Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:09:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 439461 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Da, videh i ja u medjuvremenu... Nego da podsetim...

Spisak do sada potvrdjenih(!) metal koncerata za 2007!

22.1. Evergrey/Stonegard/Draconic
24.1. Napalm Death
5.2. Grave Digger/Therion/Sabaton
17.2. HammerFall/Krokus/The Poodles
7.3. Cannibal Corpse/Disavowed/Amon Din
9.3. Angra/Domain
14.3. Iron Maiden
29.3. Moonspell
14.4. Kamelot/Leaves' Eyes/Fairyland
24.4. Saxon/Masterplan
19.5. Labyrinth (na finalu Wacken metal Battle-a)
22.7. Blind Guardian

Sve je u Beogradu, ili SKC ili DO...

Neću da pominjem one koji su šatro sigurni ali još nije zvanično objavljeno, one za koje je skoro sigurno i one sa kojima se pregovara itd...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit

Na nasu i vasu zalost koncert Angre je pomeren za sledecu Evropsku turneju, koja bi trebala da se odrzi 2008/2009-e godine. Zbog predstojeceg koncerta grupe Iron Maiden nema smisla organizovati koncert Angre .
Svi ostali koncerti bice odrzani kako je planirano.
Izvinjavamo se fanovima , ali visa sila je visa sila !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Jbg, potpuno razumem ljude! Samo 5 dana pre Maiden-a, koliko bi ljudi došlo, 100-200?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
50 u vrh glave...ako si citao na yumu cak je i menadzer razumeo situaciju  Smile
jebiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Jbg... Da se sad vratimo trenutno najvažnijem koncertu!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 2730
Bilo je fenomenalno! Ima na onim drugim forumima detaljnije...

Jun nam je nešto bio prazan sa metal koncertima, evo sad nečeg da se popuni...

16. jun 2007. SKC, Beograd - Kreator

http://www.legacy-promotion.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Neki shit
Citat

Realno ja sam razocaran.

Negativno:

Prvo koncert je poceo u 23:00 ali ajde za to mi se jebe.Sredina prostorije gde sam stajao prvih par pesama...jebote sve se odbija i nista nisam cuo...moram tako da se pozalim i na ozvucenje.Iako promenom mesta stajanja i ulaska u "solidan" mosh zvuk se menja na bolje.Setlista je potpuno ista kao na onoj slici.Mozda gresim za neku pesmu ali zvuk je stvarno bio sjeban za mene u prvom delu koncerta.I najgora stvar celog dogadjaja....CEO KONCERT JE TRAJAO 55 MINUTA...shvatam ja da je ova setlista kratka,ali jebote 55 minuta je stvarno nista,bre tek sam se zagreo...palice,trzalice...nista jebote i da mi je bacio casu sa vodom bio bi srecan.Barney se ubio ko stoka na kraju i izvnuo je clanak kako mi bassista rece ali bice ok.Obezbedjenje je poteralo mene i ortaka nakon sto smo cekali da izadju ovi indijanci.Izasao je samo basista a herera me je gledao i smeskao mi se ko da sam neki debil sve onako iz backstejdza...nije hteo da izadje ne znam zasto.Takodje mi je veoma zao sto nije bilo nikakvog prodavanja majici i sl. ali kako mi rece shane prodali su sve...

Pozitivno:

Ajd bio sam tamo u 19:40 misleci da ce koncert stvarno poceti u 20:00.Cool stvar je okrenem se i vidim nesto mi poznat tip ispred mene.Nosi fensi jaknciu,mirise,mobilni fon u ruci...jebote Barney himself stoji pored mene.Nakon toga prolaze i Herrera i ovaj gitarista koga sam prozvao mutant zbog cudnog ponasanja i kapuljace.Shane je extra cool tip...izasao napolje...pricao par sekundi,slikao se,ispotpisivao sta treba i otisao u cosak i cita poruke sa moba.Svi clanovi sem barneya su se setkali naokolo sve vreme kao da nisu u grupi.Herrera je koliko sam provalio namestao bunjeve i osmom putniku dva...znaci prvi bubnjar koga sam ja video da sam steluje bubnjeve.Posle koncerta osim shane-a ostali nisu izlazili (bar ne dok sam ja bio tu).Neke pesme stvarno cool zvuce uzivo...i you suffer sam napokon cuo i extra je cool.Pesme sa scuma su extra prosle a mislio sam da ce me smarati.I napokon sam video barneyev ples...jebiga zao mi je stvarno sto je pao na kraju.Takodje mi se svideo nazi punks fuck off icon_smile.gif

sve u svemu previse sam ocekivao...dobio sam stvarno premalo...mislio sam da ce mi ovo biti jedan od najboljih koncerata u zivotu a trenutno mi se kotira veoma nisko.Ali bilo je extra cool dok je trajalo i drago mi je sto su svirali ovoliko pesama sa novog...iako bi po mom misljenju trebali da sviraju i albume izmedju scum-a i novog.

7/10 moja ocena ovog dogadjaja.

moj review napalm death-a nakon vecerasnjeg koncerta...review je sa drugog foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 15225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D900
slusala sam kad sam imala 16-17 god,al sad slabije,sad sam pre za elektronsku muziku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Neki shit
jebote ovo sa koncerta napalm deatha je postao jedan od istorijskih momenata ove grupe...

Citat
Vassil Varbanov: You've hurt your ankle very badly two days ago, as we can see. What exactly happened?

Barney: First of all, I have to apologize in advance for tonight, because I'm gonna be playing possibly from a chair on stage, you know, as I can't move around very much. What happened basically was that the stage we played on in Belgrade, Serbia, was uneven, and as people probably know, I cover quite a lot of stage area during every show, so unfortunately I misjudged and my full body weight went on my right ankle. My tendon is damaged, really quite badly, so at the moment I'm immobile. It's gonna be a couple of weeks for it to recover...

uvek sam se pitao da li cu dok sam ziv prisustvovati koncertu gde ce se desiti neko sranje tipa pobuna,smrt na sceni,ili povreda clana benda Smiley  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2007, 19:25:40 od darthmaul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Spartans...Tonight we Dine in Hell !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Extra...ladno je neko cuo za LOA.Sigurno je River runs red najbolji Nyhc album svih vremena...
A sto se tice ostalih albuma nisu ni oni losi...mozda se previse razlikuju od ranijih radova ali i dalje volim da ih slusam.

Ceo dan sam inace gledao njihov koncert na youtube-u odlicno zvuce i uzivo...a tek kaputov glas...neverovatno originalan

Jesi slušao Caputov solo album??  Potpuno drugačije,ali mi on ima do yaya glas,pa sam uživao...fukk it!!  RSPCT  NY/HC lives forever,he,he!! Smile
IP sačuvana
social share
...Few stood against many...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:09:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.