Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 05:14:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 461101 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nije tachno da slusham samo thrash,ali nije ni tachno da slusham sve vrste metala-nu,emo,i repovanje me izludjuju,to jednostavno za mene nije true metal(to nije metal uopshte).Ako sam ja ogranichen onda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
kada mozes tako da komentarises R.A.T.M. i da ga karakterises kao bend koji nema veze sa metalom,onda i treba da Smile
ti ljudi su izrazili prave emocije,prave ciljeve i prikazali svoje misljenje na najbolji moguci nacin u muzici(za razliku od kvazi satanista koji se u metalce svrstavaju samo zato sto imaju duge kose,obrnute krstove i vriste)...nisu jaki kao slayer,kreator ili sta ti ja vec znam ko,ali su sigurno deo metala,deo extremne muzike isto koliko i slayer i metallica i jos x bendova...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung Neki shit
Smarate sa tim podzanr prepirkama i ratmom vishe...isto sranje svakih 10 strana...samo slushajte muziku ostalo je nebitno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ok,bataljujem pricu o R.A.T.M.-u...
generalno nisam ni hteo da se raspravljam o njima nego samo da javim da ce imati koncert u Budimpesti sledece leto...
nego je l' zna neko gde moze da se skine Metalocalipse crtani? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N73
Smarate sa tim podzanr prepirkama i ratmom vishe...isto sranje svakih 10 strana...samo slushajte muziku ostalo je nebitno...

Хаха. darth је хипик.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pre ima veze sa metalom moja najava Rage Against The Machine-a nego tvoje pitanje o hard rocku...
oni su deo extremne muzike i prvi koji su pokrenuli Social/funk/core...posle njih su dosli i urban dance squad i ostala ekipa,i jedan su od neizostavnih bendova kad se prica o alternativnoj sceni '90. ih,a da nije u pitanju grunge....
i opet ponavljam:imaju milijardu puta vise veze sa metalom nego hard rock...bar se bave extremnom muzikom!

E bas me nasmeja.. Hard rock nema veze sa metalom? A od cega je nastao metal? To ne samo da je povezano vec je po mnogima isti zanr. A RATM svira muziku koja je nastala iz punka kao i ceo hard core. A Punk sa hard rockom nema dodirnih tacaka. To su dva najudaljenija pola rock n rolla.
Eksremna muzika!? Smile Sta je to? Za mene je ekstreman i neki narodnjak.(ekstremno glup)
Da me ne shvatis pogresno, nemam nista protiv RATM-a, ali to jednostavno nije metal.
Citat
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 22:00:58 od lionking »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ok,bataljujem pricu o R.A.T.M.-u...
generalno nisam ni hteo da se raspravljam o njima nego samo da javim da ce imati koncert u Budimpesti sledece leto...
nego je l' zna neko gde moze da se skine Metalocalipse crtani? Smile
To ces malo teze. Ja sam ga gledao na youtube, ali sve epizode su skenjali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
nabavio sam od ortaka citavu prvu sezonu,sad cekam od brata iz svabije da poskida i drugu pa cu i to da nabavim...anyway,hvala cvijo!
@lionking:ajde onda da pricamo o klasici...da nije bilo klasike ne bi bilo ni hard rocka...ili jos bolje,o prastarim kineskim instrumentima...ili o pecinskim ljudima!
R.A.T.M. je bend koji je svirao social/funk/core,a ako se gleda strogi istorijat i genealogija metala,lako se moze zakljuciti da je iz HC-a nastao Thrash...ne samo iz HC-a,naravno,ali je HC imao ogromnog uticaja na metal...
R.A.T.M. je stvarao i radio po svim principima metala,i moze se slobodno pominjati na temi ovog tipa,ravnopravno sa Slayerom i sta ti ja znam kime...i definitivno je blizi metalu,i kompletnoj metal ideologiji nego hard rock...
evo,ovo mi je zadnji post na temu rage-a,bataljujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia - eh sad
Kao sto wikipedia, inace moj dobar drugar kaze, R.A.T.M. is an American rock band, with their blend of heavy metal, hip hop, funk and punk...

Diskusija gotova!

Sad malo materijala za sve gitarose... Necrophagist!!! Pucajte.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
nikola,prijatelju,rodjace,pobratime,gmazu debeli,alo bre...pa jesmo li malo puta kod mene VRISTALI od smeha gledajuci wikipedijinu genealogiju metala i njihovo svrstavanje?!
pobogu,brate:Biohazard - Nu Metal Smile Smile Smile Smile Smile
odbijam da komentarisem necrophagist...ajde da si bar rekao NILE,ali necrophagist!!!
pojesce tebe taj BG,narkomane jedan budjavi Smile
nego,za sve ljubitelje metala,na stranici http://www.antena-radio.ba svakim utorkom ide radio emisija terror zone - 20:00 - 22:00,pa ako budete stigli,poslusajte,stvarno je do jaja!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 05:14:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.