Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 10:20:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 439667 puta)
Svakodnevni prolaznik

I Want Out

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 

Slipknot, Korn, Manson, Linkin Park, Limp Bizkit i slično nisu metal!  Smile

pa nemoj tako...to je ipak NU     hi hi

uostalom sta me briga, ja to ionako ne slusam    Smile
IP sačuvana
social share
not all vampires suck blood
not all of them die for love
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Sto se tice metala slusam ga vec 20 godina nesmanjenom zestinom.Metallica je broj jedan zauvek i tu nema nikakve rasprave!Bio sam na koncertu u Beogradu i to mi je najvazniji dogadjaj u zivotu.U sustini najvise slusam death metal i to pionire death-a:death,morbid angel,gorefest,at the gates...
Da li je neko slusao Necrophagist(tehnicki death metal)?Oni su vrh...gitarista svira maestralno,deonice su stravicne!
Takodje,jedan od mojih favorita u poslednje vreme je i Opeth(pravac-unknown,bolje reci apsolutno ludilo od muzike)

Preporuka:pravac je nebitan,bitno je da je metal!!!
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
@mrgec

poslusaj obavezno bend gojira...meni je potpuno promenio zivot...progressive avantgarde death metal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Opeth razvaljuje! Inače bi ih mogli definisati kao progressive/death metal.

Jbt, 'ladno sutra HammerFall/Krokus! Smile Kako vreme leti kad ima toliko dobrih koncerata!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Sto neko gore rece...Metal je metal,i bez obzira koji pravac bio,treba da ga podrzavamo!
Ja licno ne volim toliko klasifikacije po zanrovima,na mojoj playlisti ima svega,i blacka,i deatha i progressiva i powera...
Najvise mrzim kad negdje vidim da se ljudi svadjaju izmedju sebe po pitanju tih zanrova...treba da budemo slozni da nam se ova novokomponaovana go**a,fenseri,i grandovci ne smiju...

@crusader84
brate dragi,svaka ti cast...zavidim ti!Ja bih vrlo rado sve to ispratio,ali nema se jebenog novca...
Prenesi nam utiske sa HF-a!I dobar provod zelim!
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Uf breee pa slusah skor sve od nastanka pravca - hard rock 60-70 preko zlatnih godina u 80tim pa i dan danas ponesto od progressive novotarija mi se nadje u slusaonici od bandova:

Whitesnake, Maiden, Running wild, Anthrax, Slayer, prvobitna Metlica (novo ne pipam ni zaracem), Queensryche, Tool, SOAD, od novijih stvari Tristania (hvala Reloader) zvuci veoma zanimljivo... to je samo sto mi sad pada na pamet ali lista je poprilicno dugacka i povelika.

Jedino sto nikad nisam mogao da svarim su death vokali i podrigivanje u mikrofon - ritam je ono sto je uvek bio osnova svake dobre HM pesme - ko ne zna o cemu pricam nek dobro poslusa dobosharski pocetak na Where Eagles Dare od Maiden-a
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
dobar opeth...slusam ja njih od blackwater parka...ali umeju da smore...gojira je slicna,ali mnogo mnogo bolja po mom misljenju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Za Opeth se slazem - nisu losi ali da imaju bolji vokal bili bi jos bolji - muzika im je super
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Sto neko gore rece...Metal je metal,i bez obzira koji pravac bio,treba da ga podrzavamo!
Ja licno ne volim toliko klasifikacije po zanrovima,na mojoj playlisti ima svega,i blacka,i deatha i progressiva i powera...
Najvise mrzim kad negdje vidim da se ljudi svadjaju izmedju sebe po pitanju tih zanrova...treba da budemo slozni da nam se ova novokomponaovana go**a,fenseri,i grandovci ne smiju...

@crusader84
brate dragi,svaka ti cast...zavidim ti!Ja bih vrlo rado sve to ispratio,ali nema se jebenog novca...
Prenesi nam utiske sa HF-a!I dobar provod zelim!

Ma što se tiče žanrova metala, cenim sve što je pravi metal, bez obzira da li se meni manje ili više svidja. Ali ne volim nikako američku MTV-jevsku kvazi metal komercijalu... (nu i slično)

Što se tiče odlazaka na koncerte, išao sam za dž na Whitesnake, W.A.S.P., Therion/Grave Digger i za još par koncerata za koje sam imao kupljene karte kasnije dobio pa vodio ortake sa sobom, a za HammerFall sam našao za 1500 od lika koji je odustao od koncerta i tako... Dovijam se na sve moguće načine!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
nema sta ti si 100% tr00  Smile (shalim se naravno)

ne volim ni ja ova komercijalna sranja na mtv-u...nu metal takodje...znaci static x,limp bizkit,korn i ostale ne podnosim...nista licno jednostavno mi se zvuk ne svidja...pa tek ona repovanja...isto tako ne volim ni hardcore sa repovanjem.

A moj omiljeni zanr je industrial metal....teshke riffchine spojene sa tehnologijom i avantgardom...

@decky

opeth ima i dosta clean-a na poslednjih par albuma...ali dosta...i to onog power metal clean-a  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 10:20:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.