Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 14:46:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 461976 puta)
Clan u razvoju

Tko leti, vredi...

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.23
Istina, lik se 35 godina dere preko "razglasa", nije malo. Ali kad se pored 35 godina godina doda i 35 tona(minimum) belog, zutog, zelenog, plavog i ne znam ti ja cega vec onda se stvarno cudim kako vec nije u vecnim lovistama. Mada nije u najboljim danima bila bi fora da se supak dogovori sa ostalim supcima i napravie jedan album za kraj. Zivo me zanima kako bi to zvucalo. 
Zilav je ozzy stara garda a zadnji album mu iuopste nije los samo je uzivo pukao ali legenda je legenda kad bi dosao  odma bih isao na koncert Ma i napravice  barem je sigurno za iommia i ozzya sad za ostale se nezna samo se nadam da ce biti dobar bio bi red posto ce verovatno biti poslednji.Nego posto vidim da si i ti prilican fan da li znas mozda ima li gde kod nas da se nabavi Black box kolekcija sa prvih osam albuma ima na amazonu ali nemam karticu ako znas posalji na pp da nebude reklama.
Da budem iskren, pojma nemam gde bi to mog’o da nadjes.Mozda sam pesimista, al kontam da  kod nas verovatno i neces. Vladaju surovi zakoni trzista, tj ponude i potraznje a ovde vlada potraznja za sasvim drugim stvarima. Na nacionalnim televizijama mozes da cujes kako su zvezde granda u posetama osnovnim skolama ( seljakluk se od malih nogu uci),na drugoj televiziji pompezno najavljuju kako veceras gostuje najpoznatiji svestski DJ i kako ce biti “nevidjeno zezanje”, dok sa trece televizije mi crnac nesto preti, “mlati” rukama i hvali se sta sve on ima. Gitaru mozes da cujes od tri do cetiri, posle ponoci. U prodavnici “Kompakt diskova” kad trazis nesto od Azre, prodavac ti iznese najnoviji CD AZRE KULENOVIC ( licno iskustvo od pre par godina). Place mi se kad cujem da je Mile Kitic snimio novi album u “Rok fazonu” dok bi opet umro od smeha kad ga vidim u Matrix izdanju dok vecina ljudi tu nista cudno ne vidi. Zato Miletov “album” mozes i u Apotekama da kupis, dok recimo neki album od Zeppelina ne mozes pa da se na glavu nasadis.
Zato ja odem kod lokalnog cige i kupim citavo zivotno delo za 150 din. Ko te jebe Ozzy, sto nisi i ti ugradio silikone, vise bi vredilo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson W950
Pa tako i ja imam sve zivo sto je sabbath izdao imam i koncerte ali mi je malo krivo da nemam originale jer ipak ih nenormalno slusam a npr album paranoid je 8$ sto je slozices se jeftino a takve su cene i za ostale danas sam gledao po beogradu i nista nemozes da nadjes a i sto ima skupo je u djavola ali cu da vidim da narucim sa amazona ima mnogo dobrih stvari.A sto se te seljacke muzike to je relativno ja sam u srednjoj jedini slusao metal dok su se ostali krstili kad pustim  npr paranoid dok na faksu ima prilicno metalaca tako da sve je relativno. sreca pa imam solidan net pa mi muzike nefali ali ko nema nek mu je bog u pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Tko leti, vredi...

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ja nemam ni sve albume ( sto ukazuje da i nisam neki fan ) ali zato imam prva tri albuma na plocama ( tacnije ima moj stari a ja sam samo sretni naslednik ) . Trazio sam ovde neka izdanja, ali bilo je ili u fazonu "litar krvi za litar benzina" tj preskupo, ili je bilo, prevedi ti to meni na srpski druze pa cu ti reci dal ima.
Da je sve relativno, relativno je, ne bih ja da se suprostavljam Ajnstajnu ali se isto tako secam vremena kad je bilo sramota slusat narodnjake i kad je retko ko javno hteo da prizna da ih slusa. A sad je,seljak sam, pa sta. Nije da mi to nesto smeta cak ja to i donekle razumem. Jednom sam vodio neku vrstu debate sa likom koji slusa Lane nase i tako to i u jednom trenutku mi je rekao,"kako da slusam te "tvoje drekavce" kad ja to ne kontam. Moze mi i majku opsovat ja ne bi skonto". Upravo to.. Ne kapiramo svi na isti nacin iste stvari... Vise me nervira sto danas kad klincu pocinju da slusaju muziku zatrpani su djubretom a do kvalitetne muzike( ne mora iskljucivo da bude r'n'r) mogu da dodju samo ako im neko od rodbine ili drugova preporuci, tj sretno. Neces mi verovat, ja sam Sabbath prvi put cuo u prvom razredu srednje skole na casu muzickog, zahvaljujuci profesorki  koja je htela da bas sve cujemo.Nisam siguran da je to ucestala praksa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson W950
Ja nemam ni sve albume ( sto ukazuje da i nisam neki fan ) ali zato imam prva tri albuma na plocama ( tacnije ima moj stari a ja sam samo sretni naslednik ) . Trazio sam ovde neka izdanja, ali bilo je ili u fazonu "litar krvi za litar benzina" tj preskupo, ili je bilo, prevedi ti to meni na srpski druze pa cu ti reci dal ima.
Da je sve relativno, relativno je, ne bih ja da se suprostavljam Ajnstajnu ali se isto tako secam vremena kad je bilo sramota slusat narodnjake i kad je retko ko javno hteo da prizna da ih slusa. A sad je,seljak sam, pa sta. Nije da mi to nesto smeta cak ja to i donekle razumem. Jednom sam vodio neku vrstu debate sa likom koji slusa Lane nase i tako to i u jednom trenutku mi je rekao,"kako da slusam te "tvoje drekavce" kad ja to ne kontam. Moze mi i majku opsovat ja ne bi skonto". Upravo to.. Ne kapiramo svi na isti nacin iste stvari... Vise me nervira sto danas kad klincu pocinju da slusaju muziku zatrpani su djubretom a do kvalitetne muzike( ne mora iskljucivo da bude r'n'r) mogu da dodju samo ako im neko od rodbine ili drugova preporuci, tj sretno. Neces mi verovat, ja sam Sabbath prvi put cuo u prvom razredu srednje skole na casu muzickog, zahvaljujuci profesorki  koja je htela da bas sve cujemo.Nisam siguran da je to ucestala praksa

Ma i kod mene je isti slucaj sabbathe sam sasvim slucajno cuo inace nisam slusao metal poceo sam sa ACDC ,bas me zanima koju vam je pesmu pustila , sta jos slusas? Ja sam danas slucajno nabasao u knezu na koncerte i kupio sebi koncert na dvd-u sabbatha u parizu iz 1970  stvarno su bili carevi ja sam mislio da kupim plocu od jednog covek ovde nudio mi je heaven and hell  za 500 din ali sam odustao jel cu izgleda preko druga da narucim sa amazona a i nemam gramofon a i vise bih voleo da nabavim nesto iz ozzyeve ere.Inace ja koga god upoznam posle nekog vremena mu uvalim dvd sa muzikom i za divno cudo neke sam uspeo da preobratim ja sam i danas zahvala drugu koji mi je doneo judase .Ako ti je potrebno nesto od sabbatha ili judasa imam sve pa javi na pp.|Ja sam u srednjoj na informatici pustio sabbathe i izdrzao citavih trideset sekundi ali zato su cobani pustali razne sabane cobane oni su to slusali a prfesori podrzavali ali licno boli me uvo oni ne znaju sta propustaju jedino sto mi nista nemozemo da nabavimo kao da zivimo u dzungli.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 21:26:37 od ivanmark »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Tko leti, vredi...

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.23
Mislim da imam taj koncert, sviraju u nekoj sali pred 200-300 ljudi, ali sviraju kao da im je zadnji put. Klasika. Ako je to isto to...
Moram da priznam da nisam neki fan Sabbatha posle Ozzy-ja. Jednostavno mi se vise svidja tvrdji i sporiji zvuk. I posle Ozzy-ja Sabbath ima neke odlicne pesme ali u globalu gledajuci Sabbath iz tog perioda sam preslusavao zbog njihovih prethodnih radova. Ista svar je bila i sa Ozzy-jevim samostalnim albumima. Verovatno ima veze sa prvim utiskom. Tako da neke albume koji mi se nisu ucinili nesto posebno nisam se ni trudio da nabavim. Vecinu pesama imam negde na nekim diskovima, ali...to je bas razbacano i bez nekog reda.
Sto se tice ostale muzike, ja sam ti jedan od onih likova koji misle kako je PRE sve bilo bolje a DANAS nista ne valja.  Tako sam nekako najvise slus’o Doorse, Zeppeline, Floyd, Motorhead itd,muziku ’60,’70,’80. Od malo novijih bendova Alice in Chains, Soundgarden, Sepulturu itd.Metal sam, priznajem mnogo vise slusao pre nego danas ali stari se ili sta vec.I danas kad cujem Policia od Sepulture dobijem neodoljivu zelju da pravim neko sranje. Razum ipak pobedi. Od danasnje muzike malo toga mi se svidja mada malo toga i ima. Vecina danasnjih bendova (metal) kopira Sabbath-ovu foru sa “horor muzikom” ali se trude da budu strasniji, brutalniji a tekstovi su im “kolji, kolji voda vri” Apostrof je na imidzu a ne na kvalitetu muzike i tekstova. U stvari tekstovi su najcesce ne strasni vec smesni. Mozda i nisam u pravu.Kao sto rekoh i ne pratim posebno danasnju scenu.
Eto toliko, ja se raspisah...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows Vista
Browser
mob
SonyEricsson W950
Mislim da imam taj koncert, sviraju u nekoj sali pred 200-300 ljudi, ali sviraju kao da im je zadnji put. Klasika. Ako je to isto to...
Moram da priznam da nisam neki fan Sabbatha posle Ozzy-ja. Jednostavno mi se vise svidja tvrdji i sporiji zvuk. I posle Ozzy-ja Sabbath ima neke odlicne pesme ali u globalu gledajuci Sabbath iz tog perioda sam preslusavao zbog njihovih prethodnih radova. Ista svar je bila i sa Ozzy-jevim samostalnim albumima. Verovatno ima veze sa prvim utiskom. Tako da neke albume koji mi se nisu ucinili nesto posebno nisam se ni trudio da nabavim. Vecinu pesama imam negde na nekim diskovima, ali...to je bas razbacano i bez nekog reda.
Sto se tice ostale muzike, ja sam ti jedan od onih likova koji misle kako je PRE sve bilo bolje a DANAS nista ne valja.  Tako sam nekako najvise slus’o Doorse, Zeppeline, Floyd, Motorhead itd,muziku ’60,’70,’80. Od malo novijih bendova Alice in Chains, Soundgarden, Sepulturu itd.Metal sam, priznajem mnogo vise slusao pre nego danas ali stari se ili sta vec.I danas kad cujem Policia od Sepulture dobijem neodoljivu zelju da pravim neko sranje. Razum ipak pobedi. Od danasnje muzike malo toga mi se svidja mada malo toga i ima. Vecina danasnjih bendova (metal) kopira Sabbath-ovu foru sa “horor muzikom” ali se trude da budu strasniji, brutalniji a tekstovi su im “kolji, kolji voda vri” Apostrof je na imidzu a ne na kvalitetu muzike i tekstova. U stvari tekstovi su najcesce ne strasni vec smesni. Mozda i nisam u pravu.Kao sto rekoh i ne pratim posebno danasnju scenu.
Eto toliko, ja se raspisah...

Jeste to je taj koncert brate kakva zelja za dokazivanjem brate salica je kao neki stancic ali su svirali sa neverovatnim entuzijazmom sa sa svim ostalim se slazem potpuno je ista situacija a sto se tice muzike starije je uvek bolje  i takodje volim sporiji i tvrdji zvuk mislim da te riffove niko nemoze da ponovi i da su ubedljivo najoriginalni pre neki dan sam od megadetha cuo najnovi album brate koja komercijala kako vreme prolazi metal je sve gori nema pare svakog pokvare ,sabbath na pocetku jedva da su imali novca da prezive i videla se ljubav prema muzici dok ih je kasnije ljubav prema narkoticima i sredila .Ne znam da li slusas black label society  oni se jedino mogu pohvaliti zvukom do negde slicnim i ja i njih dosta slusam.

« Poslednja izmena: 29. Jan 2008, 12:40:02 od ivanmark »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1041
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
Hej da li je kupio neko one koncerte za 250 dinara(Zeppelin,GNR,Aerosmith...
  stvarno je užasno  šta se sve u ovoj zamlji ne prodaje znam da za 200 dinara nemože da se oćčekuje
kvalitet ali ne treba zajebavati ljude i uvaljivati im neke snimke skinute sa vhs i samo onako nabacane
na disk ono je stvarno sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows Vista
Browser
mob
SonyEricsson W950
Hej da li je kupio neko one koncerte za 250 dinara(Zeppelin,GNR,Aerosmith...
  stvarno je užasno  šta se sve u ovoj zamlji ne prodaje znam da za 200 dinara nemože da se oćčekuje
kvalitet ali ne treba zajebavati ljude i uvaljivati im neke snimke skinute sa vhs i samo onako nabacane
 na disk ono je stvarno sramota
Pa ja sam kupio Black sabbath za 299 din i slika je ocaj  ali jbg iz 1970 a i da je to dobrog kvaliteta nebi moglo ni da se kupi za 300 dindzi vec bi kostalo 20 eura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I'll be your Wishmaster baby!!!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6030
Nightwish!!!!!!!!! Definisan od strane frontmena Tuomasa Holopainena kao melodicni metal, sa zenskim vokalom, pa da mu verujemo!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
[url][/url] Ivana Wishica
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Nightwish!!!!!!!!! Definisan od strane frontmena Tuomasa Holopainena kao melodicni metal, sa zenskim vokalom, pa da mu verujemo!!!!!!!!! Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 14:46:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.