Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:47:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesić brani Titovu baštinu  (Pročitano 7798 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Nije ... bio je NKVD-u Smile
Sigurno je prošao obuku ili neki kurs za obaveštajni i ilegalni rad. Obzirom kolko je dugo čuvao tajnost identiteta, to je skoro nemoguće bez profesionalne obuke.
Ma dobro vala znas kako je islo. Prvo je komunizam bio internacionalna stvar. Onda obucavanje je islo za sve Komunisticke Partije u Moskvi na specijalnim kursevima. To ti je cuvena cheka< Feliksa Djerzhinskog.
Ide ck, pa specijalne komesarske trupe, koje prilikom revolucije angazuju ubice da poubijaju  sve sto je imucno i pismeno, pa posle specijalne jedinice koje likvidiraju ubice.
Svuda su to radili u svim zemljama ista rezija. Pa ne bi postali toliko silni d anisu rtako radili. Onda ima zamajavanje mase da je sretna a ko nije sretan dobije metak. Stoka kasno shvati da je izigrana i eto ti vladavine.
Ko je narodni neprijatelj? Svako ko je sit i vredno radi. Rulji se daju kuce bogatasa, njih 200 na jednu kucu, zagradju, ogradjuju, svadjaju se za metar kvadratni (ko je srao pored rupe? Radovan treci). Potkazuju jedni druge (Vilotici majku vam dusmansku) i tako se tvara sindrom Ilije Cvorovica iliti danasnjih patriota.
Svi su oni kopirali rusku revoluciju, inace ne bi uspeli.
NKVD je bio unutrasnja stvar sovjeta (Narodni Komitet Vnutrih Del).
Cheka, pri politbirou je kontrolisala nkvd. Oni su imali odelenje za internacionalizaciju.
Bio je specijalan hotel u Moskvi gde su stanovali i isli na kurseve. To je interesantno videti sta su ucili, a ne ovo rekla kazala.
Hitler je za njih bio mala beba.

Gledaj Moskovsku Sagu(Studio B, subotom i nedeljom), malo je romansirano ali blizu istine.
Nisu se oni pojavili s neba. Odakle odjednom: Trocki, Staljin, Kalinjin, Frunze, Kirov, Vorosilov, Buharin i ko sve jos, da ne nabrajam.

Svi su oni isli i bili kolege: Dezh, Causecu, Dimitrov, Ulbricht, Palmiro Togliati,  Rakoci, Gomulka, Krajacic, Tito. Bilo ih je na stotine. Ovi su preziveli ali vise njih je likvidirano.

@letacu
Znam tu skolu napamet. Ja bih bio na vrhu, samo sam mnogo pitao. Onaj ko ne pita ide dalje. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 11:32:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa pazi, za te stvari čovek treba da bude pre svega sposoban da pliva u bari sa krokodilima, ali i da ima nešto duha i pameti. Al ti nemaš države na svetu kojom se ne upravlja na sličan način. Razlika je u stepenu kamuflaže i upućenosti javnosti u stvari koje se dešavaju. Nema efikasne državne uprave bez kontrole nad mafijom i policijom. Zato i imaš kriminala u bukvalno svakoj zemlji na svetu. Čak i kad bi je zakon istrebio, vlast bi morala da je stvori da bi mogla da bude operativna. Zato je meni bilo smešno kad su ovi drugosrbijanci bogoradali na veze vlasti sa kriminalom devedesetih. Nisu problem te veze, nego razlozi za koji su korišćene. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Pa pazi, za te stvari čovek treba da bude pre svega sposoban da pliva u bari sa krokodilima, ali i da ima nešto duha i pameti. Al ti nemaš države na svetu kojom se ne upravlja na sličan način. Razlika je u stepenu kamuflaže i upućenosti javnosti u stvari koje se dešavaju. Nema efikasne državne uprave bez kontrole nad mafijom i policijom. Zato i imaš kriminala u bukvalno svakoj zemlji na svetu. Čak i kad bi je zakon istrebio, vlast bi morala da je stvori da bi mogla da bude operativna. Zato je meni bilo smešno kad su ovi drugosrbijanci bogoradali na veze vlasti sa kriminalom devedesetih. Nisu problem te veze, nego razlozi za koji su korišćene. 
Ovo si odlicno napisao.
Medjutim neodgovorni sitemi koji su bili nametnuti silom oruzja od polupismenih revolucionara su skroz propali.
Ostecenja koja su ostavili su jako teska, a najteze je kod nas, gde se Tito pozjamljivao da drzi vlast na nekom standardu, matuzalemi pojeli jetru buducih generacija, a treba decenije da prodju da shvate da nije nikakva peta kolona kriva vec njihova nezasita guzica.
Mesic i svi hrvati i treba da brane Titovu bastinu, jer su dobili sto nikada sanjali nisu: trecinu sprske teritorije i trecinu italijanske. Zato im pise u ustavu da da su tekovina nob-a. Zato su Mesic, Peko Dapcevic i Tito rod rodjeni iz oslobodilacke borbe I Tudjman isto.Nije Hrvatska napravljena 90-ih, vec 43-e.
Nismo mi dobili nikakav rat, vec smo porazeni gore od Kosovskog boja. Bioloski smo unakazeni.
Ne moze ljudi da se ubijaju bez razloga na osnovu etiketa. Evo danas jedan broj mladih prilepljuje te etikete.

Pogledaj malo anatomiju zajma koju si dobio od brata Medjeda. Kaze 200 miliona budzet a 800 miliona za infrastrukturu. Cujem da je to zeleznica. Tih 200 miliona ces popapati za nedelju dana a onih 800 milina ce ti istrunuti u opremi, her nemas strategiju razvoja zeleznice.Dobila je Zelezara Smederevo takvu opremu za novu energanu, pa je istrunula na travi, jer nisu imali gde da je skladiste a lakse im je bilo da ne placaju struju eps-u.
A sve ces vratiti.

Hoce Boris da kopira Tita. Predsednici pa svita privrednika. Halo bre bravar je isao kod bushmana U Africi, sa privrednicima, ugovarao poslove za gradnju pa im je posle napravio nesvrstane i obezbedjivao svojim uticajem zajmove, koje smo mi tamo trosili.
To je bre razlika od neba do zemlje. Smile Smile Smile

Ima debela razlika. Tito je sa sovjetima pricao o 'rivaljuciji', zamajavao ih oko necega sto ni on nije verovao, ali je zajmove sredivao u ujka Semovoj prciji. Tamo gde ima. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
ma koliko je tito slozena licnost,o njemu se moze raspravljati do zore...ja ga inace vrlo cenim ne kao coveka ali zato kao diplomatu,odlicnog trgovca i vodju koji je znao da okupi narod oko zastave,a to nama danas fali....
i da  gresku je napravio kralj aleksandar a ne tito,bar po meni....al to je sve istorija koja se nemenja njima svaka cast,mi treba da gledamo sta cemo dalje...i mozda tita i mi da iskoristimo i uzmemo koji dinar ako moze....a moze sigurno...

a inace cini li se vama da se u poslednje vreme tito i kompanija sve vise vraca?sve se vise spominje..u sarajevu vracene titove slike,u ljubljani mislim da je vracnea ulica tita...u hr imamo pokret nova yuga...prave i neku paradu mira gradjana yuge....mesic brani titovu bastinu...sve vece posecenosti kuce cveca ...zatim poseta medvedeva bas na dan oslobodjenja beograda...i tu citava ceremonija ....naravno da nezaboravimo dolazak sps na vlast...a i u ostalim  strankama imamo nekadasnje komuniste..i jos dosta priemera,....nekako mislim da to nije spontano!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
ma koliko je tito slozena licnost,o njemu se moze raspravljati do zore...ja ga inace vrlo cenim ne kao coveka ali zato kao diplomatu,odlicnog trgovca i vodju koji je znao da okupi narod oko zastave,a to nama danas fali....
i da  gresku je napravio kralj aleksandar a ne tito,bar po meni....al to je sve istorija koja se nemenja njima svaka cast,mi treba da gledamo sta cemo dalje...i mozda tita i mi da iskoristimo i uzmemo koji dinar ako moze....a moze sigurno...

a inace cini li se vama da se u poslednje vreme tito i kompanija sve vise vraca?sve se vise spominje..u sarajevu vracene titove slike,u ljubljani mislim da je vracnea ulica tita...u hr imamo pokret nova yuga...prave i neku paradu mira gradjana yuge....mesic brani titovu bastinu...sve vece posecenosti kuce cveca ...zatim poseta medvedeva bas na dan oslobodjenja beograda...i tu citava ceremonija ....naravno da nezaboravimo dolazak sps na vlast...a i u ostalim  strankama imamo nekadasnje komuniste..i jos dosta priemera,....nekako mislim da to nije spontano!
Njima to treba, jer kreiraju svoju istoriju. nemam nista protiv da se ne pljuje po njemu, ali mi imamo svoju istoriju i nismo od juce, od nob-a i od Slobe, Tita itd. Srbi imaju svoju istoriju. Tito je samo epizoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
slazem se tito je samo zanimljiva istoriska epizoda u nasoj istoriji lepo si to rekao! Smiley
ipak nije nasa istorija ni malo  mala!za razliku od drugih naroda mi imamo i tradiciju..kad je car lazar izgubio zivot USA nije ni bila u planu!!ma ipak smo mi Srbi nebeski narod!bre 5 vekova  pod turcima a srbin se jos krsti!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
bre 5 vekova  pod turcima a srbin se jos krsti!! Smile

А Копти 15  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27

А Копти 15  Smile

aj mi pojasni sta si hteo da kazes  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i

А Копти 15  Smile

aj mi pojasni sta si hteo da kazes  Smile Smile

Па Копти већ 15 векова под муџосима,а православци и даље,па се не дркају около тиме по цео дан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
slazem se tito je samo zanimljiva istoriska epizoda u nasoj istoriji lepo si to rekao! Smiley
ipak nije nasa istorija ni malo  mala!za razliku od drugih naroda mi imamo i tradiciju..kad je car lazar izgubio zivot USA nije ni bila u planu!!ma ipak smo mi Srbi nebeski narod!bre 5 vekova  pod turcima a srbin se jos krsti!! Smile

Pusti to sa nebeski narod. To je izmisljotina bradate udbe. tamo sada predsedava Borka Vucic.
Ali mi imamo 13 vekova tradicije organizovanja i 10 vekova drzavnog organizovanja. U svo to vreme se nesto zbilo, pa cak i organizovanja na teritoriji austrougarske nije bilo ni najmanje naivno.
Imas bar destak drzavnika koje priznaje svet. Tako da Tito kao sto rekoh je epizoda u pokusaju da se ucvrsti jedna mnogonacionalna slovenska drzava pa nije uspaeo. Sta i kako, dal je bilo namerno ili ne to neka ostane istoricarima, a nama nek ostane bastina koju smo imali: 13 vekova smo ziveli od zemljoradnje a sada hocemo da zivimo od snikersa i cocacole a nemamo proizvod. Sva radja, sve moze da bude bogato al vole ljudi partijske sise, apartija nema odakle.
Tako da pustimo ostale, recimo cigu iz Makedonije da misli da sipa gene Aleksandra velikog u ciganku, jer ga tako uce a mi da gledamo od cega cemo ziveti. da se ponovo vrati cena rada.

Mesic nema puno toga da se kiti pa kao sto sam rece mora da bude i ustasa i partizan da popuni praznine. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 23:06:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:47:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.