Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
mada je nidza posmatrač raznih tema iz neutralnih uglova ...
ovde je naslov jasan: mesić je majmun kao sto je uvek bio a oluja je zloćin kao sto su i mnogi drugi na raznim mestima i počinjeni od svih strana... ko to ne prizna i ne shvata taj je i sam zločinac kao mesić i sloba i njihovi plaćenici i one budale koje su za njih radili za dzabe....
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
E ako je on trezven ja sam Napoleon! Taj je najostrasceniji ovde! nigde ga nisam video da je bar malo objektivan. Samo spamuje teme koje mu se ne svidjaju!
Ok, voleo bih da nisam u pravu, al evo pogledaj da li je dao i jedan konstruktivan komentar na ovu temu. Da li je osudio proterivanje srpskih civila iz Krajine ili bilo koji zlocin protiv njih? Cak kaze da su dobro prosli!!! Isto je i na drugim temama, cinicni komentari, etiketiranje, podsmevanje... Ne zelim da komentarisem drugog coveka ali pitao si.
nidza se zeza sa onima koji su na ovom nivou da se raspravljaju o onome sto su učinili sloba, tudjman i alija ... zar su oni vredni toga da se sada neki kao ja i ti oko njih raspravljamo
m r z i m s l o b u !!!!!!!!!
mnogo ga mrzim i svako ko je za njega i njegove ideje je u istom košu