Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metro: Last Light  (Pročitano 29251 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung Galaxy S24
Upravo sada igram Metro 2033. Dobar je, možda čak i odličan, ali za stepenicu ispod  Bioshock-a i Undyinga. 85/100... Treba je probati svaki igrač koji odigra bar jednu igru mjesečno.

Igro sam neko vrijeme dok nisam doso do par sekvenci gdje se moras grindovat, stedit metke i reko sam cao.

Meni je taj nedostatak resursa zanimljiv. Tjera te da koristiš sva oružja, da uočiš prednost šunjanja, pištolja, korištenja hladnog oružja kada je moguće i slično... Unapređuje kako atmosferu apokaliptičnog beznađa tako i sam gameplay. Tjera nas da se oslanjamo na elemente koje u fragfest pucačinama gotovo nikada nećemo koristiti.   
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 00:17:03 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
nego kog bi glumca uzeo da glumi artjoma
sta mislis?
ja bi uzeo ovog lika
http://www.imdb.com/name/nm0947338/
A Artjomovog oca?
Serbedziju  Smile
uzeo bih i njega samo ne znam za koji lik
za homera mozda  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 00:22:50 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Upravo sada igram Metro 2033. Dobar je, možda čak i odličan, ali za stepenicu ispod  Bioshock-a i Undyinga. 85/100... Treba je probati svaki igrač koji odigra bar jednu igru mjesečno.

Igro sam neko vrijeme dok nisam doso do par sekvenci gdje se moras grindovat, stedit metke i reko sam cao.

Meni je taj nedostatak resursa zanimljiv. Tjera te da koristiš sva oružja, da uočiš prednost šunjanja, pištolja, korištenja hladnog oružja kada je moguće i slično... Unapređuje kako atmosferu apokaliptičnog beznađa tako i sam gameplay. Tjera nas da se oslanjamo na elemente koje u fragfest pucačinama gotovo nikada nećemo koristiti.   

Pa i upravu si al ne mogu vise da se opustim toliko i posvetim igrici. Naime studiram medicinu  Smile

Tako da igram malo neki brzi prc tipa Bastion i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
 Smile ja sam duze igrao bastion nego metro
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
pa i ja s obzirom da sam od Metroa odustao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
a ja metro smotao za 3/4 dana  Smile
a bastion mi se vukao 2/3 nedelje
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Metro: Last Light bez multiplayera

Developeri su isprobavali svakojake predloške mrežne igre i na kraju zaključili kako je najbolje da se u potpunosti posvete solo kampanji

Iako su postojale naznake kako bi Metro: Last Light mogao sadržavati multiplayer komponentu, na službenim stranicama spomenutog naslova pojavilo se priopćenje kako taj dio ipak nećemo vidjeti u inicijalnom izdanju.

Naime, autori su proteklih mjeseci isprobavali niz multiplayer predložaka, no niti jedan im nije sjeo kako treba, a dodatno uvjerenje kako je solo kampanja jedini put kojim trebaju ići stiglo je na sajmu E3 gdje su prikazali probnu verziju igre.

Ipak, priznaju kako oko multiplayer podrške postoji mnogo zanimljivih stvari i da će napraviti sve kako ne bi bacili niz vjetar dosadašnji trud glede ovog dijela igre.

Drugim riječima postoji šansa da se mrežna komponenta objavi naknadno, no tek nakon što Metro: Last Light bude dovršen obzirom da su "100 posto fokusirani na solo kampanju".
Damir Radešić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Metro: Last Light drops multiplayer to focus on campaign

Spec Ops: The Line developer Yager recently raged against being forced to include multiplayer in its single-player-focused game, received with whoops and cheers by the peanut gallery. If only more games could go undiluted! Huzzah, then, that Metro: Last Light developer 4A Games has dropped plans for adding multiplayer to Metro 2033's sequel, choosing instead to focus its resources on the single-player campaign.

"Your response to our E3 demo made it very clear that although there was a lot of interest and intrigue around Metro's multiplayer, the single player campaign is what the fanbase cares about the most," 4A explained on its blog (via Joystiq).

4A said that multiplayer never went beyond prototyping, so it had never diverted too much attention from the campaign for it. 4A hinted it "could potentially return" to multiplayer after launch, but "Right now we're 100% focused on the single player campaign and not thinking beyond that."

As for why it planned to make multiplayer in the first place, 4A said, "We are gamers at the studio and really wanted to bring the world of Metro to life in a multiplayer environment. It was a decision made by us at 4A from the outset and THQ have since been supportive every step of the way, including our decision to put multiplayer on hold."

Metro: Last Light is due on PC, Xbox 360 and PlayStation 3 between January and March of 2013.

Izvor:Shacknews

tek sad vidim pretece me master  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S III
jaoooo sto ovo ne izadje ove godine, da spasi stvar!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24

Studio 4A Games iz Ukrajine je na ovogodišnjem E3 sajmu iznenadio svoje fanove sa vešću da će nastavak njihove veoma uspešne igre Metro 2033 u sebi imati i multiplayer. Nažalost (ili na sreću), to obećanje neće biti ispunjeno.

Oficijalni blog ovog studija je sa žaljenjem objavio vest da će Metro: Last Light biti totalno fokusiran na singleplayer. Na taj potez su se odlučili zbog utisaka fanova koji apsolutno nisu želeli da pravljenje multiplayera dovede do pada kvaliteta singleplayer kampanje, a i sam studio nije imao dovoljno ljudstva i resursa da napravi kvalitetne multiplayer modove. Čim po postalo očigledno da maleni tim neće moći da napravi multiplayer koji odgovara današnjim visokim standardima igračke industrije, sve ruke su bile prebačene na pravljenje što bolje kampanje za jednog igrača.

Ovaj potez će sigurno obezbediti da Metro: Last Light dobije još bolju i zanimljiviju SP kampanju, ali nadamo se da će nam neki novi nastavak ili eventualni DLC paket doneti mogućnost igranja multiplayera u ovom veoma unikatnom univerzumu.
Kad izlazi?

Metro: Last Light će se pojaviti u prodaji tokom prvog kvartala 2013 godine na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Izvor: PcIgre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 8.344 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.