Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:26:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metro: Last Light  (Pročitano 29514 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
mob
Samsung Galaxy S III
U prvom dijelu lica likova su manje vise sva slicna bila, sto me je zivciralo. Sada konacno dobijaju na karakteru.

« Poslednja izmena: 20. Maj 2013, 19:32:22 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
pa dobro ima vise riba  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC m9
moguce u mene je ati pa nesto u po nicega pocne da laga

edit :
instalirao sam updejt i sad mi nema snimljene igre
« Poslednja izmena: 21. Maj 2013, 09:23:32 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Motorola 
moguce u mene je ati pa nesto u po nicega pocne da laga

edit :
instalirao sam updejt i sad mi nema snimljene igre

Ako je Cpu/Dox-ov apdejt,trebalo je da obratiš pažnju na ono što stoji u info-delu :

" Since we're kind people here the instructions to make the old
           savegames work on our release
:
           - Open the dir {MyDocuments}\4A Games\Metro LL and rename the dir
             you find into "410000004100000"
           - Open the dir %LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL and rename the dir
             you find into "410000004100000"
           - Start & Enjoy "

----------------------------------------------------
   Ja je započeh popodne (stigoh do randevua sa rendžerima u staroj crkvi nakon močvare) i već mogu reći da mi je lošija od prvoga dela :

- grafika je pristojna
- lokacije su manje generičke
- radnja je tako-tako (ne može se meriti sa zapletom prvoga dela)
- prelazak "ljudskih" nivoa ume da bude zanimljiv (dosta toga odrađujem nožem,u tišini)
- drombuljanje npc-ova ume da se oduži (više bih voleo da ja započinjem komunikaciju,kao u M2033)
- dobre sise tokom lap-dance-a,ali mi "adult" momenti (drpanje ćićona,toples igračica,2-3 para našušurenih bradavica...) deluju pomalo nategnuto
- filteri za vazduh traju mnogo kraće no u M2033
- do ludila me dovodi idiotsko izranjanje na polaznoj tački pri padu u vodu
- kompas ume da bude neupotrebljiv (zavede na pogrešnu stranu pri korišćenju night vision goggles)
- ništa manje ne nervira redovno dovođenje igrača u ćorsokak ,a potom pripuštanje talasa i talasa neprijatelja na njega
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC m9
naso sam svoju snimljenu igru i samo zamijenio sa novom i evo sad sam upravo zavrsio igru
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49771
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Hronican nedostatak municije, nedostatak vazduha, monstrumi koje je nemoguce ubiti a koji vas proganjaju dok vas ne ubiju... Ono jes da su docarali nuklearnu katastrofu. Svaka im cast na tome. Ali ja u igrama ne zelim toliko da se patim. U virtualni svijet bjezim da budem heroj a ne pacenik...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2013, 11:43:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Hronican nedostatak municije, nedostatak vazduha, monstrumi koje je nemoguce ubiti a koji vas proganjaju dok vas ne ubiju... Ono jes da su docarali nuklearnu katastrofu. Svaka im cast na tome. Ali ja u igrama ne zelim toliko da se patim. U virtualni svijet bjezim da budem heroj a ne pacenik...  Smile
ccccc  Smile
a ja mislio da si ti neki hardkor gejmer

elem
svrsih s igrom malopre i mislim da je ovo igra godine do sada i da ce verovatno biti najbolji fps godine
akcenat je na atmosferi koja je na nivou stalkera,znaci atmosfera,fantastican zvuk,sivi tonovi,beznadje i strah su ono sto ovu igru cini izuzetnom,sve je isto kao i u prvom delu samo sto je sve prosireno i produbljeno,nivoi na otvorenom su prelepi veliki,obimni,siroki i imaju mnostvo blaga u obliku municije,naoruzanja i rezervnih filtera skrivenih u skrivenim prolazima i na skrivenim mestima koje treba naci,sto se tice akcije mislim da je solidna,u borbi sa ljudima sam u 90% slucajeva koristio stelt i nozeve za bacanje,dok su sukobi sa mutantima bili zesci nego u prvom delu iako su horde mutanata koje su me napadale bile manje,novi mutanti u obliku pauka-skorpiona su prijatno osvezenje i bos borbe su kul,arsenal naoruzanja je obogacen sa par novih modela i moguca je customizacija dodavanjem prigusivaca,optike i slicno,grafika je uvauuuu,posebno na spoljasnjim nivoima,jedino mi se ne svidjaju face koje mi deluju previse plasticno,kao sto sam rekao na pocetku sve je to isto samo sto su dodate neke sitnice koje odlicnu igru cine jos boljom
+ja sam na kraju umro i ne znam da li je to dobar ili los kraj  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Motorola 
Krejzi,blago tebi što si stigao da " uživaš u krajoliku ".Meni se,eto,igra pretvori u bezglavo jurcanje od jednog napola potrošenog do drugog napola potrošenog filtera za gas-masku.Sve mi liči na one sjebane fudbalske utakmice kojima samozaljubljeni sudija ubije svaku draž duvajući u pištaljku svakih tries´ sekundi. 10 x češće umirem od gušenja,nego što mi mutanti dođu glave.Da ne umirem toliko,ne bih ni stigao da gvirnem u svako ćoše i saznam neki novi detaljčić o svetu oko sebe (audio-trake,priviđenja,zapisi...).Problem je u tome što se te dodatne informacije nalaze na mestima do kojih je nemoguće stići sa filterima koje igrač poseduje (,a kupim ih sve do jednoga ) i vratiti se na ispravnu trasu pre gušenja.Čak mi se dešavalo da pokupim 3-4 filtera,a igra me zezne i uguši u roku od dva minuta (sakrivši sve te filtere)...
Dodatno,ima previše padanja glavnoga junaka sa velike visine,putanje kretanja su krajnje bezobrazne prema igraču,boss-fajtovi su klasično sranje u areni 10x10 /15x15m ...
Mnogo sitnica koje su me razočarale (ne u vizuelnom ,već u delu koji se tiče proste inteligencije razvojnog tima).Taman se nadah da će ovo biti još jedan pokazatelj apsolutne nadmoći istočno-evropskih studija nad zapadnjačkim parnjacima,taman se nadah da će biti dovoljno dobra da je kupim (i platim),a ispade da sam razočaran i da ostaje na Misery 2.0 modu da brani čast post-apokaliptičnog sveta viđenog slovenskim očima. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
sta ste se bre uhvatili za te filtere i municiju  Smile
ja sam ih uvek imao i previse
u nekim momentima pri kraju sam imao preko 50 minuta rezerve
na kojoj tezini igras?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Motorola 
Standardna težina.Municije imam dovoljno za svoj stil igre,ali mi dojadi da se na otvorenom bakćem (pronađenim) filterima koji mi dodaju od 30 sekundi ,do max. 2 minuta fore pre nego se ugušim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:26:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.