Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:47:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 436811 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
ljudi dzabe se svadjate samo, postojao je samo jedan pravii basista metallice ..a to je poc.Cliff Burton....svi ostali su zamene...i zamenljivi...tako da  Smile...

Bilo kako bilo, Cliff je već dugo mrtav. Činjenično stanje. Mnogi bendovi su se raspali posle smrti jednog člana (Pantera recimo), a ja se divim Metallici što su stisli zube i piče dalje.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ tarantulica

inace, Pantera se vise raspala zbog nesporazuma...mislim da je tu glavni krivac Anselmo sa svojim side bendovima Smile ... long-story-short, smrt Dimebaga (2004) nije uticala na raspad Pantere (2003), vec vise na raspad benda Damageplan (2004) nakon samo jednog albuma...

u svakom slucaju pohvala za Metallicu sto se tice odluke o nastavljanju... bas su izgubili ortaka kad im je bio najpotrebniji, kad je poceo njihov uprising... Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
shit happens, šta da ti kažem.
Sve u svemu....long live Metallica.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Bilo kako bilo, ako oni misle da je Rob najbolji za njih, ja im u potpunosti verujem, nek su oni meni zivi i zdravi, i da dodju opet, a za vas ostale imam domaci zadatak: Hammerfall - Threshold. OMG!!!  Smile
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Na dokumentarcu je sam Hetfield izjavio, nakon audicije za novog bassistu:"tip tako svira, da smo ga poznavali kad smo osnivali bend, nisam siguran da li bi upao Cliff ili Trujillo", i to u vreme kad su pričali baš o tome kako je Cliff bio zakon, kada su evocirali uspomene na njega i prisećali se nekih anegdota. Ko ne veruje, neka pogleda SKOM.
Ja sam ga obožavala, prvo mrzela Newsteada pa ga zavolela, onda ista stvar sa Robom. Ali ja mislim da čovek svira taj bass kao nenormalan...sasvim prirodno...kao što ja sad kuckam ovu poruku. Smile
No, nebitno, neka oni samo furaju dalje, oni koji ih vole su uz njih, veliki broj njihovih pesama je ušao u istoriju, valjda će još toliko i ući.
A da, što se Pantere tiče, ono što reče MasterT, ima pravo donekle...ali je zadnji udarac bio za Panteru Dimmova smrt. Ustalom, nikada mi nije niti ćemi 100% biti jasni što su se raskupusali, a bili su jaki kao zemlja.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 09:43:29 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Zato sto je Phil jedan huljober.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N73
^u a ti si pouzdan izvor da to tvrdis, ti ga znas ko zlu paru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Vini i Dajmbeg su bili esencija Pantere, a jos plus i braca... njih dvojica su forsirali Panteru, tako da bi bez jednog od njih bend bio nula... mislim, ko ce da zameni jedinu gitaru Pantere???  Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
  Bilo kako bilo zbog nekog  psiha,ludaka,idiota,bolesnika,retarada,mentola,umobolnika,psihica,pacenika,sadiste,skota,
     imbecila,degenerika.........nije više sa nama mađioničar gitare Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

A  kada je poginuo Cliff u onoj saobraćajki, malo pre nesreće Kirk ga je pitao da zamene mesta u basu Smile Smile
    Šta ti je život! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
  Bilo kako bilo zbog nekog  psiha,ludaka,idiota,bolesnika,retarada,mentola,umobolnika,psihica,pacenika,sadiste,skota,
     imbecila,degenerika.........nije više sa nama mađioničar gitare Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

A  kada je poginuo Cliff u onoj saobraćajki, malo pre nesreće Kirk ga je pitao da zamene mesta u basu Smile Smile
    Šta ti je život! Smile Smile

aj, aj Smile stvarno je zivot cudo... a inace citao sam da je na Klifa dva puta pao autobus... prvi put kad je izleteo, a drugi put kad su pokusali da podignu autobus... joj muke... stvarno, neka mu je laka zemlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:47:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.