Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 20:58:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463882 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Tu smo...samo smo se malo pritajili Smile
Ja još uvek slušam nove pesme Sepulture...i sve se više ložim.
Black, death, doom, progressive...who gives the shit, bitno je da nas je što više!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a novi Cavalera Conspiracy?kak vam se chini?ide neko?
Shto se tiche tog albuma,zadovoljan sam,slichan kao Soulfly,ali je vredno slushanja bez obzira shto neki kazu da je shit...CC na koncertima svira ceo album i josh 8 pesama iz Sepultura i Soulfly doba(mali info)tako da ce da bude  Smile sada ne mogu da se setim setliste ali ima Roots,teritory,Biotech,primitive...
pa ce posle da nastupi judas pa ce biti Smiley 1 srecan shto oni dolaze iako su otkazana ostala 4 dana,to bi bio nenadjebiv festival
@crna svrako,ako ti je dosadno idi na link killed by ziledin

[Edit by ziledin: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 17:42:19 od ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Cavalera, sad će neki pametnjaković da kaže da je to što Cavalera radi shit...još što mrzim te jasvenajboljeznam gnjavatore, koji seru po svemu, a sami ništa nisu uradili.
Sepultura & Soulfly...bendovi kakvih nema, ništa se nemože uporediti sa njima (dobro, malo sam subjektivna)...
Ali Cavalera, mogu da mu pljunu pod prozor.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Motorola V980
Baš nešto mi se sluša Sepultura i Soulfly..inače kakav vam je album "Dante" ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Neki shit
Jebe majke...mnogo neurosisa se cuje sve vreme ali isplati se..riffovi su ono sepultura prosti standardno drugo se ni ne ocekuje ali bash mrvi album..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
evo malopre sam provalio da krajem jula izlazi Soulfly - Conquer...pored toga ove godine izlazi i nova sepultura...negde krajem godine...
« Poslednja izmena: 13. Jun 2008, 12:58:50 od Kery King »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
...da, da...sreca, sreca radooost Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
SLAYER u Beogradu...
Ovo je vec bilo pretpostavljam..Braco i Sestre

http://www.slayer.net/
klik na -events-

moram jos jednom
slayer,slayer,slayer,u beograduuuuu Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
verovatno neapdejtuju sajt redovno Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ovo je bila tek uvertira..sad cu da vam ispricam kako radimo za nasu stvar Smile

-Bejase  to leta Gospodnjeg,nekog leta pre 5-6 godina,heavy -metal festival,3 dana,Slayer-fuckin Slayer,kao poslastica normalno zadnji nastupaju,u jednoj zapadno evropskoj zemlji.Ja napisao jedno 10-ak ceduljica sa kratkim porukama"dodjite u Srbiju,Srbija zeli da bas vidi","come to Belgrade you mother fuckers and see it who we are and,what we are ".."you dirty bastards,we are waiting for you, all our life-Belgrade Crew".."you are missing something-Serbia wants to see you guys".."your life and expirience is nothing without Serba" i tako to.
Ja to spremio lepo u dzepove sa zeljom da bacam te kuglice na binu u pauzama pesama,pa sta bude..kad ono,napravila se neka guzva,svi se zalecu na jedno mesto i pravi se neki red..obezbedjenje,ludaci stavili sto i 4 stolice,olovke,postavljaju one trake  kao panduri kod saobracajke,red 100 metara-cekaju autograme,ekipa izlazi  Smile i zauzima svoja mesta.Red za autograme.
Ja otkinuo Smile Smile sa 200 metara hvatam zalet,guram stoku i parvo na Toma Arayu.Pruzam ruku izmedju ramena dva grmalja i derem se iz sve snage:Tom,Tom ,we are all glad to see you,can you take this please(spremio vec jednu kuglicu iz dzepa)?
On me pogledao ,tisina svuda,tu  na 2 metra od mene,iza onih crnih naocara,smeh od uveta do uveta(ima takve konjske zube,ja vece zube kod coveka nisam video) i kaze:"hey,you can speak english"..tako nekako srecno ,radosno sa onim osmehom..kao da recimo niko oko njega ne govori engleski.
Ja onako sav izbezumljen,srecan,euforija sa otvorenim dlanom :"Tom ,take this plaese,I have one massage for you".
Pogledao zbunjeno u moj dlan,osmeh skinut u ja jos jace ."Comon,its only a paper,you can see it"..
Tom je ustao i uzeo jednu moju kuglicu iz ruke,seo za sto opet,otvorio je,procitao...i napravio jednu cudnu mimiku na licu..kao da mu je nesto bilo nepoznato,kao "nece to ici" i sl.
samo sam to video i onda me je masa odgurnula i nisam video vise nista.

Znam samo jedno:
Sledeceg leta Slayer je bio na exitu i sad ga docekujemo u  Prestonici!

Hvala ti Boze!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 14. Jun 2008, 00:04:19 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 20:58:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.371 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.