Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić: Milorad Dodik je novi Slobodan Milošević  (Pročitano 12280 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Vidiš, problem je u tome što "od njega zavisi"
Naravno da trenutno zavisi od njega,što ne znači da se data situacija neće promeniti u neko dogledno vreme u korist Srba,jer se globalna politička slika postepeno ali sigurno menja(što kaže naš narod:"Ničija nije do zore") i u budućnosti će svašta biti moguće!

Naravno, vreme prolazi i neke stvari se menjaju. Ali vidi trenutni "poredak", "stanje" nazovi to kako god hoćeš, će trajati jako dugo. Tako da bi možda bilo bolje narodima BiH da nauče nekako da žive jedni sa drugima ili jedni pored drugih.

Citat
Ja sam samo odgovorio na nesuvislu izjavu g.Lajčeka,rekavši nešto što u suštini,tako bi se čini,predstavlja odraz legitimnog prava Srba u RS-oj koji misle na način kako je formulisana moja rečenica.To se nekima ne dopada,i to je takođe njihovo pravo,ali je u srži to želja svih prekodrinskih Srba i njihova volja će se kad-tad morati uvažiti na isti način kako su se uvažile takve iste želje ostalih naroda na ovim našim prostorima.

A šta je sa potpisanim Dejtonskim sporazumom ? Ne znam kako bi izgledalo to jednostrano "menjanje" tj. kršenje istog.
Realno, za takav akt tj. ispunjavanje tih želja je potrebna saglasnost svih strana potpisnica sporazuma.

Citat
ali je u srži to želja svih prekodrinskih Srba i njihova volja će se kad-tad morati uvažiti na isti način kako su se uvažile takve iste želje ostalih naroda na ovim našim prostorima.

Prekodrinski Srbi  Smile Mislim da Srbija hitno treba ulagati u isušivanje Drine i njen potpuni nestanak, to je odličan temelj za ujedinjenje svih Srba u jednu državu.Pazi nitko vam neće moći prigovarati da vam državi nikada nije bilo mjesto preko Drine .... jer ako nema Drine - idemo nova nafaka  Smile Smile Smile

Ovoga trenutka mi isušivanje Drine stvarno izgleda kao projekat koji je lakše ostvariti nego projekat spajanja
Srbije i RS.

« Poslednja izmena: 13. Okt 2008, 00:53:59 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
srpska kraljevska porodica je vladala hrvatskom izmedju dva svetska rata Wink kako li se to naziva Smile a i ne znam kako si ti shvatio da ovde bilo ko zeli da vlada nad vama ? zelimo samo da vratimo ono sto smo izgubili !
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
srpska kraljevska porodica je vladala hrvatskom izmedju dva svetska rata Wink kako li se to naziva Smile a i ne znam kako si ti shvatio da ovde bilo ko zeli da vlada nad vama ? zelimo samo da vratimo ono sto smo izgubili !

Ako ti nedostaje to "vladanje" morat ces da se naviknes na to da ce ti vjecno nedostajati  Smile .Mozda za pocetak da uspostavite kontrolu nad onim sto vam stvarno pripada (Kosovo) a ne nad onim gdje ste nekada dosli kao izbjeglice a htjeli bi jucer da uzmete kao svoje i zalEpite za Srbiju. Znaci niste izgubili nego niste uspjeli ukrasti, ali nema problema nije ukradeno i sve je ok, dodji i zivi, stvaraj, radi, nemoj da sanjas o kradji, cEpanjima, spajanjima i sl. glupostima  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
pa necu ziveti vecno osim ako ne izmisle neki eliksir mladosti Smile

eto vi ste cekali pravo vreme pa ste pobili 700 hiljada Srba samo u Jasenovcu i ko zna koliko jos pokatolicili i proterali .... a znas kako kazu kolo srece se okrece  Smile doci ce i nas red  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Kralja neću da komentarišem.  E sada, odbijanje plana Z4 se može tumačiti na razne načine. Na primer kao:

Pitanje : Hoćete Z4: široka autonomija + dosta tog ?
Odgovor: ne, mi smo super-sila, raturićemo ih

IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
pa necu ziveti vecno osim ako ne izmisle neki eliksir mladosti Smile

eto vi ste cekali pravo vreme pa ste pobili 700 hiljada Srba samo u Jasenovcu i ko zna koliko jos pokatolicili i proterali .... a znas kako kazu kolo srece se okrece  Smile doci ce i nas red  Smile

Opet nikada dokazane brojke ALI .....da ih je ubijeno i "samo" 10 to je nasa velika sramota i to je jasno svakom normalnom ali to isto tako nije tebi opravdanje da mozes da uzmes komad moje zemlje i zalepis ga za Srbiju, i to ni manje ni vise nego 1/3 negdje po sred srijede Hrvatske ..... moras malo da preispitas svoje stavove i zasto se nesto dogadja i zavrsava kako se zavrsava, nemoj misliti da se sve ovo (raspad YU) ovako zavrsilo radi vase gluposti ( kako to vi cesto isticete), nije to u pitanju.Ovako je zavrseno jer drugacije ne moze da bude taman da ste svi koliko vas ima Nikole Tesle  Smile Izbor izmedju RSK i spajanja te tvorevine sa Srbijom i cjelovite Hrvatske je cijelom svijetu bio logican izbor osim vama i to ne svima vama, nego kako da ih nazovemo: extremistima ...... mada mnogo ih je  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2008, 01:30:06 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
moras malo da preispitas svoje stavove i zasto se nesto dogadja i zavrsava kako se zavrsava

moji stavovi su sasvim ispravni Smile mi sledecu priliku necemo propustiti Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Prilike ne padaju sa neba pa da mozes statirati u kukuruzu i cekati, treba graditi jaku Srbiju kao osnovni preduvjet za takvo nesto a kada i ako je izgradis onda ti se nece dati riskirati ...... zivi bili pa vidjeli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
Samo jedno: Tvrd je orah zagrizao did Stipe Mesić Smile I jače hodže i bošnjački političari popout Hareta, tihog i Zlaje ne mogu Dodika otjerati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Znaš Nidžo osim u podaničkoj Podgorici jedino još kod vas su kod vas iste komunjare na vlasti. Verovatno to sluti novi savez Crnu Jadraniju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.