Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:04:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 437022 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N73
andergraund je gej... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa slusham sta volim, samo sam rako moju prognozu o novom albumu. Ja i dalje volim Metallicu, ali jako mi je zao sto su se promenili i nisam odusevljen njihovim kasnijim radovima. Od zadnja tri albuma, ukupno volim 3 pesme.

Poznati metal bend a da je underground:
Children of Bodom (mozda ovde gresim)
Dark Tranquillity
DragonForce
Dream Theatre
Einherjer
Emperor
Ensiferum (mada ovi polako postaju komercijala koliko ja vidim)
Godflesh
In Flames
Kreator
Mastodon
Meshuggah
Nile
Opeth
Strapping Young Lad...

Onako, svrha uma. Mozda greshim po pitanju nekih bendova, ali prilicno sam ubedjen da sviraju sta hoce a ne sta im se kaze.

probaj recimo sa Celtic Frost, Immortal, Burzum,... Smile

inace, ja komercijalu vise vezujem za mainstream, tj. MTV "prihvacene" bendove... vecina bendova koje si nabrojao ne fura trenutni mainstream zvuk (metalcore, nu metal...) kao npr. Killswitch Engage, Trivium, The Unearth, itd. koji se "tripuju" da su u istoj kategoriji sa Skandinavcima... yeah, right... Smile

recimo, Fear Factory je prilicno dugo na sceni, ali ni u jednom momentu se nisu odlucili za promenu zvuka iako njihov zanr nikad nije bio mainstream... ili, od ovih sa liste Godflesh, Emperor, Nile... prema tome, nikada nisu bili sellout bend...

jedino mi In Flames zapada za oko... mislim, albumi "Reroute To Remain", "Soundtrack To Your Escape", "Come Clarity"??? wtf is that!? "The Jester Race" i "The Whoracle" su institucija sto se tice Flamesa... mozda i Bodomi... nikako ne mogu da uporedim "Follow The Reaper" i "Are You Dead Yet?" ... izgubili su kreativnost...
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 04:27:32 od masterT »
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Neki shit
Jok emperor i nije pokushao da se proda..svi su pokushali jedanput..cak i godflesh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
undergroun je ono sto nije komercijalno. Kill 'em all nije komercijala. Ride the lightning nije komercijala... sve do Black Albuma nije komercijala. Ako si na MTV-u ti si automatski najveca moguca komercijala.
cim prodas jedan nosac zvuka postajes komercijala...samo je razlika u nivou zarade...naked city je na primer na prvom stepeniku dok je metallica nebu pod oblake sto se tice zarade....nemoj me pogresno shvatiti volim ja i naked city(ako si uopste cuo za njih)...john zorn je legenda...

Da samo sto Zorn nema veze sa metalom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Mislim, čemu sve ovo...? Meni se neki bend dopada ili ne, i oupšte mi nije kritrijum da li je "komercijala" ili ne.......bitno je da meni ta mjuza leži.
Umesto da budemo happy da neki veliki bendovi prave nove albume i da metal scena živi, mi tu raspravljamo o komercijali, ili nekomercijali.
Pa jbg, i ja da sviram u nekom bendu, i ja bih volela da me čuje što više ljudi, a ne samo bliži komšiluk.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa meni je donekle bitno, jer da bih se bolje prodalo muzika treba da bude takva da je mase mogu lakse progutati, sto po meni uglavnom ispadne lose. Ne uvek, ili u vecini slucajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Dali neko moze da baci na rapid Beogradski sastav Bloodbath album traumatic memories................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
undergroun je ono sto nije komercijalno. Kill 'em all nije komercijala. Ride the lightning nije komercijala... sve do Black Albuma nije komercijala. Ako si na MTV-u ti si automatski najveca moguca komercijala.
cim prodas jedan nosac zvuka postajes komercijala...samo je razlika u nivou zarade...naked city je na primer na prvom stepeniku dok je metallica nebu pod oblake sto se tice zarade....nemoj me pogresno shvatiti volim ja i naked city(ako si uopste cuo za njih)...john zorn je legenda...

Da samo sto Zorn nema veze sa metalom
e nek' si mi ti rekao da nema veze sa metalom Smile Smile Smile

samo sam ga naveo kao primer kolika je on komercijala a kolika metallica
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Neka je Metallica 100 puta komercijala, ali su carevi i to niko ne može da opovrgne. Možda se nekima ne sviđa to što rade, ali opstaju.......i ja lično mislim da ono što rade (pogotovo novi album), rade odlično.
Long live Metallica!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dok u nama srce bije,pravicemo pizdarije!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava "Brave New World"
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
SonyEricsson w810i
Kome se ne svidja metallica nek ih ne slusa, mada to ce im biti lose! Bez njih se ne moze!
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 03:05:55 od Baki_Man »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:04:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.