Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metallica u BG !!!  (Pročitano 5794 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
dovedi ti njih ovamo Smiley

stvarno da covek ne poveruje... 40%...  :anger:
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
ma sta je 40% sica Smile  :anger:
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
20% cisto, plus na to ide gomila nekih kuraca i kad se sve sabere izadje valjda 42%
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
znam slusam to sve to i kako im je djelic rekao da ces nesto srediti preko veze itd itd... i na kraju kao ma kakve veze, ne mere nista i cao. :twisted:
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne dao im bog da se narod digne Smiley Smiley Smiley da dodjemo da im jebemo majku sto nema metallice Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
moze da se desi Smiley ustanak Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
5 oktobar u martu Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
U al cu da izdivljam... pa u to vreme i Exit... dobro je dobro, samo nek posluzi zdravlje. Nego oce li neko na Laibach?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Netje dodje metallica... a laibach ... ne bum slusal.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
Za ministarstvo kulutre Srbije

Postovani ministre, clanovi vlade, poslanici.

Javljamo vam se povodom najava muzicke rock grupe Metallica, koja se trenutno nalazi na turneji po Evropi, da odrzi koncert u Beogradu. Mozda niste upoznati sa muzikom i radom grupe Metallica, ali mozemo vam potvrditi da se radi o jedom o najvecih rock bendova danasnjice koji uzivaju svjetsku popularnost.

Nasa zemlja, napacena 10-to godisnjim sankcijama, blokadom, i bivsim rezimom, nije bila u mogucnosti da organizuje nastupe velikih muzickih imena kao sto je Metallica. Oni koji su imali malo vise finansijskih mogucnosti odlazili bi u drzave u okruzenju da bi slusali svoje omiljene rock bendove, dok je veliki broj omladine (i odraslih ljudi) bio uskracen za takav dozivljaj.

Sankcije su najzad prosle, nasa zemlja se polako otvara ka Evropi i svijetu, uspostavljaju se trgovniski odnosi, kulturne razmjene. Sve je manje onih koji izbjegavaju nasu zemlju, i svi zele da dodju, pa makar i nista ne zaradili, samo da bi nam pomogli da najzad pocnemo da se osjecamo dijelom Evrope i svijeta. Muzika je jedna od tih stvari koja povezuje ljude, opusta ih, daje im prijeko potrebnu energiju.

Metallica je ove godine na turneji po Evropi. Izrazili su zelju da sviraju u nasoj zemlji, po prvi put otkad postoje. Svaki muzicki casopis u svijetu, internet stranice koje se bave muzikom i kulturom, TV i radio stanice su objavile tu vijest, cak i kao svojevrsno iznenadjenje, jer to nije niko ocekivao. Svi su mislili da S&CG i dalje nema dovoljno snage, znanja i umijeca da organizuje takav veliki spektakl kao sto je koncert Metallice, iako u S&CG postoji ogroman broj ljudi koji postuju i slusaju tu rock gupu.

Naravno da u S&CG postoji i znanja i snage za organizaciju takvog koncerta. Ali niko ne zeli da bude na gubitku, pa ni organizatori. Jednostavno, porez na kulturu od 40% ne omogucava organizatorima da naprave takav spektakl kao sto je koncert Metallice. Oni znaju da narod u S&CG i dalje nema mogucnosti da plati 100 EUR za ulaznicu na takav koncert, ili vise, koliko te ulaznice kostaju u nekim razvijenim zemljama.

Na internet prezentaciji Metallice pise da ce koncerta biti. U S&CG se ovih dana prica da ga nece biti zbog poreza od 40%. Molimo vas, nemojte da dozvolite da ljudi iz S&CG moraju da odlaze u Hrvatsku ili Madjarsku da bi bili na koncertu Metallice. Nemojte da da dozvolite da velika muzicka imena pocnu opet da zaobilaze nasu zemlju. Nemojte da dozvolite da opet pocnemo da se osjecamo blokirani od strane cijelog svijeta. Dopustite omladini u S&CG da, kad vec nema mogucnosti da putuje po Evropi i svijetu, Evropa i svijet dodju kod njih. Mozda neko ne voli Metallicu, ne voli rock muziku, ali kasnije ce drugi muzicari praviti turneje, pop muzicari, rap muzicari, i svi ce zaobilaziti S&CG jer vide da se kod nas ne mogu organizovati koncerti. Molimo vas, nemojte to da dozvolite.

-----------------------------------------------------

LJUDI! NE MORATE DA VOLITE METALLICU. MOZETE DA IH MRZITE, PREZIRETE, PLJUJETE. ALI AKO I OVAJ KONCERT PROPADNE, KAO STO SU PROPALI ROLINGSTONES-i, PROPASCE I OSTALI. JEDNOG DANA CE HTJETI DA DODJE GRUPA KOJU VI VOLITE. TADA CE VAM BITI ZAO STO NISTE PODRZALI ODRZAVANJE KONCERTA METALLICE. BICE KASNO.

Saljjite ovo na:       ooc@srbija.sr.gov.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: metallica

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.