Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 22:35:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 461248 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@lionking:buraz,nu metal se racuna od '94. tj od KoRn-a,Ill Nina,Limp Bizkita i Coal Chambera...a RATM spada u mnogo sto sta,ali u nu metal nikako...mozda je nu metal nasao neke korene u njihovoj muzici,ali oni nisu nu metal,i uostalom,kad je vec i meni dosmrdila ta rasprava o Rage-u,znaci da je stvarno previse!!!
bataljuj lionking,ili ces biti masovno ignorisan...
inace,da li je neko cuo za Cavalera Conspiracy?Max i Igor su se okupili,uz Mark Rizz-a i Bob Zill-u i deru neke stvari kao stara sepultura sto je,samo masovno poboljsane...mnogo su im dobri i live nastupi,a naravno iza njih je Roadrunner Records,tako da je i produkcija BUM!stvarno su jako dobri ovako ponovo ujedinjeni!!! Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Stani, a posttoji li i dalje Soulfly?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@lionking
Naravno da postoji.......................krajem sledece godine izlazi novi album...........

Cavalera Conspiracy?................................cuo,cuo braca cavalera,rizo i joe duplantier.................nisam nista jos slusao od njih................kad spremaju album?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
koliko su jedne novine ishvalile madjarski thrash bend Ektomorf...chista kopija Sepulture.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@milosch5:nece biti...ja njih gotivim,iako su im textovi do te mere stupidni i jednostavni da je to nenormalno,ali nemaju ni blizu kvalitet sepulture...oni su u sustini okarakterisani kao kopija soulfly-a,od muzike,nacina izvodjenja pa do jednostavnosti textova...mada stvarno nisu toliko losi momci...jbg,ne bi ih roadrunner uzeo za dzabe... Smile
@Kerry King:pa jos ne znaju nista za album,tj cuo sam da spremaju nesto,ali se ne zna ni broj pesama,ni gosti pa cak ni ugrubo kada bi ga izbacili,ne znam,ja sam gledao neki nastup na youtube-u,a i ortak ima neki snimak iz berlina valjda,stvarno unistavaju ljudi...nisam skoro bio,ali ima dosta informacija na roadrunnerovom sajtu,posto su ih oni odmah prigrlili,buduci da im je svaki Cavalerin projekat bio pun pogodak Smile
@lionking:naravno da postoji Soulfly,samo sto sada sve cesce kombinuju svirke sa ovom drugom dvojicom pa onda svirke imaju mnogo vise starih sepulturinih stvari sa soulfly smekom...ubace i pokoju svoju stvar iz Cavalera Conspiracy,a na jednoj svirci su cak cepali i neke stvari od Nailbomba...ma sad su masinerija kakve nema...posle tolike pauze u saradnji,skupili se Cavalere i ostali divljaci,covece,gutanje publike... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ajoj,na Soulfly sam misleo,ne na Sepulturu Smile ...Sepultura ima Andeasa Kissera Smile
ali stvarno su jednostavni i muzika i tekstovi...mislim da ih RRuner uzeo zato shto ih Soulfly fanovi vole...a njih ima dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Auuuuu jebote...

... ja sam ponovo otkrio Opeth. Vozio u skolu bajs i slushao Ghost of Perdition... iskljucio sam se od sveta...
Vokali, instrumentali... melodija, growl... sve tako savrsheno. Osecao sam se smireno, a vec duze vreme imam probleme sa zivcima (stalno neki psihijatri, psiholozi, lekovi, terapije! Nisam ja lud! Nemam ja problem! Svi ostali su ti sa problemom! BRE!)

Posle sam kuci ponovo preslushao ceo Ghost Reveries album (jedini koji imam).  Smile
Ja sam previse povrsno njih pre slushao. Bez koncetracije valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Meni je bolja Sepultura od Soulfly
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Meni je bolja Sepultura od Soulfly
i meni...Kisser je kralj rifova
Auuuuu jebote...

... ja sam ponovo otkrio Opeth. Vozio u skolu bajs i slushao Ghost of Perdition... iskljucio sam se od sveta...
Vokali, instrumentali... melodija, growl... sve tako savrsheno. Osecao sam se smireno, a vec duze vreme imam probleme sa zivcima (stalno neki psihijatri, psiholozi, lekovi, terapije! Nisam ja lud! Nemam ja problem! Svi ostali su ti sa problemom! BRE!)

Posle sam kuci ponovo preslushao ceo Ghost Reveries album (jedini koji imam). Smile
Ja sam previse povrsno njih pre slushao. Bez koncetracije valjda.

Nije ni chudo shto si postao neurotichan,kada slushash tu odvratnu,satanistichku,morbidnu,suicidalnu muziku zvanu...Heavy metal  Smile
zez..."Metal u dushi svaku bolest sushi!"pishe na nechijem potpisu  Smile
uh,voznja bicikla+metal+odsutnost=loshe  Smile
ja sam tako letos vozio bajs nocu,cepnuo Baterry od M'ice(jako sam slab na gallop rifove)cepnuo brzinu vodjenu rifovima,otisho u svoj svet...dok nisam naleteo na neki betonski blok  Smiley 1 napukla cevanica,a i mobilni dobio nov futuristichki oblik  Smiley 1 (tako mu i treba)
ajoj,jedva chekam Destruction,josh samo 180 dana  Smile pa kad roknu Thrash till death...gallop rifovi su mi u krvi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
He he... Smile
Ja kad trcim slusam Bateriju. A omniljena mi je The lonelness of the... od Maidena. ta pema inace govori o liku koji trci. A Harrisov cuveni galop bas oponasa to trcanje, tako da mi to daje ritam. Ali je tempo toliko brz da sam se dobro sjebo, jos bila nizbrdica. Smile Ali posle dosla na red Majesty od Blind Guardian, tako da sam onako blatnjav nabacio kez kao da nista nije bilo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Feb 2026, 22:35:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.