Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:34:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463542 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Pero Defformero je najmetalniji bend svih vremena, a svi gore pomenuti ne mogu ni da im ciste trzalice. Smile Smile Smile Smile

Ljudi man'te se corava posla, nemojte ovde ici u neku van-vremensko-prostorno-nadrealnu-trans-djljut-trtemrte-kozja glava na kolcu-metal raspravu. Ko da imamo 5 godina pa da se svadjamo ko moze da se igra sa auticima a ko ne. Neko voli extremizam, neko ne, 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa. Sta sad,jel treba da uvedemo kriterijum ko je veci metalac, jel to stvar ovde, ko ne nosi obrnut krst taj je manji od nekog drugog? Ako neko nije tolko upucen u metal, a prica o tome, posavetujte coveka, lepo kulturno, a ne odma u napad! Niko se nije naucen rodio! A to sto svi odma prozivaju metal, na to smo se vec trebali navici.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 15:25:31 od Destry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
@Raven Dark - vec sam naglasio u proslom postu da ne napadam pravac muzike,vec raspravljam o istom.Ako sam reper ne znaci da slusam samo rep.Moj drug slusa metal od malena tako da sam u takvom okruzenju i odrastao i bio na nekim koncertima,kao i na onom koji sam ranije pomenuo.
A posto vidim da je tebi sakacenje ljudi,zivotinja i ostalih satanistickih dela okej,neka bude tako.Ti slusas metal,a pojma nemas o istom.Black metal ili death,kako vec,sluzi za rasprostanjivanje satanistikih sekti po svetu!Svaki metalac koji iole slusa metal ce ti to reci.
Covek, to je samo predstava. Meni to dodje kao horor film, a ja bas volim horore. Takodje, reci da sekte rade kroz metal je isto kao reci da bande regrutuju omladinu kroz rap (nemam ja nista protiv rap muzike).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
@Raven Dark - vec sam naglasio u proslom postu da ne napadam pravac muzike,vec raspravljam o istom.Ako sam reper ne znaci da slusam samo rep.Moj drug slusa metal od malena tako da sam u takvom okruzenju i odrastao i bio na nekim koncertima,kao i na onom koji sam ranije pomenuo.
A posto vidim da je tebi sakacenje ljudi,zivotinja i ostalih satanistickih dela okej,neka bude tako.Ti slusas metal,a pojma nemas o istom.Black metal ili death,kako vec,sluzi za rasprostanjivanje satanistikih sekti po svetu!Svaki metalac koji iole slusa metal ce ti to reci.
Covek, to je samo predstava. Meni to dodje kao horor film, a ja bas volim horore. Takodje, reci da sekte rade kroz metal je isto kao reci da bande regrutuju omladinu kroz rap (nemam ja nista protiv rap muzike).

Pa pazi,u neku ruku si u pravu...ali ponovo moras da se slozis da preteruju sa krvlju i ostalim ritualima...takodje sam cuo da u tekstovima dozivaju satanu i demone...jel to istina?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
0_o Mozda ima neki bend koji stvarno misli da doziva demone, ali sumljam. Inace postoju brdo pesama sa satanistickim motivima. Npr. Slayer jedan od mojih omiljenih bendova vecinu svojih pesama vrti oko Satanizma, mada oni to ne rade ozbiljno, ne rade po nekim pravilima ili ritualima, vec izmisljaju sta im padne na pamet i zajebavaju se. Pisu takve pesme da bi sokirali neke, a zabavili druge.

Ali postoje i bendovi goji Satanizam shvataju ozbiljno, npr. Gorgoroth, ali opet ne mora da se slozos sa njima da bi uzivali u njihovoj muzici. Bendovi Nokturnal Mortum, Burzum ili Wolf's Hunger (domaci bend) podrzavaju nacizam, cak i pevaju o tome, ali opet mi zvuce dobro i zato ih slusham.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
0_o Mozda ima neki bend koji stvarno misli da doziva demone, ali sumljam. Inace postoju brdo pesama sa satanistickim motivima. Npr. Slayer jedan od mojih omiljenih bendova vecinu svojih pesama vrti oko Satanizma, mada oni to ne rade ozbiljno, ne rade po nekim pravilima ili ritualima, vec izmisljaju sta im padne na pamet i zajebavaju se. Pisu takve pesme da bi sokirali neke, a zabavili druge.

Ali postoje i bendovi goji Satanizam shvataju ozbiljno, npr. Gorgoroth, ali opet ne mora da se slozos sa njima da bi uzivali u njihovoj muzici. Bendovi Nokturnal Mortum, Burzum ili Wolf's Hunger (domaci bend) podrzavaju nacizam, cak i pevaju o tome, ali opet mi zvuce dobro i zato ih slusham.

Hvala na objasnjenju... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mene ne interesuje sto tvoj drug slusa metal. Mene interesuje sta ti slusas i odakle dolazis sa tim tvojim insinuacijama. Ja slusam metal a nemam pojma o istom? Otkud to? Ti znas koliki sam ja metalac? Znam zasigurno da sam veci metalac od tebe jer bar ne citiram SOAD u svoju odbranu (SOAD nije metal ne znam ko ti je to uvrteo u glavu) Rasprostranjivanje satanistickih sekti  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Govoris o necemu sto ne razumes i verovatno nikad neces. Postoje bendovi koji su pravi satanisti i ja ih slusam do ludila jer su odlicni, i postoji komercijala. A za te sekte zajebi to jos ja nikad nisam cuo. Koji metalac? Odakle? Svaki metalaca koji nema pojma o cemu prica jer se "plasi" ili je veliki vernik ce ti to reci a to misljenje je pouzdano u picku materinu.
Ja sam sektas i sta jel ti imas problem? Jos sam i Jeretik, Ateista.... Smile
@Mrgec
Mozes li da poverujes sta ovaj nagvazda? Smile Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
@Mrgec
Mozes li da poverujes sta ovaj nagvazda?

pusti coveka....ako zeli da veruje u to sto pise....neka mu...

ja npr se nikad nisam oblacio u skladu sa muzikom koju slusam(ne racunam majice koje i dan danas nosim),nikad nisam nosio obrnute krstove a nisam ni krv pio Smile
metal slusam 20 godina i nikad mi na pamet nije palo da se uclanim u neku sektu i da zrtvujem nevine zivotinje....ne kazem da ne postoje i takvi slucajevi ali su oni izrazeni u promilima Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Citat
@Mrgec
Mozes li da poverujes sta ovaj nagvazda?

pusti coveka....ako zeli da veruje u to sto pise....neka mu...

ja npr se nikad nisam oblacio u skladu sa muzikom koju slusam(ne racunam majice koje i dan danas nosim),nikad nisam nosio obrnute krstove a nisam ni krv pio Smile
metal slusam 20 godina i nikad mi na pamet nije palo da se uclanim u neku sektu i da zrtvujem nevine zivotinje....ne kazem da ne postoje i takvi slucajevi ali su oni izrazeni u promilima Smile

Nisam rekao da verujem u to,vec pricam sta su meni pricali.

@RavenDark - sta si se istripovao,boli mene uvo dal; si ti jeretik,ateista ili sta vec,ja sam izneo svoje misljenje o black ili death metalu kako vec,ako ti se ne svidja,slobodno ga zaobidji... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
black ili death metalu kako vec,

ne moze tako...postoji black metal I death metal....nema ili.... Smile

naravno,ok je da iznosis svoje misljenje ali je stvar elementarne pristojnosti da bar znas nesto o tome o cemu iznosis svoje misjenje a ne da je to ono sto su ti neki drugi pricali...
ja ne iznosim misljenje o rap muzici jer o njoj nista ne znam....iskreno...ni ne zelim da znam Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Citat
black ili death metalu kako vec,

ne moze tako...postoji black metal I death metal....nema ili.... Smile

naravno,ok je da iznosis svoje misljenje ali je stvar elementarne pristojnosti da bar znas nesto o tome o cemu iznosis svoje misjenje a ne da je to ono sto su ti neki drugi pricali...
ja ne iznosim misljenje o rap muzici jer o njoj nista ne znam....iskreno...ni ne zelim da znam Smile

Ma ok je to...svoje misljenje sam izneo i na osnovu spotova koje sam gledao i u kojima je krvoprolice gore nego u najgorim horor filmovima...normalnom coveku takav spot ne moze da se svidi (Necrophagia - Bloodfreak),a nekome je to extra  Smiley 1 E,sad,kao sto Cvija rece,ako slusate tu muziku,to je ok,ali sto se tice nastupa i spotova...mislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:34:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.