Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:24:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić: Ustaše nanele ljagu Hrvatima  (Pročitano 18733 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ne, ne prica, potpuno je u pravu.  Smile i rece istinu.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 23:17:11 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Reci gdje je pogrijesio?!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
@Anea to je tvoj neki fazon... to sto si pisala o Hrvatskoj mogla si samo da postavis RSK i bilo bi istinito ovako ne pije vodu..

Trigeru... ja sam jednom rekla da si ti jedan vetrokaz...
Izigravas nekog mirotvorca... kao... razumes ti Srbe i probleme u Srbiji... jer pobogu... bio si nedelju dana u Srbiji, a i tu ti je treba...
S druge strane... cim se ukaze prilika... uskaces u cipele velikog Hrvata koji se bori za prava potlacenih i nevino optuzenih Hrvata od Arktika do Antarktika...

Neki te mozda i shvataju ozbiljno... ja vise ne...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Izigravas nekog mirotvorca... kao... razumes ti Srbe i probleme u Srbiji... jer pobogu... bio si nedelju dana u Srbiji, a i tu ti je treba...

Не дирај Тригера, па он је наш Српски зет!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
@Anea to je tvoj neki fazon... to sto si pisala o Hrvatskoj mogla si samo da postavis RSK i bilo bi istinito ovako ne pije vodu..

S druge strane... cim se ukaze prilika... uskaces u cipele velikog Hrvata koji se bori za prava potlacenih i nevino optuzenih Hrvata od Arktika do Antarktika...

Cuj to...ti nikad da procitas ono sto ja pisem, nisam ja tjedan dana u Srbiji nego minimum 2 mjeseca u godini...ja nikada nisam skretao sa mog stava uvijek kazem kako mislim o Oluji o ratu proslome i to je to...sto ti podrazumijevas ako ja kazem u jednome da se svi koji su pocinili zlocine na Srbima moraju kaznjavati  a sa druge kazem da ste pocinili i vi zlocine i to teske to ti nesto teze ide...ja nisam velik hrvat, ne mrzim Srbe ne mrzim Srbiju, samo ne mogu neke stvari da shvatim u Srbiji i kod vas...no znam da ima i kod vas razlicitih kao i svugdje po svijetu. Neznam zasto bi izigravao mirotvorca...nemam potrebe za takvo sto...

@Kombi... ja da mrzim Srbe, nikada ne bih ozenio cistu Srpkinju koja ama bas nema nista ni sa Hrvatskom ni sa Bosnom...prava je ortodoy serbin  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 23:30:28 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Reci gdje je pogrijesio?!

to je bio odgovor na 2 posta pre ovoga o cemu pricas, na post, kada je napisano da "prica gluposti"
samo sam ga zakasnelo objavio i bez citata.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15

Не дирај Тригера, па он је наш Српски зет!  Smile

Sve srecne porodice su iste, svaka nesrecna je nesrecna na svoj nacin.

Citat

Cuj to...ti nikad da procitas ono sto ja pisem, nisam ja tjedan dana u Srbiji nego minimum 2 mjeseca u godini...ja nikada nisam skretao sa mog stava uvijek kazem kako mislim o Oluji o ratu proslome i to je to...sto ti podrazumijevas ako ja kazem u jednome da se svi koji su pocinili zlocine na Srbima moraju kaznjavati  a sa druge kazem da ste pocinili i vi zlocine i to teske to ti nesto teze ide...ja nisam velik hrvat, ne mrzim Srbe ne mrzim Srbiju, samo ne mogu neke stvari da shvatim u Srbiji i kod vas...no znam da ima i kod vas razlicitih kao i svugdje po svijetu. Neznam zasto bi izigravao mirotvorca...nemam potrebe za takvo sto...

Triger... ti jesi veliki Hrvat... i nemoj da dramis toliko...
Nekome drugom mazi oci i izigravaj roze pudlicu...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 23:32:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@tiger2005

Vrlo dobro znaš da su Ustaše pri paničnom begu iz Jasenovca 1945. spalili i uništili sav materijal koji bi mogao precizno da pokaže koliko je ljudi pobijeno u istom. I ja nisam rekao milione i milione, već milionče, što znači milion. Pitaš kako sam došao do te cifre??? Odgovor -  1943. u Vašingtonu je Serđo Krizman (vaš čovek) objavio kartu sa legendom pod imenom: "Pokolj nevinog srpskog življa" (u te žrtve nisu uračunati vojnici i gerilci ubijeni u vojnim akcijama, kao ni stradali od bombardovanja i taj pokolj je izvršen u periodu april 1941-avgust 1942.). Prema ovoj pregledno napravljenoj karti Nemci su ubili 78.000 Srba, Italijani 20.000, Mađari 30.000, Albanci 10.000, Bugari 6.000, dok su Pavelićeve ustaše ubile 600.000 Srba. Ponavljam, to je u periodu april '41-avgust '42.godine. Prema svedočenjima preživelih, najžešči ustaški teror i klanje su bili u godini 1941. i 1942., cela 1943. i pola 1944. su protekle u znaku relativnog zatišja, a od septembra  (za tebe rujna) 1944. do aprila (travnja) 1945. ponovo su na delu veliki transporti u Jasenovac i masovne likvidacije koje se učestalo ponavljaju. Na onih 600.000 ubijenih Srba od strane ustaša '41. i '42. dodaj još oko 300.000 ubijenih '44. i '45., i još nekih 100.000 ubijenih "na licu mesta", u domovima ili bilo gde da su se zatekli, bačenih u jame, reke, kanale i to ti je pomenuta aproksimativna cifra od 1.000.000 ubijenih Srba od strane A.Pavelića i njegovih zlikovaca ustaša.

Da li ti je sad malo jasnije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
@Kombi... ja da mrzim Srbe, nikada ne bih ozenio cistu Srpkinju koja ama bas nema nista ni sa Hrvatskom ni sa Bosnom...prava je ortodoy serbin  Smile

Како те само трпи?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15

Како те само трпи?!  Smile

Verovatno ne zna sta laje okolo...  Smile

Ili je liberal...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:24:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.