Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 17:56:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 456952 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung c62 shit
Crowd-Pleasing Whores
Shut the fuck up!
Postoji jedan termin - crowd-pleaser koji definiše muzički bend koji kopira trendovske postulate i pakuje ih u pristupačnu i za široke mase prihvatljivu,korektnu formu.Ti bendovi su popularni iz istog razloga iz kojeg su kurve popularne,i ovakvu pojavu treba blatiti i napadati na svakom koraku.primeri:Cradle Of Filth,Cannibal Corpse,Dimmu Borgir,Slayer i svaki drugi bend koji prilagođava svoj izražaj ukusima mase.
Jedini način na koji se može danas pokazati otpor ovakvom negativnom smeru u kojem se svet kreće,je potpun bojkot kulta Benda/Izvođača.primer:Slušam aktivno album Slayer-Show No Mercy i apsolutno ga cenim,ali ne obožavam bend sbog njegovih negativnih ispada i komercijalnih bljuvotina.
Ovo se konkretno može preneti na sve ostale grupe i izvođače.Ne posećujte muzičke forume i tamo ne tlapite o tome koliko kako je bend cool,kako su svi njihovi albumi sjajni,i ostalim glupostima.Stvarno,ko ima nešto korisno i konstruktivno da kaže o nekom bendu,napisaće recenziju,okačiti na sajt ili objaviti negde,ko nema,neka prokleto začepi! Huljenje/Pljuvanje spada u istu kategoriju.
Nažalost,nismo obuhvatili ljude koji rade u magazinima,fanzinima,webzinima čija nekritičnost često prevazilazi sve zamislive granice.O tom potom.Kao prva stvar,odradićemo selekciju kvalitetnih webzinova,što će valjda malo poboljšati situaciju,a o budućim planovima ćete biti obavešteni.
Fanzini koje,iz ovog ili onog razloga treba čitati
http://www.anus.com/metal
U principu,dosta objektivnih recenzija,bacanje fokusa na(uglavnom) prave stvari,zanimljivi intervjui sa zanimljivimi ljudima,odlični tematski tekstovi u Opinions sekciji,takođe izdaju zanimljiv zine Heidenlarm .
http://www.chroniclesofchaos.com/
Dobra baza recenzija i intervjua.
http://www.voicesfromthedarkside.de/
Odlični intervjui!
http://www.metalnightmare.com/
Tipičan fanzin,često subjektivan,ali zabavan.
http://www.metal-observer.com/
Velika baza korisnih recenzija.
http://www.live4metal.com/
Zanimljiv sajt, često subjektivan,ali takođe često koristan.
http://www.neradnik.co.sr
Ovo čak nije ni muzički fanzin,ali je zanimljiv jer kombinuje razne forme aktivizma i sprdanja,i navodimo ga zato što je koristan kao primer jer izlazi iz nekih ustaljenih standarda,i sadrži i neke urnebesne provale.Dostupan je u pdf formatu.
http://gnuzilla.fsn.org.yu/
Jedini domaći fanzin/elektronski magazin koji propagira besplatne/gnu operativne sisteme i free-software ideologiju.
http://www.ichblog.eu/
Alternativna baza tekstova,audio i video snimaka o stanju u svetu danas.
To je to za sada,neki sirov izbor.Svaki zine ima prednosti i mane,i na pojedincu je da neki stav prihvati ili zanemari.Zvanične magazine tipa Terrorizer,Metal Hammer itd. treba izbegavati u širokom luku,zbog nekritičnosti,ulizavanja fanovima i izdavačkim kućama,glupih reklama,a kod papirnih fanzina kvalitet često varira,mada i tu povremeno ima zanimljivih izdanja.
IP sačuvana
social share
Invazija,beat,lovely men,naked,tantra crowley fead on your shifonjer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia N73
u, batice t si se bas potrudio... svaka cast!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
cuo sam da Kamelot snima DVD kod nas u aprilu ulaznica 1800
Da... Snimaće definitivno ceo koncert, pitanje je u kojoj formi će posle to biti izdato. Čuo sam neku priču da će biti izdato samo par pesama kao bonus DVD uz novi album...

Ja sam uglavnom za ove melodičnije stvari tako da u aprilu idem na Kamelot, Blackmore's Night i Saxon/Masterplan.

Evo opet malog remindera...

29.3. Moonspell/Darkside
10.4. Rotting Christ/Mass Infection/Suicidal Angels
14.4. Kamelot/Leaves' Eyes/Fairyland
15.4. Therapy?
20.4. Blackmore's Night
24.4. Saxon/Masterplan
25.4. Vital Remains
09.5. Glenn Hughes
10.5. Suffocation
19.5. Labyrinth (@ Wacken metal battle finale)
16.6. Kreator/Amon Din
21.6. ZZ Top
03.7. Type 0 Negative
22.7. Blind Guardian
17.9. Marduk/Koldbrann/MasseMord/Simargal

(valjda mi nije ništa promaklo, osim RHCPa i Inxs-a...)

Očekuje se istorijska potvrda za Behemoth za kraj maja...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2007, 14:21:17 od crusader84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Behold bastard son, I am THE EVIL ONE !

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Crowd-Pleasing Whores
Shut the fuck up!
Postoji jedan termin - crowd-pleaser koji definiše muzički bend koji kopira trendovske postulate i pakuje ih u pristupačnu i za široke mase prihvatljivu,korektnu formu.Ti bendovi su popularni iz istog razloga iz kojeg su kurve popularne,i ovakvu pojavu treba blatiti i napadati na svakom koraku.primeri:Cradle Of Filth,Cannibal Corpse,Dimmu Borgir,Slayer i svaki drugi bend koji prilagođava svoj izražaj ukusima mase.
Jedini način na koji se može danas pokazati otpor ovakvom negativnom smeru u kojem se svet kreće,je potpun bojkot kulta Benda/Izvođača.primer:Slušam aktivno album Slayer-Show No Mercy i apsolutno ga cenim,ali ne obožavam bend sbog njegovih negativnih ispada i komercijalnih bljuvotina.

hahahaha...  Smile omg, kakva gomila gluposti...
Nije mi jasno zashto bih slushao neshto shto mi se apsolutno ne svidja i zashto je loshe shto se muzika vremenom menja, morash shvatiti da je to zhiva materija koja se neprestano menja...
Ne znam shta ti slushash ali ne mozhe bend nastati ne prihvatajuci nishta od drugih, starijih bendova...

Uopshte mi nije jasno kako mozhes u istu kategoriju da svrstash Cradle Of Filth sa jednim Slayerom i Cannibalima...to shvatam kao lichnu uvredu i ne mogu da ti ne napishem nishta...
A shto se recenzija tiche ja ne znam zashto bih ja to chitao, ili mi se album svidja ili ne, ne treba mi niko da mi kazhe shta je za mene dobro a shta ne.... to valjda mogu sam da zakljuchim ako imam mozak.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2007, 19:29:25 od DeadManWalking »
IP sačuvana
social share
He who makes a beast out of himself
Gets rid of the pain of being a man !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3250
Sto se tice komercijale Peteru Stilu bih ipak sve oprostila!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 412
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Ja slusam black metal najvise,a pored toga volim da cujem i power i progressive, sto da ne. Muzika se slusa zato sto je kvalitetna i sto prija, a ne zato sto nosi odredjenu etiketu na sebi! Najvise mrzim kada mi neko pridje i pita sta volim da slusam, na sta ja odgovorim: uglavnom black tipa Dimmu Borgir, Satyricon, Immortall, Limbonic Art, Gorgoroth,... Pa padne odgovor tipa: ti si pozer brate, to je sve main streem, pa pocne da nabraja neke budjave bendove koji nikada nisu svirali van svog sela! To jecisto sranje! Bas zato sto imaju dobru muziku su toliko primeceni! Npr. Limbonic Art ima jebeno dobru muziku koja ne zahvata, kao vecina par akorada (studiram muziku pa se razumem u to), Dimmu Borgir je izdao novi album In Sorte Diaboli koji jebe kevu! Skorije sam bila na koncertu Maidena koji je bio tesko razocarenje za njihove prave fanove! Em je trajao sat i po, em nije bilo dovoljno kiseonika. em su ljudi u prvim redovima zapisavali one ispred sebe! Bila sam i na koncertu Evergreya koji je bio prilicno dobar i prijatan, jedina mana je bila ta sto je bilo malo ljudi. Definitivno najveci utisak je ostavio na mene King Diamond koji je bio fenomenalan! Zao mi je sto sam propustila koncert Morbid Angela (zbog prijemnog za fax). Najvise bih volela da vidim Dimmu Borgir i Immortal,ali i Malmsteena za sta su sanse minimalne! jedva cekam Kamelot, to ce biti extra koncert. Stay cool, stay dark!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Uh, Evergrey! Posle tog koncerta (ali i nakon konstantnog drogiranja njihovom muzikom tokom prošle godine), postali su mi drugi omiljeni metal bend, odmah posle Maiden-a!
Sramota što nije bilo ni 400 ljudi!

Kamelot će biti strava, možemo očekivati da se potrude i više nego obično, pošto snimaju taj DVD.
Potvrdjeno je i da će besplatno deliti novi singl na koncertima, samo nisam nigde video neke preciznije informacije o tome.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 22:14:50 od crusader84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K700i
slusam uglavnom od heavya iron maiden a od thrasha metallicu slayer i od power metala blind guardian...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
cisto da se ne zagubi tema...slusam metal 20 godina i ne planiram da prestanem!!!
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
svaka cast  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 17:56:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.