Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Meta",sa politickog stanovista (za one koji su citali)  (Pročitano 4601 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
cekaj, ti pokusavas da ocrnis lik i delo Zorana Djindjica time sto je on lagao koalicionog partnera!?

pa covece, da li pise u toj knjizi kojim je sve imenima seselj nazivao slobu i ostale da bi kroz mesec dana usao u koaliciju?

i reci mi da to nije zbog vlasti, vec zbog lepog vaspitanja?
jebes politicara koji ne laze.
u stvari, politicar koji ne laze sigurno nije stigao dotle da ga ti znas i pricas o njemu na politickom forumu
Koje je to "delo" Zorana Djindjica, a koje se toliko odvaja od dela ostalih, njegovih, koalicionih partnera? Koliko ja primecujem, njegovo "najvece delo" je njegovo ubistvo, i, ubedjen sam u to da bi, da je ziv, bio razapet "na krst", bas kao sto se sada razapinju Kostunica i jos neki. Sa djavolom je tikve sadio. O glavu su mu se olupale...
Da. U toj knjizi pise i kojim je imenima Seselj nazivao Slobu i Miru, da bi nakon toga usao sa njima u koaliciju. Time se, naravno, ne daje alibi Djindjicevoj izdaji. Ne vidim poentu poredjenja...

btw, jedan deo knjige se bavi bas tom Seseljevom demagogijom i otvorenim (priznatim) lazima

Vrcomm

Tu se moglo videti, kao i kroz mnoge druge situacije, opisane u knjizi, kakav je politicar bio Zoran Djindjic...
========================================================================
A sto me prozva na temi o politickoj pozadini ubistva Djindjica kada sam postavljao one silne tekstove  -ne samo Legijin intervju i sl,vec i tumacenja strucnjaka, advokata i sl???
A sada si se uverio kakv je politicar bio Zoran Djindjic-kada je to napiao bradonja -istrosena polticka lula??
Ja sam, sto se tice teme o njegovom ubistvu, pricao o vasoj paranoji i teorijama zavere. Nisam branio "lik i delo" Zorana djindjica
Zamolio sam da komentare na temu daju oni koji su knjigu procitali, bas da se ne bismo nabadali ovde, kao na ostalim temama...
Чињеница је да су сви од Вука до Ђинђића издали идеју српског национализма, а само је Шешељ остао доследан тој идеологији.
Толико о политичком курвању.
Pored toga sto je ovo offtopic, i zesca je glupost.
btw, o ideologiji ratovanja sa celim svetom ne bih da trosim reci...

Tema je knjiga "Meta", sa svojim sadrzajem, i za one koji su je procitali. Ne znam sta tu nije jasno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Problem lezi u tome sto oni i nisu procitali knjigu te ne mogu ni pisati o istoj, ili su citali odlomke pa sad sude na osnovu njih. Cak i na osnovu odlomaka bi mogli da shvate nesto ali  Smile  Smile, za to je potrebno nesto vise od povrsnog poznavanja prilika i bednog politikanstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Ne treba nikog pa ni Djindjica glorifikovati...Covek je bio politicar a politacari lazu (ponekad). Takva je igra. To ne umanjuje znacaj svega drugog sto je uradio.

Najjaci utisak ipak ostavljaju Vukova razmisljanja o prolaznosti,a mozda i uzaludnosti svega("da sam rodjen kad i Stefan Nemanja, a umro juce...". To je neka njegova strana koju nisam pre video...vise je pricao o svakodnevnim politickim temama,nisam ga nikad pre cuo da filozofira.

Opsti utisak je da mi je zao Vuka... na kraju u ps-u zvuci ogorceno. Kao da su ga svi na ovaj ili onaj nacin iskoristili,i da mu je zao sto je uopste ulazio u politiku. Cak se oseca odgovorno i za smrt onih ljudi na Ibarskoj...

Veliki covek- samo neshvacen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile
Jeste. Veliki covek, samo neshvacen...

U knjizi se vidi koliki je on, zaista, emotivac. To je recimo njegova strana koju ja nisam poznavao. Barem ne u toj meri...

Jedino sto me buni u svemu tome je sto su, recimo, Beli i Giska, ipak, bili kriminalci. On ih u ovoj knjizi, kao i inace, glorifikuje....mislim preterano. OK, jesu oni bili njegovi zastitnici, kao i Zvonko i Vucko kasnije, ali niko ne moze reci da nisu bili krimosi.
...I to krimosi koje je Miloseviceva DB ubacila u SPO.

U sustini, slazem se sa Jankom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@vrcomm
Pokusaj da shvatis to sa drugog stanovista. On je u startu znao ko su i sta su oni. Oni su se otkrili i on im je oprostio i verovao im je. To je vec u domenu vere, pravoslavlja. Mnogo bolje nego svi naredni ubaceni, koji su naneli stetu i stranci i Vuku licno. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Slazem se, samo ne mislim da zasluzuju toliko prostora. Ipak su to ljudi koji su i zla cinili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Сачекао сам да се мало слегне еуфорија,па сам тек јуче прочитао књигу.Наравно,као и остале Вукове књиге,и ову нисам испуштао из руку док је нисам прочитао! Зна да читаоцу држи пажњу,чак и у оваквој књизи,која није класично књижевно дело. Са политичке стране,нисам сазнао много тога новог,мада има неких детаља који бацају другачије светло на одређене догађаје из прошлости.Књигу сам схватио као Вуков прекор и осуду за све оне који су искористили њега и СПО да се дочепају власти и новца.Његова је кривица у већини случајева потпуно јасна,што он сам и признаје.Мислим да је ова књига његов опроштај од политике.Наравно,уз пуно емоција,али он је одувек био такав,за разлику од других политичара,зато није ни успео.Морам рећи и то да сам многе моменте из књиге преживљавао поново,што је само још један доказ да је књига одлично написана.
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
nisam procitao knjigu ali dosadasnje iskustvo sa Vukovim dijelima mi govore da je on mnogo bolji pisac nego politicar.
to je bar moje misljenje mnogo mu se brate zena mijesa u odluke koje donosi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
procitah knjigu teskom mukom.....zakljucak:jednom spiljkov adjutant-uvek spiljkov adjutant Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Мислим да је ова књига његов опроштај од политике.
"I tek kada me se budete svi odrekli, vraticu vam se opet."  Smile

Citat
Наравно,уз пуно емоција,али он је одувек био такав,за разлику од других политичара,зато није ни успео.
Apsolutno. U ovoj zemlji najbolje (i jedino) prolaze lopovi i lazovi, koji pricaju narodu ono sto isti zeli da cuje, a ne ono sto je istina. Zato ce radikala i radikalizma uvek biti... ako ne u ovom obliku, onda u nekom drugom. Kao virus koji mutira i menja svoj oblik. Juce "komunizam", danas "radikalizam", sutra sigurno u nekom "demokratskom" ruhu....sto se vec i moze nazreti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.