Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:32:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 463525 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
E ajde ne serite kada moram da kazem.Secam se kada je kod nas gostovala neka grupa,pitacu bas druga kako se zove nesto Angel Wings ili Cripted Angels,nisam siguran,ljudi su vadili nozeve i boli se,a da ne spominjem kozije glave nabodene na kolac pored bine.Pogledajte na YouTube spot od grupe Necrophagia - Bloodfreak i ti meni reci sta je u tom spotu normalno.Odmah da kazem da ljudi sa slabim srcem ne gledaju,jer je spot put krvi i je*enih nakaza.
brkas death sa black-om Smile

poslusaj malo death,morbid angel,opeth(obavezno),necrophagist,cak i entombed,nile....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D520
@Metal girl
Da ostavljam ti tajne poruke Smile Smile

Ti se bolje dovuci na msn
 Smile
Ah, vise... Jbm mu, ovde su stalno neke svadje... Smile
IP sačuvana
social share

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje". Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Thug4life, vidim da volish rap. Da li violish gangsta rep? Ako je odgovor da, nemas pravo da napadas drugi pravac muzike koji koristi ili velica ponasanje koje nije socialno prihvaceno. Takodje, trvrdim da lupas sto se tice publike koja se bola nozevima. Za skoro svakog ceo nastup je samo predstava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Thug4life, vidim da volish rap. Da li violish gangsta rep? Ako je odgovor da, nemas pravo da napadas drugi pravac muzike koji koristi ili velica ponasanje koje nije socialno prihvaceno. Takodje, trvrdim da lupas sto se tice publike koja se bola nozevima. Za skoro svakog ceo nastup je samo predstava.

Ja ne napadam drugi pravac muzike,vec samo dajem misljenje o istom.Po avataru i tekstovima vidim da slusas Metal,onda bi trebalo da znas da satanisticke sekte svoj razvoj i mlacenje ljudskih umova upravo rade - kroz muziku.Kako da kazem da je normalno kada stoje kozije glave pored bine,a pevac izadje sa okrenutim krstom oko vrata i na sred nastupa kaze:''Ovde ima Hriscana,tako da se nastup zavrsava''?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
E ajde ne serite kada moram da kazem.Secam se kada je kod nas gostovala neka grupa,pitacu bas druga kako se zove nesto Angel Wings ili Cripted Angels,nisam siguran,ljudi su vadili nozeve i boli se,a da ne spominjem kozije glave nabodene na kolac pored bine.Pogledajte na YouTube spot od grupe Necrophagia - Bloodfreak i ti meni reci sta je u tom spotu normalno.Odmah da kazem da ljudi sa slabim srcem ne gledaju,jer je spot put krvi i je*enih nakaza.
Meni je normalno i kao reper nemas rec u ovome uopste. Ali ako zelis a napadas moj zanr muzike e sada cu i ja tvoj.
Znaci normalno je da se belci ponasaju ko crnci , da je dobro biti u zatvoru, dilovati drogu,pretvarati se da si baja sa utokom, da jebes "kurve", nosis zlatne krstove, pravis pesme tipa "drop it like its hot", pravis se jak i dasa tipa 50 Centa koji je obican pozer i loozer. To je tebi normalno?
brkas death sa black-om Smile

poslusaj malo death,morbid angel,opeth(obavezno),necrophagist,cak i entombed,nile....
Kazem ja brate da se on zajebao. Imao sam osecaj da govori o mojem pravcu muzike. Cudo jedno. Ovaj lik mora da preslusa nesto pravog metala pre nego sto dodje ovde da sere o nasoj muzici.

Ja ne napadam drugi pravac muzike,vec samo dajem misljenje o istom.Po avataru i tekstovima vidim da slusas Metal,onda bi trebalo da znas da satanisticke sekte svoj razvoj i mlacenje ljudskih umova upravo rade - kroz muziku.Kako da kazem da je normalno kada stoje kozije glave pored bine,a pevac izadje sa okrenutim krstom oko vrata i na sred nastupa kaze:''Ovde ima Hriscana,tako da se nastup zavrsava''?
Satanisticke Sekte  Smile Jao sto su ljudi idioti pa to nema nigde. Sinak molim te idi preslusaj nesto muzike pa onda kazi nesto. Nemoj ovako naslepo pravis od sebe budalu. Ja nosim okrenuti krst oko vrata.  Smile
Nosim isto sve crno, nosim corpsepaint, narukvice lance i redenike municije. Blekeri vladaju!
Pozdrav svim Metalcima!!!!
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 09:18:37 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

I AM THE CLANSMAN!!! FREEDOM!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W880i
Ma Iron Maiden je zakon. A od Black metala...Children Of Bodom  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
A od Black metala...Children Of Bodom

joj.... Smile

children of bodom nije black metal Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
@RavenDark,prestani da vredjas Smile

Ajde malo Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 12:20:31 od ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
@Raven Dark - vec sam naglasio u proslom postu da ne napadam pravac muzike,vec raspravljam o istom.Ako sam reper ne znaci da slusam samo rep.Moj drug slusa metal od malena tako da sam u takvom okruzenju i odrastao i bio na nekim koncertima,kao i na onom koji sam ranije pomenuo.
A posto vidim da je tebi sakacenje ljudi,zivotinja i ostalih satanistickih dela okej,neka bude tako.Ti slusas metal,a pojma nemas o istom.Black metal ili death,kako vec,sluzi za rasprostanjivanje satanistikih sekti po svetu!Svaki metalac koji iole slusa metal ce ti to reci.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D520
Ma Iron Maiden je zakon. A od Black metala...Children Of Bodom Smile

Bodomi su melodicni death Wink
Ja ih ono, bas volim Smiley
@ reper:
Slusaj me, momce, nemoj da prosipas pamet i izmisljas toplu vodu. Ne znas ti nista o metalu. Smile
IP sačuvana
social share

"Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje". Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 11:32:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.541 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.