...je naziv novog albuma grupe Linkin Park. Pesme: 1.Foreword 2.Dont Stay 3.Somewhere I Belong 4.Lying From You 5.Hit The Floor 6.Easier to run 7.Faint 8.Figure.09 9.Breaking The Habbit 10.From The Inside 11.Nobody's Listening 12.Session 13.Numb
Da li je neko slušao ili sluša ili ne sluša... komentari...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2005, 04:07:46 od SerbianFighter »
Poslušaj "Numb" I meni su delovali malo loše ali posle par slušanja...
i'm tired of being what you want me to be feeling so faithless lost under the surface i don't know what you're expecting of me put under the pressure of walking in your shoes [caught in the undertow / just caught in the undertow] every step that i take is another mistake to you
hm hm hm ono...likovi sviraju svoj stil...svaka pjesma je ista i tako to... odusevili su me sa "In The End" , "One Step Closer" i "Crawling" a Meteora je tak tak.... ima par pjesama za slusat... :wink: :wink:
Ja sam hteo da otvorim ovaj post ali mi je bilo malo glupo. Jeste da su sve pesme na neki nacin iste ali mislim da ce METEORA ostaviti drugaciji utisak. Meni se svidjaju, melodicni hard rok sa jako pevljivim refrenima do jaja. Kako oni kazu svi koji su voleli HYBRID THEORY ima da odlepe za METEOROM sto govori i podatak da je prodato nekoliko miliona kopija za par sedmica!!!