica završiti ovog leta na njegovoj skupocenoj jahti, sad zavisi samo od nje - zaključuje sagovornik Pressa.

Ozenjen, a nemiran... Stipe sa suprugom Sanjom

Sta objektivnom posmatracu pokazuju ili dokazuju ova dva teksta iz Press-a? Pa recimo za sada, da je Mia i lepa i zgodna i da i multimilioner moze da se prilicno zagreje za nju, sto je potpuno suprotno tvrdnjama nekih koji ovde po temi pisu kako je: konjasta, ruzna, nosata, neatraktivna itd... Dakle Mia je i lepa i super riba i to je sada ocigledno.

Ono sto jos uvek nije ocigledno su ovde na furumu toliko osporavani moralni kvaliteti Mie Borisavljevic.

Evo sada imamo priliku da u praksi proverimo da li je Mia: sponzorusa, oportunista, laka devojka itd... kao sto o njoj ovde komentarise 95% clanova koji zalaze na ovu temu (namerno nikoga ne imenujem, jer stvarno ne zelim da se prepucavam). Ukoliko Mia prihvati udvaranje ovog ozenjenog tajkuna, onda su oni u pravu.

Ukoliko pak Mia ladno iskulira ove pokusaje da je kupi baja koji nije nimalo naivan i ocigledno moze da ponudi mnogo svakoj sponzorusi, kuravi, skupljacici quraca itd.., onda Mia nije nista od onoga cime je ovde mnogi cascavaju, nego je ono sto pise u mom potpisu (koji tako ide na zivce mnogima ovde i zbog kojeg mi se podsmevaju i nazivaju me ludakom) - zaista unikatna devojka u najpozitivnijem smislu.

Ovo muvanje je priznacete prilicno veliko iskusenje za svaku devojku, prijatno je kada na bilo koju devojku obrati paznju takav lovator, to povlaci mnogo toga sa sobom. Ako Mia odoli iskusenju, sto cemo brzo saznati, red bi bio da je ubuduce ne pljujete. Ako pak bogatas uspe da je smuva i lupi recku, onda cu ja promeniti potpis i vise vam necu smetati svojim komentarima na forumu.

Iako po vama prilicno rizikujem da ispadnem glup u drustvu, ja sam ubedjen da ce moj potpis ostati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma ovo si bio ti Achelles, priznaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Da, da kako da ne  Smile  Smile ja da imam love da joj saljem toliko cveca, odavno ona ne bi vise bila na estradi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Da, da kako da ne  Smile  Smile ja da imam love da joj saljem toliko cveca, odavno ona ne bi vise bila na estradi.  Smile

Ti i da imas love i da ste jako zaljubljeni jedno u drugo ona bi i dalje pevala jer to voli .A i voli da zaradi svoj novac . Ne voli tudji . Cudna neka devojka ,a ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
a po mogzu je ubedljivo zadnja,ko jos od pevalji jede pande Smile

I ti si tu negde izgleda ...

tebe klosaru niko nista nije pitao

elem u vezi vesti iz kurira

ako je mia bar malo patriota treba da otera ovo hrvatsko govno u kurac,nadam se da nece razocarati po tom pitanju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Smart
a po mogzu je ubedljivo zadnja,ko jos od pevalji jede pande Smile

I ti si tu negde izgleda ...

tebe klosaru niko nista nije pitao

elem u vezi vesti iz kurira

ako je mia bar malo patriota treba da otera ovo hrvatsko govno u kurac,nadam se da nece razocarati po tom pitanju
sumnjam da ce razocharati jer je valjevka, a valjevo je kao shto je svima poznato chetnichki kraj. Smile
mada i shta ce joj ovaj srbin katolichke veroispovesti kad sa ove strane grane ima i zgodnijih i bogatijih, pre svega
neozenjenih frajera.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 09:51:29 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa dobro majku mu jel morate bas svaku temu na forumu da trujete nacionalizmom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Thumb_1228_1.jpg
(15.7 KB, 350x260)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Pa dobro majku mu jel morate bas svaku temu na forumu da trujete nacionalizmom Smile
A ti ne moraš baš na svakoj temi da lupaš postove,smorio si  do jaja.A provalio sam da ideš redom po temama i udri. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ko lupa postove na forumu, vise sam slika postavio u svim dijelovima foruma nego sto si ga ti izdrkao na Miu Borisavljevic il vec koga i onda posalo samo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:34:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.