Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:12:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li biste mogli da budete u braku sa osobom druge veroispovesti?
Da
68.5%  (37)
Ne
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesoviti brakovi danas  (Pročitano 37749 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Брак не подразумева само мене и тебе. Подразумева и твоју и моју родбину.

Smile

Moj brak ce podrazumevati samo mene i mog partnera, a to sto rodbina nalaze apsulotno me ne dotice. Pa nece oni ziveti sa mojim partnerom nego ja! Ta rodbinska uplitanja i misljenja su mi tako primitivna i sebicna!
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Moj brak ce podrazumevati samo mene i mog partnera, a to sto rodbina nalaze apsulotno me ne dotice. Pa nece oni ziveti sa mojim partnerom nego ja! Ta rodbinska uplitanja i misljenja su mi tako primitivna i sebicna!

ma nemoj... nisi baš toliko mlada da izvaljuješ ovakve stvari....
šta ako se npr. tvojoj sestri ne sviđa tvoj muž, štaviše, mrzi ga ! šta ako onda on ne želi da tvoja sestra viđa vaše dete ?!
Ćuti molim te, ne  budi naivna...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Moja sestra mene jako dobro zna i tu imamo identican stav - nema nametanja, niti preteranog uplitanja.
Nikako ne moze dospeti u tu fazu da mrzi mog muza ili decka ...ne znam, mislim da covek koji ne da mojoj sestri da poseti nase dete nema sta da radi pored mene ...naravno, ne plasim se toga jer poznavajuci svoju seku ona i nece imati vremena da posecuje  mene jer zivi trista na sat al ajde  Smile

Ne razumem kako bilo ko moze da dozvoli porodici da im nesto namece ,naravno ukoliko su samostalni i ne zive kod necijih roditelja? Pa valjda svako treba da se uzda u sebe i svoju procenu, a ne da slusa sta mu tetke i strine pricaju?! Svako zna sta mu treba i sta ga cini srecnim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
Брак не подразумева само мене и тебе. Подразумева и твоју и моју родбину.

Smile

Pa... mi (moja porodica) smo odjebali (s razlogom) veći deo familije, rodbine i ostalih idiota.  Smile
I mislim da nam je sasvim lepo i da funkcionišemo.  Smile Barem zadnjih 20 godina...

Što se tiče buduće snajke  Smile  kad su u pitanju diskutabilne teme poput ove kaže ćale: "Kako god ti sine odlučiš, neću ja spavati s njom već ti.   Smile

Mada to "spavati" se odnosi na "živeti".  Smile

U prevodu, imaš slobodne ruke da stvaraš svoju porodicu po svojoj volji.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 21:45:00 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da, ali nije uopšte nemoguće da između tvog muža i nekog člana tvoje najuže porodice vlada netrpeljivost, pa i mržnja ! štaviše,to se dešava... a sad zamisli da se neka glupača uda za baliju, koga cela njena porodica mrzi zbog toga što jeste, šta će ona ? da se odrekne cele porodice ?
nema tu balansiranja, to mora da se raskrsti.

Citat
covek koji ne da mojoj sestri da poseti nase dete nema sta da radi pored mene
misliš da se ovo ne događa ?

i uopšte se ne radi o tome da li je to opravdano ili nije, mrzeti nekoga zbog vere, svi smo mi svesni da ta mržnja i te kako postoji.

i uostalom, po meni, onaj ko je dovoljno glup da se meša sa njima, zaslužuje sve posledice koje iz toga proizađu.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 21:47:05 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јебига ако се фамилији не свиђа шта радиш то може да постане или-или ситуација. Па ти онда види шта ти је чинити. То доста говори и о фамилији, а твој избор говори о теби, али то и даље не негира да у мешовитим браковима долази до разноразних неспоразума.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
U prevodu, imaš slobodne ruke da stvaraš svoju porodicu po svojoj volji.  

Pa naravno, tako normalan mozak razmislja, a sebican ce uvek hteti da njegova deca biraju partnere po njihovim merilima. I ne treba uospte imati grizu savesti ili misliti da si los covek jer si odjebao familiju koja daje svoje bolesne komentare na tvoj zivot ili izbor partnera. Takva familija me ne zanima . Naravno, nadam se da ce i moj partner imati slican stav kao ja, ako ne bude ima da prolupam skroz  Smile Smile

Ne znam momci, mozda je to sve kod mene specificno jer sam samostalna od 15 godine i ne polazem racune nikome. Mozda ni ta samovolja nije dobra ali u svakom slucaju ja cu da ispastam za svoje pogresne poteze ...ako ih bude, mada ne bi trebalo. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
samo, ne pričamo o stvarima tipa - dovedeš snajku koja je izbacila sise u kuću, pa ti se keva zgražava...

ovo su mnogo dublje razlike od tih stvari...
naravno da niko ne treba da se meša u izbor partnera, ali ovde se radi o narodima sa kkojima smo se do nedavno ubijali i koji nas patološki mrze.
jes' da smo mi Srbi u stanju mnogo, mnogo govana da pojedemo, ali za njih baš i ne verujem
« Poslednja izmena: 16. Maj 2010, 21:56:19 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Ne znam ali ja svoju decu necu nicim uslovljavati i necu im nametati nikakve stege po pitanju izbora partnera.Ako se zaljube u crnca ili kineza ,pa bas lepo ako se deca vole i postuju. Mozda ja i kazem da ne bih mogla sa drugom verom jer sam jos uvek pod stegama svoje porodice i predaka i time svakako ne zelim da opterecujem i svoju decu. Zivot je dovoljno tezak i bez toga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ma da... lako je tako pisati na forumu...

ajd' svi lepo da propagiramo toleranciju bla,bla...

baš da vidim roditelja koji bi jedva čekao da mu sin dovede dečka u kuću, ili devojku Li Mun, itd.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:12:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.