Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 00:48:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460905 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Satyricon je izdao odlichan album Now,Diabolical ima neshvatljivo dobrih pesama za taj stil.
100 strana,1000# odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Neki shit
Kuje idite slushajte novi dillinger escape plan...dovoljno ce vam biti metala za ovu godinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ima li kakvih novosti o castle festu,ili kako se vec zove?
e da zamalo da zaboravim:
Svima koji budu u mogucnosti,i koji budu to zeleli,najtoplije preporucujem da 30. novembar provedu u Doboju,(BiH),gde se odrzava drugi,ako ne vec i treci metal festival bendova sa nasih prostora....Festival se zove Hell Awaits,i ko zeli da sazna nesto vise o njemu neka utorkom u 8 ode na stranicu www.antena-radio.ba gde se u to vreme vrti emisija Terror Zone!svi zainteresovani mogu najbolje da se informisu tamo...
za sad se zna da bi trebao da dodje Rain Delay,Legion i,hpefuly,Agonize,ali jos cemo da vidimo...
u najmanju ruku,bice perverzno dobro Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
hvala na objasnjenju za Black metal. to je upravo ono sto sam i mislio. to je ono sranje koje vidjam sveko vece na raznoraznim spotovima. To je degradacija metala. I zato laiku kada kazes da slusas metal njega to acocira na taj black I death metal.
Ja inace slusam samo metal sa cistim vokalima, zanci klasicni heavy(traditional) i power.

PS: Moze li neko da mi kaze gde ima da se kupi MP3 od Helloween, Judas Priest, Manowar, Saxon. nema ih nigde u Knezu i Bulevaru. Ili ako neko moze da mi nareze... Platicu, po trzisnoj ceni, nije problem
« Poslednja izmena: 04. Nov 2007, 11:39:30 od lionking »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
hvala na objasnjenju za Black metal. to je upravo ono sto sam i mislio. to je ono sranje koje vidjam sveko vece na raznoraznim spotovima. To je degradacija metala. I zato laiku kada kazes da slusas metal njega to acocira na taj black I death metal.
Ja inace slusam samo metal sa cistim vokalima, zanci klasicni heavy(traditional) i power.

PS: Moze li neko da mi kaze gde ima da se kupi MP3 od Helloween, Judas Priest, Manowar, Saxon. nema ih nigde u Knezu i Bulevaru. Ili ako neko moze da mi nareze... Platicu, po trzisnoj ceni, nije problem
tesko da to mozes da nadjes na ulici...borimo se protiv piraterije Smile....ako imas brz net,imas dosta sajtova sa kojih mozes da skines muziku za dz....samo malo guglanja i brzo se nadje...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
kupujte cd-ove...ako ne moze da se nadje onda torrent ili rapidshare.Na onom forumu koji drzi @Levijatan ima nekih stvari,ali mi neshto ne ide od ruke taj rapid,shta vishe trebalo mi je 2 dana da skinem i otpakujem onu pesmu shto mi je poslao Cvija  Smile a tek shto sam se sa Torrentom strahovito namuchio  Smile a sa cd-ovima je bash prosto.
Drugo-jeste li chuli za....Last.fm???Burek ima svoju grupu na tom sajtu,a samo je KKing tamo(od metalaca),inache vrlo dobar,ako ne i najbolji radio na netu.Navuko sam se letos,pa sam zajebao,pa sam sad ponovo tamo,preporuchujem ga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mnogi stereotipi o metalcima jesu mozda povezani sa Blackom ("satanisti, sektasi") ili sa Deathom ("vriskavci, drekavci") ali ja i dalje dosta volim death. Black kao sto sam rekao dosta slabije, ali i u njemu uzivam (naravno uglavnom ignorisem "poruke" u pesmama). Death je pun emocije (mrznje uglavnom Smile) i vec je receno da je tu glavni fokus na mracnu stranu ljutske psihe i na nasilje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

tesko da to mozes da nadjes na ulici...borimo se protiv piraterije Smile....ako imas brz net,imas dosta sajtova sa kojih mozes da skines muziku za dz....samo malo guglanja i brzo se nadje...
Od toga nema nista. Imam dial-up konekciju. a sto mislis da to ne moze da bude na ulici.Helloween je poznat bar koliko i Blind guardian i Hammerfall(to sam nasao u Knezu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Od toga nema nista. Imam dial-up konekciju. a sto mislis da to ne moze da bude na ulici.Helloween je poznat bar koliko i Blind guardian i Hammerfall(to sam nasao u Knezu)
nisi me razumeo...i ja sam slusao helloween...ali pre 20 godina Smile....hteo sam reci da je tesko sad kupiti na ulici bilo sta od muzike...policija zaplenjuje piratske diskove Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung Neki shit
Koga bre briga za degradiranje vokala itd...svi po novi Dillinger...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 00:48:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.