Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:19:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114612 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
U debatama nema dokaza bilo cega sem postojanja debate...
Kakve budalaštine si ti spreman da napišeš, samo da bi pisao.
Debata je po definiciji takmičenje u validnosti i snazi argumenata.

Jevreji su proreceni kao narod koji ce odbaciti Mesiju.
Samo u zlonamernim i iskrivljenim hrišćanskim interpretacijama.

Mesijino pojavljivanje je proreceno tacno kada se pojavio Isus, 490 godina od dekreta da se rekonstruira i izgradi Jerusalem ( Danilo 9:24 ) ili da ce biti rodjen u Vitlejemu ( Mihej 5:2 )
Pored toga što što je potpuno ne odgovara pravom kontekstu u kojem je dato (za detalje konsultuj Jevrejsku enciklopediju), taj tvoj istorijsko-mesijanski princip je čak i medju hrišćanima ismejan i potpuno odbačen. Pošto tebi argumenti nemaju šta da traže u debati, sam ih potraži ako umeš i možeš.

Ovo za Miheja i Vitlajem neću ni da komentarišem koliko je pogrešno.

Price da se Mesija i dalje ocekuje ili da Isaija 53 govori o jevrejima su smesne.
Smešan je tvoj komentar o debati, a za dalje ne moramo ni da raspravljamo (debatujemo).

« Poslednja izmena: 09. Mar 2013, 20:31:02 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
za predragona:
   super mis? toje znaci tvoja crtaca snaga! vrlo si jak u bezumlju nema sto.
Pa ako ti možeš da koristiš knjigu bajki, zašto ne mogu  ja da tvoje primere uporedim sa crtaćem.  Smile
Uz to, Super miš bi pomogao svima u nevolji za razliku od tvog boga koji je (po tvom mišljenju) od mača spasio samo jednu bebu, a ostavio 2000 mališana da nastradaju.

O Supermenu da ne pričam, odavno je poznato koliko je ''čovek od čelika'' bolji od Isusa.

Isus je Bog.on je obecao.jedan dasn je 1000 god i obratno pred njegovim loicem.ne pozuruj se. ko voli sud nista ne zna o Bozjem sudu.
Pitam se da li bi bio tako velikodušan u tumačenju vremena kada bih od tebe pozajmio neki novac i obećao da ću ti ga vratiti za dva dana? Ili da se dogovorimo da ti odradim neki posao za 7 dana, pa se ne pojavim 7000 godina.
Ili ti kažem da ću ti napraviti najveću kuću, pa kažem to je kuća na nebu.

Za čoveka je dan dan i godina je godina. Brzo je ono što mu je blisko, makar da doživi to. Isus ih je obmanuo i prevario.
Hrišćani srećom (po hrišćanstvo) ne čitaju Bibliju i ponašaju se kao čovek koji umesto da krene napred i dalje stoji na stanici čekajući autobus kojeg nema.

Čim moraš da imaš specijalno objašnjenje zašto se nešto nije dogodilo onako kao je obećano, prestaješ da govoriš istinu i počinje improvizacija lažima. Tu prestaje poštovanje tvog navodnog boga jednostavnosti (tvoja definicija) i počinje samoobmana.
nemoj nti i eyup... da se "potucete"kadf ratujete za istog sefa!
      prvo super mis,.a sad dovodis u pomoc i supermena! doista crtac i misticni covek bi mogli da ti zaslade dolazecu "vecnost " u propastipakla,samo sto tamo nema crtaca. tamo je samo na ocima istina,koju smo ili primili ili propustili.
    ja i dalje verujem upravo u jednostavnost jevandjelj,a razlog zasto ti ne vidis,je tvoja kompl;ikovanost uma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Da ne iznosim previše. Nije nastupilo doba univerzalnog mira i poznanja Boga  - Isaija 2:1-4, 32:15-18, 60:15-18;  Hosea 2:20-22; Amos 9:13-15; Micah 4:1-4; Zaharija 8:23, 14:9; Jeremija 31:33-34
Sve dok to ne ispuni ne može se ni on ni neko drugi smatrati Mesijom.

Isaija 53 govori o Izraelu. Jevreji su to dokazali u debatama sa Hrišćanima i zato bili primorani da beže, bili su deportovani ili nasilno pokršteni. O tome imaš istorijske podatke.
"Doba univerzalnog mira i poznanja Boga" su situacije koje su vezane za prorocanstva " Dana Gospoda Boga "
a ne " mesijanska " prorocanstva, Mesija nije Gospod Bog.
U debatama nema dokaza bilo cega sem postojanja debate. Jevreji su proreceni kao narod koji ce odbaciti Mesiju. Mesijino pojavljivanje je proreceno tacno kada se pojavio Isus, 490 godina od dekreta da se rekonstruira i izgradi Jerusalem ( Danilo 9:24 ) ili da ce biti rodjen u Vitlejemu ( Mihej 5:2 )
Price da se Mesija i dalje ocekuje ili da Isaija 53 govori o jevrejima su smesne.
Citat: bozjicovek
opet si tu,dobro dosao,mada sa svojom razumskom musakom,pola bog pola djavo,nikako da razlucis je li Bog Bog ili nije.
   Bog kaze da iz srca dolazi sve,svako zlo,zla misao. usnama se priznaje a srcem veruje.
I sta sad reci na ovakve tvrdnje a ne smejati se ?
Gde sam ja rekao bilo sta slicno ?
Za tebe je "bog" farisej Pavle koji je rekao da ce svako ko " prizna ustima svojim da je Isus - Gospod " biti spasen
( Rimljanima 10:9 ) sto nema veze sa zdravim razumom kao i sve ostalo sto dolazi iz njegovih/tvojih usta.
I to su cinjenice a ne " zle misli ".
mislis da ce tvoje umovanje da zameni veru celog hriscanskog sveta ,apostola pavla i njegovo sveto propovedanje jevandjelja jednostavnosti o raspetom Hristu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
There can be only one!

prvo super mis,.a sad dovodis u pomoc i supermena! doista crtac i misticni covek bi mogli da ti zaslade dolazecu "vecnost " u propastipakla,samo sto tamo nema crtaca. tamo je samo na ocima istina,koju smo ili primili ili propustili.
Izmedju Isusa i Supermena prednost je na strani čoveka koji je uspeo da pobedi Dumsdeja i stvarno spasi čovečanstvo. Isusa je sredilo par rimljana sa zašiljenim motkama. 

ja i dalje verujem upravo u jednostavnost jevandjelj,a razlog zasto ti ne vidis,je tvoja kompl;ikovanost uma.
Kod tebe važi pravilo... jedno govori, ali drugo radi i demonstrira. Odbacio si zdrav razum, pa ne možeš da razumeš gde grešiš.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2013, 10:36:56 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
There can be only one!

Izmedju Isusa i Supermena prednost je na strani čoveka koji je uspeo da pobedi Dumsdeja i stvarno spasi čovečanstvo. Isusa je sredilo par rimljana sa zašiljenim motkama. 

Kod tebe važi pravilo... jedno govori, ali drugo radi i demonstrira. Odbacio si zdrav razum, pa ne možeš da razumeš gde grešiš.
   pobednik je onaj koji pobedjuje smrt,ne supermen! razum vodi ka nerazumu.kako razumevamo tako nam i biva. kad bi imali veru mesto razuma mnogo toga bi nam bilo o,k. i sad i posle.covek koji putuje u svemir da bi nasao zivot dok mu se zivot nudi u tvorcu svemira u jednostavnosti jevandjelja je jedan nesretni covek razuma.ne radi to covek razuma sto misli da je zivot moguce samo u komplikovanoj varijanti,vec sot ne moze da uhvati jednostavnost deteta bar,onda bi imao esenje za sve svoje traganje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
pobednik je onaj koji pobedjuje smrt,ne supermen!
Da bi pobedio Dumsdeja, Supermen se žrtvovao i umro, da bi nakon toga pobedio smrt i oživeo.
Za razliku od Isusa, Supermen nije čekao 2000 godina da se baci u akciju i odmah je nastavio da čuva planetu od zla.

razum vodi ka nerazumu.kako razumevamo tako nam i biva.
Aha, a kad kreneš ka Beogradu stigneš u Šangri La.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2013, 11:48:21 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Luvmya 520
To su lazne/subjektivne vrednosti, nijedan smrtnik nije iznad drugog smrtnika, nema jedan smrtnik vecu vrednost od drugog bez obzira sta radi ili kaze. Covek moze da govori istinu ili neistinu i zahvaljujuci toj cinjenici nije pobednik ili porazeni.
Jevreji tvrde da su " boziji narod " i da su iznad svih ostalih naroda, a cinjenica je da su kroz istoriju prosli kroz
najvise ubijanja, proganjanja i stradanja u odnosu na ostale narode. Validnost i snaga njihovog argumenta je nula
u odnosu na validnost i snagu argumenta stvarnosti.
Citat
Jos jedan pogresan zakljucak baziran na zabludi da postoji " snaga i validnost covekovog argumenta ". Kada bi mogao da shvatis da je sve Bozija Volja a ne covekova onda bi razumeo da je covek kreacija a ne kreator koji ima
zaslugu ili odgovornost za bilo koju rec ili delo. Nisu jevreji ili Juda odgovorni za to sto je uradjeno Isusu nego su zrtve Bozije Volje. Isus je sam rekao da je njegova smrt Volja njegovog Oca ( Mt. 26:39,42 )
Citat
Pored toga što što je potpuno ne odgovara pravom kontekstu u kojem je dato (za detalje konsultuj Jevrejsku enciklopediju), taj tvoj istorijsko-mesijanski princip je čak i medju hrišćanima ismejan i potpuno odbačen. Pošto tebi argumenti nemaju šta da traže u debati, sam ih potraži ako umeš i možeš.

Opet ponavljam, Isus/Mesija je zrtva Bozija, potpuno neznacajan lik, rekao sam sta pise i gde, ko god to ne vidi
idemo dalje nema nikakve frke. Onog momenta kada se pojavi neki drugi " jevrejski Mesija ili
jevrejski Gospod Bog " tog momenta cete ti i tvoji istomisljenici jevreji postati mudraci koji su govorili i govore istinu, a do tada vase bajke i vasa tumacenja jevrejskih proroka ostavite za sebe, nemate potrebu da ih naturate kao stvarnost zdravorazumnim ljudima koji znaju da nijedan jevrejin nije nikakvo bozanstvo.
Citat
Smešan je tvoj komentar o debati, a za dalje ne moramo ni da raspravljamo (debatujemo).
Za ljude koji zive u sistemu verovanja stvarnost jeste smesna. Kao sto sam ti rekao vise puta, ja tebe ne sudim, ne vidim krivicu na tebi ili potrebu da ti budes drugaciji. Znam da u debati nema pobednika i ne vidim nista pogresno sto ti verujes da ga ima.
Ti reci koju sam ja laz rekao a kada tvoja verovanja postanu stvarnost onda cu ja tebi aplaudirati kao nekome ko ima zdrav razum.
mislis da ce tvoje umovanje da zameni veru celog hriscanskog sveta ,apostola pavla i njegovo sveto propovedanje jevandjelja jednostavnosti o raspetom Hristu?
Ne nikako, Bozija Volja je da " hriscani " postoje dok poslednji ne umre. Nikome ja ne govorim sta da misli, veruje, kaze ili radi.
Kao sto sam rekao i tebi i predragoonu, onog momenta kada vase bajke o jevrejskom " gospodu bogu " postanu stvarnost, tog istog momenta cete Vi postati ljudi sa zdravorazumnim tvrdnjama, do tada .....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
To su lazne/subjektivne vrednosti, nijedan smrtnik nije iznad drugog smrtnika, nema jedan smrtnik vecu vrednost od drugog bez obzira sta radi ili kaze. Covek moze da govori istinu ili neistinu i zahvaljujuci toj cinjenici nije pobednik ili porazeni.

Ovde se ne govori o vrednosti čoveka već o validnosti informacije kojom raspolaže i istinitosti njegovih argumenata.
Jevreji se u debatama nisu nadmetali sa Hrišćanima ko je bolji čovek već čije je interpretacija svetih spisa tačna.

Jevreji tvrde da su " boziji narod " i da su iznad svih ostalih naroda, a cinjenica je da su kroz istoriju prosli kroz
najvise ubijanja, proganjanja i stradanja u odnosu na ostale narode. Validnost i snaga njihovog argumenta je nula
Kakav bog, takav i narod...
Uz to, odakle ti ideja da su Jevreji istrpeli najviše?

Jos jedan pogresan zakljucak baziran na zabludi da postoji " snaga i validnost covekovog argumenta ". Kada bi mogao da shvatis da je sve Bozija Volja a ne covekova onda bi razumeo da je covek kreacija a ne kreator koji ima
zaslugu ili odgovornost za bilo koju rec ili delo. Nisu jevreji ili Juda odgovorni za to sto je uradjeno Isusu nego su zrtve Bozije Volje. Isus je sam rekao da je njegova smrt Volja njegovog Oca ( Mt. 26:39,42 )

Dakle, božija volja je da je Jevreji pružaju interpretaciju koja je tačna...ako ti je tako lakše da shvatiš i prihvatiš.

Opet ponavljam, Isus/Mesija je zrtva Bozija, potpuno neznacajan lik, rekao sam sta pise i gde, ko god to ne vidi
idemo dalje nema nikakve frke. Onog momenta kada se pojavi neki drugi " jevrejski Mesija ili
jevrejski Gospod Bog " tog momenta cete ti i tvoji istomisljenici jevreji postati mudraci koji su govorili i govore istinu, a do tada vase bajke i vasa tumacenja jevrejskih proroka ostavite za sebe, nemate potrebu da ih naturate kao stvarnost zdravorazumnim ljudima koji znaju da nijedan jevrejin nije nikakvo bozanstvo.
Bilo je takvih kao što je Isus i za vreme i posle njega (Apolonijus, Jovan Krstitelj, Bar Kohba, Cvej).
Isus je od svih najmanje ispunio da bi se mogao smatrati Mesijom i dok to ne ispuni (a neke stvari više i ne može) božija je volja da ti grešiš i smatraš ga Mesijom.

Za ljude koji zive u sistemu verovanja stvarnost jeste smesna. Kao sto sam ti rekao vise puta, ja tebe ne sudim,
Kakvo olakšanje.  Smiley 1

ne vidim krivicu na tebi ili potrebu da ti budes drugaciji. Znam da u debati nema pobednika i ne vidim nista pogresno sto ti verujes da ga ima.
Ti reci koju sam ja laz rekao a kada tvoja verovanja postanu stvarnost onda cu ja tebi aplaudirati kao nekome ko ima zdrav razum.
Neka ne treba... jer kad bih ti kazao, to bi već bio dokaz, a kako po tebi u debati nema mesta dokazima...
Bolje istraži sam.

« Poslednja izmena: 11. Mar 2013, 08:54:54 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Da bi pobedio Dumsdeja, Supermen se žrtvovao i umro, da bi nakon toga pobedio smrt i oživeo.
Za razliku od Isusa, Supermen nije čekao 2000 godina da se baci u akciju i odmah je nastavio da čuva planetu od zla.

po "vaskrsalom supermenu ces i primiti zivot. nadaj se tome.akopromasi supermen nece biti nesto puno kriv,on je plod maste,zabava za mrzitelje originala tek.covek sam bira put.ovde je rwec o dva puta nema greske.
    to ti je doista razum al Bozji.ovaj intelektualni razum ima uvek problem. lako ga je uociti mudrima. uzmi samo prost primer. covek gleda razumom kosmos,sve stvoreno i onda o jednostavnosti da je dopista postojanje tvorca jedina mera razuma,intelektualni razum da ga najblaze tako nazovemo ce radije ici u pricu da je sve nastalo slucajem i pored jasnog svedocanstva harmonije unutar stvorenog.zdrav razum(Bozji) nalaze coveku mudrosti da seprepadne od ovake bezumnosti. u zelji  dacovek postane mudar on dolazi ili odlazi ka krajnjoj gluposti pokazujuc svoj razum najmanje blago reci nesposobnim ili na nivou neraumnosti. obicni eksperimetn se ne moze uskladiti u ovaku pricu da iz slucaja nastane savrsenostvo. za taku ludost potreban je jean prijatelj intelekta,laz i otpadnistvo,ili pobuna,ili opsednuce.
  sasvim dovoljan motiv da covek posumnja u ljude koji sumnjaju u jednostavnost stvaranja u istinitost i inspirisanost jevandjelja. globalno gledajuc mi moramo uvidno proveriti sve ponude naravno pocev od Biblije,kurana budistickih knjiga,ateistickih religijskih genocidbnosti zdravog uma (kazem respektovati sve) i jedino tu selektivno potraziti vrata za istinu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Citat

Citat
Za ljude koji zive u sistemu verovanja stvarnost jeste smesna. Kao sto sam ti rekao vise puta, ja tebe ne sudim, ne vidim krivicu na tebi ili potrebu da ti budes drugaciji. Znam da u debati nema pobednika i ne vidim nista pogresno sto ti verujes da ga ima.
Ne nikako, Bozija Volja je da " hriscani " postoje dok poslednji ne umre. Nikome ja ne govorim sta da misli, veruje, kaze ili radi.
Kao sto sam rekao i tebi i predragoonu, onog momenta kada vase bajke o jevrejskom " gospodu bogu " postanu stvarnost, tog istog momenta cete Vi postati ljudi sa zdravorazumnim tvrdnjama, do tada .....
Citat
Citat

Citat
dakle za tebe je Isus mizerna licnost?pa onda si ti uzeo jos jednu pricu vise od supermena! on bar ima svog supermena a ti gradis nekog vizionarnog supermena spasenja svoje duse,koji cak kao kod njega nema ni crtez.

po "vaskrsalom supermenu ces i primiti zivot. nadaj se tome.akopromasi supermen nece biti nesto puno kriv,on je plod maste,zabava za mrzitelje originala tek.covek sam bira put.ovde je rwec o dva puta nema greske.
    to ti je doista razum al Bozji.ovaj intelektualni razum ima uvek problem. lako ga je uociti mudrima. uzmi samo prost primer. covek gleda razumom kosmos,sve stvoreno i onda o jednostavnosti da je dopista postojanje tvorca jedina mera razuma,intelektualni razum da ga najblaze tako nazovemo ce radije ici u pricu da je sve nastalo slucajem i pored jasnog svedocanstva harmonije unutar stvorenog.zdrav razum(Bozji) nalaze coveku mudrosti da seprepadne od ovake bezumnosti. u zelji  dacovek postane mudar on dolazi ili odlazi ka krajnjoj gluposti pokazujuc svoj razum najmanje blago reci nesposobnim ili na nivou neraumnosti. obicni eksperimetn se ne moze uskladiti u ovaku pricu da iz slucaja nastane savrsenostvo. za taku ludost potreban je jean prijatelj intelekta,laz i otpadnistvo,ili pobuna,ili opsednuce.
  sasvim dovoljan motiv da covek posumnja u ljude koji sumnjaju u jednostavnost stvaranja u istinitost i inspirisanost jevandjelja. globalno gledajuc mi moramo uvidno proveriti sve ponude naravno pocev od Biblije,kurana budistickih knjiga,ateistickih religijskih genocidbnosti zdravog uma (kazem respektovati sve) i jedino tu selektivno potraziti vrata za istinu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:19:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.