Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 09:33:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463197 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Citat
Death metal je otisao u kur'' sa Bodom-om

svako ima neko svoje misljenje i ja to postujem ali ja npr nikad ne bih rekao da je children of bodom death metal....zasto?...evo jedan primer:

children of bodom:

necrophagist:

nagradno pitanje:koji od ova dva benda svira death metal? (zaokruzite tacan odgovor) Smile

naravno...necu uopste da ulazim u pricu o tehnickoj potkovanosti muhammeda suicmeza i da li je bolji od ovog ladyboya iz bodoma Smile
slusam metal dve decenije i svasta sam slusao....imao sam izlete u neke extremne zvukove koje verujem da je malo ko slusao ovde(john zorn,naked city,ruins,tomahawk...)....slusao sam cak i deathstars,disturbed,tokio hotel,bullet for my valentine Smile Smile Smile...jer volim da slusam muziku i zeleo sam da cujem sta doticni i slicni njima sviraju jer nikad nisam kritikovao ili pljuvao po necemu a da nisam ih ni cuo...
tesko je ocekivati da ce se vratiti vremena kad su zarili i palili metallica,slayer,pantera.cannibal corpse,obituary,morbid angel,venom,burzum....jednostavno,dolaze neke mlade snage koje nemaju nikakav problem da ubace u svoju muziku nesto sto je pre 15 godina bilo nezamislivo da se ubaci u metal...stvar je u slusaocu da li ce to uspeti da proguta i da se poistoveti sa tim ili ce ubaciti disc slayera iz 86 i tugovati za dobrim starim vremenima....sto se mene tice...uvek sam otvoren za promene i modernizaciju ali korene ne zaboravljam Smile
a sto se tice komercijalizacije(prodali se Smile Smile)...to mi je omiljena tema....ljudi moraju shvatiti da svaki bend koji izadje na binu zeli da proda svoju muziku i da zaradi....to cine i necrocannibalistic vomitorium,cannibal corpse,dimmu borgir,nasum,pigsty a tako radi i metallica...jedina razlika je sto metallica radi za milione a nasum za par hiljada dolara....iskreno...i mene nerviraju ljudi koji metallicu znaju po nothing i enter....ali ja sam duboko uveren da su to bas oni koji kritikuju st. anger....koliko god da je metallica imala padova toliko je 100 puta vise imala uspona a to krasi najvece bendove...a metallica bas tu spada...

Bravo Mrgec, to je suština... Smile Smile Smile
Long Live Metallica
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 2730
Koliko je dobar St. Anger, ukapirali su i sami članovi benda, a da se videti po tome koliko pesama sa tog albuma su svirali u Sofiji pre par dana...  Smile

To uliva nadu da će im novi album biti bolji od prethodna 3! Što uopšte nije teško btw... LOL
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 02:55:09 od crusader84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prethodna tri su im i najbolji... mada, šta ja znam, ja i ne slušam metal... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Koliko je dobar St. Anger, ukapirali su i sami članovi benda, a da se videti po tome koliko pesama sa tog albuma su svirali u Sofiji pre par dana...  Smile

To uliva nadu da će im novi album biti bolji od prethodna 3! Što uopšte nije teško btw... LOL

Ti si verovatno počeo da slušaš (ali nisam sigurna i da pratiš) tallicu od NEM...da, da, to je taj stav.
Šta, trebali su da štancaju albume kao neki drugi bendovi, koje sad neću da pominjem da ne bih nekog uvredila, koji svi liče jedan na drugi, isti rifovi, slični tekstovi?
St. Anger slobodno može da se zove eksperimentom, sa naglaskom na bas i bubanj, što uopšte nije loše, pogotovo što nismo to očekivali od njih. Meni je taj album pre svega interesantan, jer bez obzira na naglašenu ritam sekciju, u svakoj reči i rifu možeš prepoznati Metallicu. Ok, imali su problema, ali njih imaju svi veliki bendovi koji su vremenom postali institucije.
Vremena se menjaju, muzika se menja, pa samim tim i oni se menjaju. Nisu ostali u 198... i nekoj, nego guraju napred, pa kome se svidi, svidi se, kome ne, neka ih ne sluša (mada su im nastupi i dalje puni)...
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

nemoj mnogo da palamudis vec probaj da neki koncert koji organizujete da se zaista i desi Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta bih ja dao za Immortal koncert
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Sta bih ja dao za Immortal koncert
jbt...ti si u sad....ima koncerata i za izvoz Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 22:03:59 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ima ali nista od tih bendova ne slusam jebiga
bila jedan koncert od 3 dana preko 50 death metal bendova to bi ti voleo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 

Ovo bas dugo nisam sluso, pa da se podsetim malo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
zaboravio si corporal jigsore quandary  Smile

najvece sranje je sto se castle otkazao...to je bila jedina sansa da ih vidim live.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 14:26:00 od Kery King »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 197 198 200 201 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Mar 2026, 09:33:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.