Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić predložen za prvog počasnog građanina Podgorice  (Pročitano 11099 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hrvati ih jako vole, mislim stvarno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
VI gledate sve crno bijelo. Ko danas u svijetu koga voli? ali se moraju i tapsati po ramenu i oprastati. Ali vi to ne razumijete Smile
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola v360v
Viva Montenegro
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja kod Crnogoraca postujem ovo sto cine...i sto su ucinili sa onom odstetom,znam mala je ali je vise gest jedan od njih kao samostalna drzava nego odsteta....svu srecu Crnoj Gori i ljudima u njoj....nisam htio da idem u CG na more jer jednom sam isao i nisam dobro prosao ali cu kada se autoput napravi ja mislim ove godine da je gotov do Duborvnika onda i do CG svratiti...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja kod Crnogoraca postujem ovo sto cine...i sto su ucinili sa onom odstetom,znam mala je ali je vise gest jedan od njih kao samostalna drzava nego odsteta....svu srecu Crnoj Gori i ljudima u njoj....nisam htio da idem u CG na more jer jednom sam isao i nisam dobro prosao ali cu kada se autoput napravi ja mislim ove godine da je gotov do Duborvnika onda i do CG svratiti...

Veruj mi nishta nisi propustio, nigde neces dobiti manje gostoljubivosti za sopstvene pare a i usluzhni su jebalo majku  Smile i ako ide vas vishe moj ti je savet da svi naruchite isto pice naprimer vas cetvoro 4 piva, u suprotnom ko zna shta cete dobiti.  Smile
Nego da se vratim na temu... To shto Milo radi je nishta drugo nego najobichnije licemerje i mazanje ochiju, neshto poput Vuka Draskovica koji je 90-ih pretio da ce muslimanima seci ruke do lakata, a danas kad mu je bulja u procepu palamudi o ratnim zlochinima. Budite uvereni da bi svaki "crnogorac" koji je bio u u ratu sutra ponovo otishao kad bi se zapucalo. Zaboravljate jednu veoma vidljivu cinjenicu, iz aviona vidljivu, Milo i njegova politika su na vlasti u CG zahvaljujuci shiptarima i muslimanima inache zvanichna politika nije bash u skladu sa realnim stanjem u CG. A to shto prichate CG u EU... Pa da li mislite da Evropskoj Uniji u svom sastavu treba jedna zemlja u kojoj cveta sverc i svi moguci ilegalni poslovi i u kojoj se peru najprljavije pare iz sveta?  Smile
Ali svakako iz mnogo razloga mogu da kazhem , hvala Evropi shto im je pruzhila podrshku da se osamostale, samo josh da mi raskrstimo ono malo shto nam je ostalo i da srecno i dugovechno zhivimo svako u svojoj drzhavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Pazi Cornixa "Koliko znam ima dosta Srba u Crnoj Gori i oni su stalna prijetnja".
Ovaj ko da prica o Hamasu ili Al Kaidi
Pa ti si Srbin u Hrvatskoj znaci ti si pretnja njima?

Stvarno kada lupi onda ga lupi do panja.
E jadni i oni ako se na Hr oslanjaju Smiley 1

ma nisi ti Mistreated ti si Missminded  Smile

Ja sam Hrvat mada su po tebi svi stanovnici svijeta počevši od Grka i Rimljana po genezi Srbi  Smile , no ja sam ti bre Hrvat.

Ima dosta Srba u Crnoj Gori a poznavajući vas lagano ćete napaliti priču da je CG srpska zemlja koja vam je oteta...tako da se moraju paziti u CG jer imaju dosta prosrpskih stanovnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Veruj mi nishta nisi propustio, nigde neces dobiti manje gostoljubivosti za sopstvene pare a i usluzhni su jebalo majku  Smile i ako ide vas vishe moj ti je savet da svi naruchite isto pice naprimer vas cetvoro 4 piva, u suprotnom ko zna shta cete dobiti.  Smile
Nego da se vratim na temu... To shto Milo radi je nishta drugo nego najobichnije licemerje i mazanje ochiju, neshto poput Vuka Draskovica koji je 90-ih pretio da ce muslimanima seci ruke do lakata, a danas kad mu je bulja u procepu palamudi o ratnim zlochinima. Budite uvereni da bi svaki "crnogorac" koji je bio u u ratu sutra ponovo otishao kad bi se zapucalo. Zaboravljate jednu veoma vidljivu cinjenicu, iz aviona vidljivu, Milo i njegova politika su na vlasti u CG zahvaljujuci shiptarima i muslimanima inache zvanichna politika nije bash u skladu sa realnim stanjem u CG. A to shto prichate CG u EU... Pa da li mislite da Evropskoj Uniji u svom sastavu treba jedna zemlja u kojoj cveta sverc i svi moguci ilegalni poslovi i u kojoj se peru najprljavije pare iz sveta?  Smile
Ali svakako iz mnogo razloga mogu da kazhem , hvala Evropi shto im je pruzhila podrshku da se osamostale, samo josh da mi raskrstimo ono malo shto nam je ostalo i da srecno i dugovechno zhivimo svako u svojoj drzhavi.  Smile

Znam care kako je bilo dole...prvo su mene vrijedjali da sam ustasa pa onda moju curu da je cetnikusa...a prosao sam od Herceg Novog pa do Ulcinja sve...lijepa zemlja samo malo osamucen narod od sunca....ali bice bolje kada svabo dodje...sto se tice Mile jebiga dobar igrac zna svoje karte da izigra do kraja i tako da dobije cistu vestu....

PS:Sto sam u Ulcinju vidio albanaca to nigdje nisam vidio...ja sam mislio da sam u Albaniji....tuzno i jadno i tada sam shvatio Srbe...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ma Cornix, nemas brige to je samo bila stvar trenutka i inata onaj popis iz 2003. Na sledecem popisu Srba ce vjerovatno biti bar duplo manje. Imam dosta prijatelja koji su se pokajali. Naravno uvijek ce ostati odredjeni procenat onih koji ce se izjasnjavati kao Srbi ali to je njihovo pravo jer je CG slobodna zemlja.

@Tiger, ne znam sta si prosao ali cisto sumnjam da si u Kotoru to dozivio....
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 22:52:57 od darko582 »
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Jednom Srbin uvijek Srbin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ma Cornix, nemas brige to je samo bila stvar trenutka i inata onaj popis iz 2003. Na sledecem popisu Srba ce vjerovatno biti bar duplo manje. Imam dosta prijatelja koji su se pokajali. Naravno uvijek ce ostati odredjeni procenat onih koji ce se izjasnjavati kao Srbi ali to je njihovo pravo jer je CG slobodna zemlja.

@Tiger, ne znam sta si prosao ali cisto sumnjam da si u Kotoru to dozivio....

Nisam to u Kotoru dozivio nego u Herceg novom....nazalost ali tako mi je prvi dan bio u CG....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.