Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Apr 2024, 18:54:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mesecni horoskop  (Pročitano 1996 puta)
31. Mar 2006, 20:02:37
Veteran foruma
Jet set burekdzija


niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Mesecni horoskop za april 2006

OVAN

Ovo je vaš mesec, jer je veći deo meseca aprila u vašem znaku. Raspored vaših planeta je takav da ukazuje da ćete ovog meseca raditi po svome. Imate dovoljno energije da započete stvari u svom životu uspešno sređujete i da otvarate nove izazove.
Porodična i emotivna pitanja će biti u vašem fokusu. Na planu ličnog šarma i društvenog magnetizma možete očekivati uspon. Povoljan je period da obnovite svoju garderobu i druge stvari koje doprinose vašem izgledu. Vaš partner će vas podržavati, posvetite mu što više pažnje.
Moguće je da doživite prijatno finansijsko iznenađenje. Finansijska situacija će biti povoljna, a novac koji potrošite na lična zadovoljstva će se nadoknaditi.
U zdravstvenom pogledu obratite pažnju na svoju glavu. Eventualne glavobolje ćete uspešno sanirati redovnom masažom.
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 20, 28, 29.
Moguće stresove očekujte 8, 9, 10, 15, 16, 21. i 22. aprila.


BIK

Kao i prošlog meseca, većina planeta se nalazi iznad vašeg horizonta. To sugeriše da ovog meseca najviše pažnje treba da poklonite svom profesionalnom i javnom životu. Vaša kuća karijere je i dalje snažna, pa možete očekivati uspešna događanja na tom polju. Vaša kreativnost je u usponu i krajem meseca će biti na veoma zavidnom nivou.
Koncentrišite se na stvari koje su vam važne u životu. Odlučni ste i nema potrebe da pravite kompromise. Radite po svome i nemojte gubiti vreme na nepotrebne konsultacije sa drugima. Nemojte činiti veće korake na finansijskom planu jer bi se moglo desiti da naiđete na rupe na putu.
Na ljubavnom planu ima dosta harmonije. Samci bi lako krajem meseca mogli da sretnu osobu koja im odgovara. Uživajte u svojoj vezi, nemojte mnogo planirati.
Potrudite se da malo popravite svoju kondiciju, a povedite i više računa o svojoj ishrani.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 11, 12, 17, 18, 23. i 24 aprila.


BLIZANCI

Zdravstveno stanje vam se poboljšava, ali je potrebna i dalje puna pažnja. Vaša planeta zdravlja je retrogradna i to je upozorenje koje morate imati na umu ne samo ovog meseca već do kraja avgusta. Sprovodite striktni zdravstveni režim.
Volja i lične želje su vam jače ovog meseca i u porastu su. Kulminaciju će dostići u narednim mesecima, ali ste vi već sada sposobni da savršeno upravljate svojim životom. Na polju karijere i finansija neće biti značajnijih promena.
Ali će zato vaš ljubavni život početi da cveta. Vaša planeta ljubavi, Jupiter, pravi sa ostalim planetama čitav niz lepih aspekata u toku ovog meseca. Povoljne ljubavne prilike su oko vas. Možete ih naći na svakom koraku. Vaš ljubavni život će vam doneti puno prijatnih trenutaka i zadovoljstava. Doživećete emocionalno ispunjenje.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 13, 14, 19, 20, 26. i 27. aprila.


RAK

Planetarna energija pomaže vašoj karijeri. Većina planeta je iznad vašeg horizonta, a vaša kuća karijere je izuzetno snažna. Zato je potrebno da ovog meseca prioritet date karijeri i javnom životu. Iako se vi radije okrećete sebi i porodici, umete da prepoznate kada je vreme za « spoljne « akcije. Osobe koje traže posao imaju jak planetarni aspekt koji stvara šansu da ga i nađu.
Finansijske prilike su povoljne. Posle 20-tog u mesecu ćete morati malo da zapnete kako bi ste ih održali u pozitivnom trendu.
Ljubavni život će biti nešto manje aktivan nego prošlog meseca, ali će zato biti i manje turbulencija. Bićete dosta usmereni ka duhovnoj strani vaše intimnosti sa partnerom.
Zdravlje vam je u celini dobro. Potrebno je da se više odmarate i relaksirate. Izbegavajte obilne obroke u kasnim satima jer utiču negativno na vaš osetljivi stomak i na organizam u celini.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 15, 16, 21, 22, 28. i 29. aprila.


LAV

Prva polovina meseca je uglavnom mirna. Ali zato druga polovina ima sve šanse da bude izuzetno burna. Planete vam donose dinamiku i višak energije. To će najpre uticati da vaša seksualnost postane jača, a vaše želje otvorenije. Bićete spremni na beskompromisnu borbu sa svakim da bi ste ostvarili svoje zamisli.To može da dovede do rasprava i nerazumevanja sa partnerom u ljubavi i sa partnerima na poslu. Morate se truditi da kanališete svoje ponašanje i izbegavate nepotrebne konflikte. Usmerite energiju koja vam je na raspolaganju u pozitivnom smeru.
Finansije neće biti u nekom usponu, ali se ne očekuju veće teškoće. Na samom kraju meseca može doći do manjih problema.
Zdravstveno stanje je izuzetno povoljno.
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29. Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 17, 18, 23. i 24. aprila.


DEVICA

Najveći izazov ovoga meseca će biti pokušaji da izbalansirate posao, porodicu i društveni život. Raspored planeta na vašem nebu je takav da prednost treba dati društvenom životu i aktivnostima. U toj sferi možete očekivati najbolje rezultate. To naravno ne znači da treba zapostaviti druge oblasti života.
Posao i finansije se nalaze u sferi realnog. Ono što ste posejali u prethodnom periodu sada možete požnjeti. Nekih nepredviđenih situacija neće biti.
Na ljubavnom planu vas očekuje sretan period sa dosta uzbuđenja. Bićete pomalo nekonvencionalni u tome, na zadovoljstvo vašeg partnera. Slobodne Device će biti preduzimljivije u traganju za partnerom nego u prethodnom periodu.
Zdravlje vam se poboljšava, ali ste još roviti i morate voditi računa o njemu.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 6, 7, 19, 20, 26. i 27. aprila.


VAGA

Ovo je za vas srećan i prosperitetan mesec. Ukazaće vam se povoljne prilike na raznim poljima vašeg života. U karijeri polagano napredujete, upravo onoliko i onim tempom koji vam odgovara. Kada su u pitanju društvene aktivnosti i druženja, vama tu nema premca. Pravi ste magnet oko koga se mnoge osobe okupljaju. Vaša diplomatičnost, neusiljenost i šarm ne ostavljaju nikog ravnodušnim.
Na polju finansija morate biti oprezni. Vaša planeta novca, Pluton, je retrogradna. Ne ulazite u nepotrebne investicije i troškove.
Sentimentalni život je ispunjen harmonijom i zadovoljstvima. Ljubavne vibracije koje drugi emituju prema vama ćete lako prepoznati i pretvoriti u uživanje. U seksualnom pogledu ćete biti egzaltirani, naročito Vage ženskog pola.
Zdravlje dobro i bez većih promena.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 8, 9, 10, 21, 22, 28. i 29. aprila.


SKORPIJA

Pomalo ćete biti bez ambicija ovog meseca, bar kada su posao i karijera u pitanju. No uprkos tome solidno napredujete i uspešni ste. Razlog za to je trigon u kome se nalaze vaše najvažnije planete. Neko ambiciozniji bi možda više izvukao iz svega, ali vi držite svoj ritam.
Više ćete biti usmereni ka sentimentalnom životu. Među svim znacima vi ste najveći potrošač seksa. Zato ste stalno u akciji kako bi zadovoljili svoje apetite. To vam stvara ponekad probleme jer previše insistirate na tom segmentu veze sa partnerom. Morate više uvažavati njegove želje i poglede. Vi to možete jer se ispod vaše, na prvi pogled pomalo tvrdokorne ljušture nalazi duboko emotivno biće.
Zdravlje pomalo zanemarujete. Potrebno je da se više odmarate i kroz sport i relaksaciju sagorevate višak energije u vama.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 11, 12, 23. i 24. aprila.


STRELAC

Ovo je mesec vašeg duhovnog napretka. Trigon vaših značajnih planeta za vas znači snažnu motivaciju da svoj život ispunite duhovnim vrednostima.
Većina planeta se nalazi ispod vašeg horizonta što daje prednost porodičnom i emocionalnom životu u odnosu na karijeru i finansije. Može vam se desiti da zapnete sa finansijama, ali će to biti prolaznog karaktera.
Vaša kuća ljubavi i zabave je snažna. Vaš ljubavni život će biti dinamičan i doneće vam puno zadovoljstva. Bićete u potrazi za zabavom i druženjima.
Zdravlje je u usponu. Najveći razlog tome je vaše dobro raspoloženje koje vas ne napušta.
Najbolji dani ovog meseca su vam 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28, 29. Moguće stresove očekujte 6, 7, 13, 14, 26. i 27. aprila.


JARAC

Na poslovnom planu je ovo veoma značajan mesec za vas. Shvatili ste da morate imati prioritete, a sve ostalo potisnuti u drugi plan. Poslovne ideje su vam interesantne i imate velike šanse da ih realzujete.
Društveni život ste pomalo zanemarili, vi ste osoba koja je često sama sebi dovoljna. To nije uvek tako. Potrebno je da se više krećete u društvu. Tako ćete biti bolje informisani i proširiti svoje vidike. Druženje je korisno jer vas opušta pa nemojte žaliti vreme provedeno u neobaveznom ćaskanju.
Ljubavni život vam je monoton u poslednje vreme. Vi ste glavni krivac tome jer često dajete prednost drugim stvarima. Međutim prolećni sokovi vas neće ostaviti ravnodušnim. Blaga nervoza koju osećate je povoljan znak i govori da vam treba više sentimenta i intimnosti.
Smanjite tempo i zdravlje će vam biti u najboljem redu.
Najbolji dani ovog meseca su vam 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22.
Moguće stresove očekujte 1, 2, 8, 9, 10, 15, 16, 28. i 29. aprila.


VODOLIJA

Glavni događaj ovog meseca je boravak Venerer u vašem znaku. Lična nezavisnost i potreba da ispunjavate svoje želje je u porastu. To je dobro, ali nemojte biti nervozni ako se stvari ne dešavaju brzinom kojom vi to želite. Malo strpljenja vam neće biti na odmet.
Karijera vam je u drugom planu. Ali to neće remetiti vašu povoljnu finansijsku situaciju. Iskoristite ovaj period da se organizujete na porodičnom i emotivnom polju.
Vaša seksualna privlačnost je u naponu. Budite toga svesni i iskoristite povoljne prilike koje vam se ukažu. Celog meseca će ljubav i seks za vas biti sinonimi.
Nervoza će pomalo remetiti vaše, generalno govoreći, dobro zdravstveno stanje.
Najbolji dani ovog meseca su vam 6, 7, 15, 16, 23, 24.
Moguće stresove očekujte 3, 4, 5, 11, 12, 17. i 18. aprila.


RIBE

Lično ispunjenje je vaš prioritet. Insistiraćete na njemu makar i na uštrb društvene popularnosti. Na kraju ćete uspeti da realizujete i jedno i drugo. Planete vam donose spoljašnji glamur i diskretni šarm. Okolina će na to reagovati, pa možete očekivati zanimljiv ljubavni i društveni život. Biće puno uzbuđenja, ali i nestabilnosti jer se u vašem znaku nalazi nepredvidivi Uran. Izbegavajte da donosite krupnije odluke na ljubavnom planu. Ostavite to za kasnije.
Finansijska situacija je uglavnom povoljna. Mogući su prihodi posredstvom drugih osoba iz vaše okoline. Karijera je u fazi mirovanja.
Zdravlje, dosta promenljivo. Obratite pažnju na respiratorne organe i nervni sistem.
Najbolji dani ovog meseca su vam 8, 9, 10, 17, 18, 26, 27.
Moguće stresove očekujte 6, 7, 13, 14, 19. i 20. aprila.


« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 09:40:58 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija


Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mesečna prognoza za avgust 2007.

Kako Jupiter u svakom znaku stoji po godinu dana, s tim što u znaku Strelca ponekad bude i duže (ipak je on vladar Strelca, pa je prema svom detetu najmilostiviji), a Saturn koji u svakom znaku bude do tri godine (retko kad duže), i kako su obe planete ove godine bile u vatrenim znakovima, s vremena na vreme su pravile trigon, što je trebalo da znači za mnoge znakove velike životne odluke, promenu sistema vrednosti, konačno usvajanje etike na svim poljima... Tome mora da se doda i Pluton, „planeta sudbine”, iz Strelca, koji će tek posle 12 godina (krajem godine) izaći iz tog znaka i premestiti se u susedni, Jarac.


Nemojte misliti da se radi o godišnjoj prognozi, ali ima i te kakve veze sa njom. Naime, ako znamo da će 2. septembra Saturn ući u Devicu, onda je sasvim prirodno što već početkom avgusta govorimo o tome, jer je kretanje Saturna takvo da njegov uticaj osećamo mnogo pre nego što udje u novo sazveždje, ali ništa ga manje ne osećamo ni kad iz nekog sazveždja izadje. Saturn je spora, teška planeta, koja se kao slon približava, pa od nje sve tutnji iako slona još uvek ne vidimo. Isti je slučaj i kad se udaljava – zemlja još uvek podrhtava. Šta bi to značilo u konkretnom slučaju?


Dobar deo godine Saturn i Jupiter bili su u trigonu, što se smatra za jedan od boljih astroloških aspekata. Tokom celog avgusta tog aspekta više nema, oni su neutralni jedan prema drugom, tako da neće moći da se „pomažu”: Jupiter svojom pravdoljubivošću i velikodušnošću a Saturn svojom ozbiljnošću i odgovornošću. Nijedna od tih osobina neće doći do izražaja u potpunosti, a u pojedinim slučajevima, nažalost, pogotovo u drugoj polovini meseca, vrline će se pretvoriti u mane. Šta im to toliko smeta? Mars!


Mars 8. avgusta ulazi u znak Blizanaca i sa Jupiterom pravi opoziciju, a sa Saturnom kvadrat. Sve ono dobro što bi Jupiter dao kao nagradu, pretvoriće se u bacanje para, truda i vremena, a ono što bi Saturn dao kao zasluženo, ispostaviće se da je bila velika muka i žrtva ni za šta. Mars u Blizancima označava pre svega intelektualni rad, ali na jedan specifičan način. Naime, to je više polemički dar, brza misao koja služi za dnevno prepucavanje, odlično snalaženje u školi, hvatanje misli u letu, ironija i sarkazam. Kad je takav Mars ugrožen, kao što će biti veći deo avgusta, očigledno je da će mnogi znakovi, pogotovo Blizanci, Lavovi i Strelčevi biti „nadrndani” i da će tražiti i najmanji povod da se raspravljaju i pokazuju svima unaoko kako su pametni i kako niko ne može da im doskoči. To nije plodan intelektualni rad, i oni na koje će ovakav planetarni raspored najviše uticati, više mogu da izgube i na poslovnom i na emotivnom planu nego što mogu da dobiju.


Pomeranje Satuna možda se i najjače oseća, jer će njegov položaj obeležiti najduži period, pa će ceo avgust biti u iščekivanju da se to desi. Kako je Saturn u Devici potpuno drugačiji nego u Lavu, sad se u svima nama dešavaju promene kojima ne znamo uzrok i osećamo neki nemir koji ne možemo da definišemo. U takvim situacijama treba slušati unutrašnji glas i ne praviti velike planove, već završavati ono što je započeto.


Nezgodne su i opozicije koje pravi Neptun iz Vodolije sa Merkurom, Suncem, Saturnom i Venerom. Opozicija sa Neptunom govori o nemogućnosti pravilnog rasudjivanja, čega je čovek s vremena na vreme svestan, ali ipak lakomislenost prevladava; sa Suncem – da postajemo tajna sami sebi, da ne možemo da predvidimo kako ćemo da reagujemo i ne znamo šta u stvari hoćemo, ali isto tako i druge gledamo kroz ružičaste ili crne naočari (sredine nema) i uopšte ne znamo šta se stvarno dešava, a mislimo da je samo nama jasno; sa Saturnom – hladno srce osobe koja sve radi bezdušno po nekom automatizmu ili se pak preterano unese u ulogu pa zaboravi šta je stvarno a šta nije; sa Venerom – pokazuje potpunu konfuziju na ljubavnom planu pa se u vreme ovog aspekta dešava najviše platonskih ili nemogućih ljubavi, najviše ljubavnih prevara, najviše loših procena i zaljubljivanja u neku imaginarnu osobu, neretko ljudi najlakše pod ovim uticajem postaju žrtve surovih ljudi...


Za ovako loše rasprostranjen Neptun na čak četiri planete, ne može uteha da bude ni sekstil sa Plutonom, jer ma koliko da je Pluton ponekad jak, u ovom slučaju nije ni od kakve pomoći. Sekstil ove dve planete govori o jakoj intuiciji, o nalaženju smisla i u onostranom. Ipak su sve ove druge opozicije mnogo jače i ovaj lepi sekstil neće moći da dodje do izražaja.


Primetićete da će se mnogo nositi crvena boja, ali ne samo u detaljima, i da će se ispoljiti sklonost ka raspravama, piću, narkoticima i nasilnom ponašanju. Ipak, da nije sve tako crno, pokazaće umetnički nastrojeni ljudi, koji će biti plodni i kreativni. Zato, da biste izašli u susret dobrim aspektima, počnite i sami sa nekim crtanjem, pisanjem, pevanjem, ručnim radovima... U tom slučaju, ovaj period uopšte nećete da osetite kao negativan, već ćete naprotiv biti ispunjeni i zadovoljni sobom.
Lisa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija


Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mesečna prognoza za avgust 2007.

OVAN 21.3-20.4.

Vaš osnovni problem na emotivnom planu jeste što ne znate šta u stvari hoćete. I kad dobijete ono o čemu maštate, mislite da ni to nije dovoljno, jer – uvek može i lepše i bolje. Ukoliko imate stalnog partnera, pitanje je koliko je on spreman na ovakvo stanje, jer zaista za sada sve zavisi samo od njegovog strpljenja. Kad on pomisli da je dao sve od sebe i da ćete se radovati i pasti mu u naručje, u tom trenutku vi mu upućujete neku primedbu i on se oseća kao da su ga polili hladnom vodom. Jedno prskanje može da izdrži bez problema, dva teškom mukom, a ako izdrži uz vas i treće – udajte se za njega, on vas obožava! Ukoliko ste u braku, imaćete strahovit poriv da se raspravljate, da pokazujete ii dokazujete kako ste bili ili ste u pravu, a sve to – ni zbog čega. Samo ćete napraviti napetu atmosferu, što ni vama nije bio cilj na početku. Potrudite se da se sa suprugom dogovarate, a ne da mu govorite šta da radi ili šta da misli. Zato ćete krajem meseca imati nagradu, sve će leći na svoje mesto, a ako ste slobodni, možete se i zaljubiti u nekog kome se vi već dopadate.


Na poslovnom planu ste s jedne strane veoma zadovoljni (verovatno ste napredovali na poslu ili vam je na neki drugi način autoritet medju kolegama porastao), ali ste i nezadovoljni, jer se skoro ništa ne odvija onako kako ste planirali i želeli. Vama doduše u ovom periodu ne prija nikakva promena koju niste sami izazvali, pa zato budite veoma oprezni i na najmanji nagoveštaj da nešto nije kao obično. Neko od kolega vam se zamerio i sredinom meseca stvari će se smiriti, ali baš kad se svi budu najmanje nadali, vi ćete ponovo pokrenuti staro pitanje očekujući ili da dobijete izvinjenje ili da vam bar neko od rukovodstva prizna da ste bili u pravu. Teško da će se išta od toga ispuniti, a vi ćete postati nervozniji nego inače. Zato je bolje da to pitanje i ne pokrećete, već da sačekate neko povoljnije vreme. Ne bojte se da ćete zaboraviti – iako izgleda kao da zaboravljate, uopšte nije tako! Trebalo bi da dobijete i novog kolegu na koga ćete direktno biti upućeni, a koji vam se u u prvi mah uopšte neće dopasti. Uzdržite se od komentara, jer će se vrlo brzo ispostaviti da niste mogli boljeg saradnika da dobijete ni da ste ga tražili. Takodje ne bi trebalo da se obazirete na priče koje kruže naokolo, jer ako udjete u raspravu, njoj nikad neće biti kraja. Uvek je bilo i biće zlobnih ljudi koji jedva čekaju da se desi neka „frka” i zato ne treba da im priuštite to zadovoljstvo.


Avgust ćete pamtiti po tome što ste bili prilično nervozni, što ste se malo-malo pa svadjali ili makar raspravljali bilo sa ukućanima bilo sa kolegama bilo sa prijateljima. Ali, kad pogledate unazad, ovo je ipak mesec u kome ste mnogo toga postigli i ne bi trebalo da ste nezadovoljni ni sobom ni drugima.


BIK 21.4-20.5.

Vama su neophodne vežbe opuštanja koje će vam pomoći da se oslobodite nagomilanog stresa. Toliko ste planova započeli, neki su i poodmakli u realizaciji, ali to nije ostalo bez posledica. S vremena na vreme osećate se kao iscedjen limun, a ponekad pak imate utisak da u vama ima snage za najmanje petoro ljudi. Ovakva klackalica u raspoloženju doneće vam glavobolje, napetost... U prvoj polovini avgusta, ukoliko ste bez dečka ili muža, upoznaćete veoma zanimljivu osobu za koju ćete se zagrejati, samo što se može ispostaviti da nije baš u potpunosti onakva kako ste mislili. Ipak, ako uspete da udjete u vezu, glavni kvalitet vašeg medjusobnog odnosa biće uzajamno poverenje i razumevanje. Čak i ako ste u braku ili dugoj vezi, postoji mogućnost lakog flerta. Kad sve to prodje, u drugoj polovini avgusta možete dobiti i ponudu za brak, koja će pasti kao zrela kruška. Podrazumeva se da pristajete. Koliko god da ste vi zagrejani za njega, on je još zagrejaniji za vas. Poslednje nedelje avgusta opet vam se vraća nervoza koju ne bi trebalo da praznite na partneru raspravljajući se s njim u nedogled. Nema potrebe da budete tvrdoglavi kad se o svemu možete lepo dogovoriti.


Avgust nije mesec kad se nalaze poslovi, počinju veliki poslovni poduhvati i slično, već se uglavnom razmišlja o godišnjem odmoru na kojem ste, na koji treba da odete ili ste već bili na njemu. Ipak, upravo početak avgusta najpovoljniji je za vas ukoliko želite nešto radikalno da promenite na poslovnom planu, na primer da promenite posao. Ukoliko ste još naklonjeni ili ste po profesiji vezani za dizajn, bankarstvo, kolekcionarstvo ... dobićete posao iz snova! Kako ste i prethodnih godina malo-malo pa razmišljali kako da kupite stan, renovirate ili uradite nešto slično u vezi sa životnim prostorom, ta želja ne napušta vas ni sada. Sredinom meseca vrlo je moguće da opet uletite u sličan poduhvat. Niste zabrinuti ni zbog para ni zbog rada, vi samo želite da mesto gde živite bude što lepše. U drugoj polovini meseca na poslu vas očekuje prijatno iznenadjenje, a neće izostati ni podrška kolega za ono što nameravate da uradite. Ukoliko ste u porodičnom poslu, ili tek nameravate da u takav posao udjete, imaćete uspeha. Moguće i – velikog uspeha.


Sve u svemu, ovo leto za vas je radno, bar sudeći po avgustu. Makar i da upravo sad krećete na godišnji odmor, i na plaži ćete razmišljati o poslu,. Ukoliko nekako uspete da se odbranite od takvih misli, alternativa je da vam mozak bude okrenut stanu i njegovom uredjenju. Što se ljubavi tiče, sve se (ipak) odvija kako treba.

BLIZANCI 21.5-21.6.

Promenljivog se raspoloženja, postajete i sami sebi teški. Čas ste euforični, čas čovek ne može da vas odvrati od mučnih i tužnih misli, pa se u depresiji... U vašem dosadašnjem životu najbolji lek za ovakva stanja bio je provod i vi se trudite da izlazite što više, da se vidite sa što više ljudi, da se stalno oko vas nešto dešava... Ali, i to će vas na kraju zamoriti i kao bajka će vam delovati sedenje ispred TV-a, sa sve papilotnama na glavi, maskom na licu i kolutovima krastavca na očima. Kako vi ne možete dugo da budete u minus-fazi, pogotovo ne možete da budete ćutljivi, vrlo brzo ćete početi opet da se smejete i sa povodom i bez njega, da pričate, pričate, pričate... Neumorno, kako to već vi znate, ali ne bez šarma, a i to samo vi znate da izvedete kako treba. Nažalost, ako vas neko makar malo naljuti, sasućete bujicu reči i reći i ono što ne mislite. Kajanje koje sledi ništa ne pomaže, moraćete da se izvinite ako želite da nastavite odnose. Pravi lek za vašu „napaćenu dušu” jeste da se ponovo zaljubite ili, još bolje, da se neko zaljubi u vas. Ništa vam tako ne podiže raspoloženje kao zaljubljeni pogled nekog muškarca. Vaša „veza” nastavlja se po poznatom scenariju: dobijete sve obožavanje ovog sveta, a onda vam postane dosadno i počinje traganje za novim uzbudjenjima. Ako ne znate kako da izadjete iz tog ćorsokaka, počinjete da bivate nervozni, a nervozu praznite na... Pa, na kome biste drugom nego na partneru, samo što ovaj put možda on to neće želeti da trpi. Ako nema partnera u blizini, pokušacete isti metod da primenite na ukućanima, što vam ne predlažemo, jer je i neki stariji član porodice isto neraspoložen kao vi, samo što je mnogo agresivniji od vas.


Imaćete uspeha u igrama na sreću, pa se nećete iznenaditi ako na nekoj lutriji dobijete plišanog medu, a ako igrate loto ili se kladite ... i tu možete da imate dobitak. Naravno, ne garanmtujemo vam da ćete ubosti sedmicu na lopou, ali početkom meseca može nešto da kapne. Isto tako, dobro će vam ići poslovno planiranje, prezentacija sopstvenih ideja... Sredinom meseca možete napredovati na poslu ili ćete dobiti zadatak koji zahteva punu odgovornost i veliku radnu sposobnost. Potrudite se da ne izneverite poverenje rukovodilaca. Ako treba, sve zapisujte, kako nešto ne biste prevideli ili zaboravili. Dok vam je na poslu dobro, sa finansijama neće ići tako glatko, pogotovo ako budete ušli u neke komplikovane novčane transakcije. Interesantno je da možete imati uspeha u svemu što se dešava slučajno, gde se udara na sreću i povoljne okolnosti, ali sve ono što se dobro isplanira, o ćemu se misli i predvidjaju se sledeći koraci – zvezde vam nisu tako naklonjene. U poslednje dve nedelje avgusta bićete u prilici da ostvarite mnoge nove poslovne kontakte koji će svi odreda biti korisni i za vaš posao, ali i za vaš poslovni ugled. Opet ste u naponu snage i trebalo bi tu energiju da iskoristite konstruktivno. Počeli ste sa poznanstvima, nastavite da razvijate priču u tom smeru, biće višestruko korisno po vaš posao.


Promenljivog ste raspoloženja koje će se kretati od melanholije do potpunog ludovanja, a bićete i puni energije koju nećete znati gde da ispraznite. Najbolje je da je iskoristite na poslovnom planu.


RAK 22.6-22.7.

Odlično izgledate i trebalo bi da ste svesni toga. Ako ste kojim slučajem ostali u gradu i tek se spremate na godišnji odmor, izlazite što više, imaćete savršen provod. To vam ne treba više puta ponoviti, jer ste očigledno i sami željni dobre zabave. Mada u principu ne volite mesta na kojima su velike gužve, ovaj mesec će vam gužve biti prijatne i upravo na takvom jednom mestu možete upoznati muškarca koji će vas oboriti s nogu. Nije baš reč o ljubavi na prvi pogled, ali da ćete se njim oduševiti, to je sasvim izvesno. Medjutim, vrlo brzo u vašem vidokrugu naći će se i neka stara ljubav, sa kojim imate utisak kao da niste stavili tačku, kao da tu ima još štošta nezavršenog posla. Medjutim, astrološki savet je da ne aktivirate staru vezu, to vam je kao da budite vampira. Verujte, više možete da se ljutite na sebe u tom slučaju, nego na njega. Ukoliko ste odoleli ovom iskušenju, pretpostavljamo da ste sa muškarcem koji vam se dopao započeli vezu. U njoj će biti razumevanja, što vi volite, i poverenja, što volite još više, ali će vas brinuto što je sve tako mirno i što se plašite da ćete umreti od dosade. Ako nameravate da ga provocirate ne bi li počeo da bude malo „nemirniji”, posle nećete imati pravo da se žalite ako se ispostavi da vam to ne odgovara. Najbolje je da partneru sami kažete kako volite mala slatka iznenadjenja, nešto romantično i fino, ako već to ne zna. Ukoliko ne budete vršili pritisak na njega, i sam će vas iznenaditi, a to je ono pravo! Kad se on sam seti, a ne kad vi naručujete.


Početak meseca obeležiće povoljne poslovne prilike, koje bi trebalo da iskoristite. Ono što vam teško pada jeste trenutak u kome morate sami da donesete neke odluke, a polje za odlučivanje sasvim vam je otvoreno. Neće biti nikakvih uslovljavanja, nećete moći ni na šta „da se vadite” i kasnije, ako ne bude bilo kako treba, da se opravdavate. Ovo je vaša odluka za vaš posao u vašem životu! Niko drugi nema nikakve veze sa tim, i dobro je što nema. Pomoć koju željno išćekujete, a koja je opravdana, jeste mala novčana potpora od prijatelja ili rodjaka koji zaradjuju daleko bolje od vas. Od ukućana ne očekujete ništa, jer uglavnom oni očekuju od vas i – izlazite im u susret. Finansijska situacija sve vam je nestabilnija, a vi u stvari zaradjujete sve bolje. Zar ovo nije pravi trenutak da preispitate svoje ekonomisanje i pravi trenutak za proveru kuda odlazi ono što zaradite? Ako se budete bavili ovim veoma važnim pitanjem, bićete prilično iznenadjeni, ali umesto da ostanete zabezeknuti, trebalo bi da preduzmete nešto konkretno. Uostalom, treba da ispunite one silne planove oko kupovine! Moguće je da u drugoj polovini meseca dobijete ponudu za neki posao u inostranstvu ili da počnete da radite nešto sa strancima. Ta saradnja je u principu dobra, jer će vam otvoriti i neka druga vrata, ali stranci ne plaćaju tako dobro kao što mislite. Ako vam to ne upali, možete početi da radite honorarno, za svoju dušu i, što je po vas trenutno aktuelnije – za svoj džep.


Emotivno, najviše briga vam zadaje nedoumica da li da obnovite staru vezu ili da se manete ćorava posla. Astrološki savet je da ne ulazite u staru priču, jer nema nikakve šanse da se lepo završi. U najboljem slučaju, osećaćete se prazno i razočarano.


LAV 23.7-23.8.

Sve ono što se odnosilo na uopštenu prognozu za ceo mesec, uglavnom se odnosi na vas. Ne može se reći da se ništa neće dešavati na ljubavnom planu, ali ste vi vrlo nezadovoljni. Tek krajem meseca možete ostvariti vezu sa muškarcem koji zadovoljava vaše kriterijume, a i da ne zadovoljava, vama je zaista svega dosta. Početkom meseca imate nimalo prijatne razgovore, ali ćete, kad sve prodje, smatrati da je dobro što se tako desilo, jer – znaćete na čemu ste i čime raspolažete. Naravno, u isto vreme, kako se to sa vama često dešava, biće i sporadičnih prijatnih iznenadjenja. Vi ste veoma šarmantni, rečiti i zabavni, pa nije čudo što pobudjujete simpatije gde god da se pojavite. Pitanje je da li je vama tako nešto neophodno – rado biste menjali dobro mišljenje okoline o sebi za nešto sasvim drugo, makar vas niko od onih koji vam nisu bitni ne voleo.

Sredinom meseca neki prijatelji mogu da vas razočaraju, ako ste u braku imaćete neprijatne rasprave sa suprugom, a ukoliko ste u solo varijanti najuporniji udvarač vam je onaj s koji biste poslednjim ušli u vezu. Činjenica je da ima razloga za nervozu, ali glavu gore – biće mnogo bolje. Krajem meseca imate šanse da sve postavite na svoje mesto: ako ste u braku, pomirićete se sa suprugom i konstatovati da vam je brak uspešniji nego ranije; ako ste bez partnera, konačno ćete ga naći, jer mnogo bolje procenjujete i ljude oko sebe i predvidjate situacije koje mogu da se dese; ako ste u vezi, ona ulazi u ozbiljniju i bolju fazu.


Početkom meseca postoji velika mogućnost da u nečemu pogrešite na poslu. Mada će greška, ako je bude, biti mala, verovatno ćete nešto prevideti, vama nije prijatno i pokušaćete na sve načine da je ispravite. Toliko truda ulažete i tako ste dobar i savestan radnik, da je zaista šteta da neka sitnica dobije razmere koje joj ne pripadaju. Zato, smirite se i opustite se, sve je u redu. U najboljem redu. Oko vas je dosta nervoznih kolega, pa ne bi trebalo da dopustite da njihova nervoza predje i na vas. Sa vašim poslom je sve u redu, sve obaveze ispunjavate na vreme, puni ste ideja... Zašto biste se bavili tušim problemima? Ukoliiko ste u ovo vreme na godišnjem odmoru, potrudite se da ni jednog jedinog trenutka ne pomislite na posao. U drugoj polovini meseca, pogotovo ako se u to vreme vraćate s odmora, možete imati probleme sa administracijom ili dokumentima. Zato je najbolje da sve proverite po više puta – od viška glava ne boli. Naročito pazite ako treba negde da se potpišete. Krajem meseca oslanjajte se isključivo na intuiciju, kakvi god da su komentari ljudi sa strane, Možda će neki vaš potez delovati sumanuto, ali vi najbolje znate zašto radite to što radite. Uostalom, radi se o vašem životu i vašoj budućnosti.


Nezadovoljstvo emotivnim životom obeležiće skoro ceo mesec, do pred sam kraj. Tada ćete najzad biti u situaciji koja vam odgovara, bićete mnogo smireniji i zadovoljniji. Budite strpljivi, nije to tako dug period.


DEVICA 24.8-23.9.

U ovom trenutku vas pre svega zanima porodica i kako će se dalje razvijati karijera vašeg supruga, pa kako će vam deca napredovati, kako ćete vi sa svima njima uspostaviti što bolje odnose... Ipak, na scenu izlaze i prijatlji kojima morate da udovoljite, jer – i oni su vama bili podrška i savetodavci, pa bi trebalo da im se odužite makar. Dok ćete sa prijateljima naći zajednički jezik, sa partnerom se ne razumete najbolje, kao da govorite na različitim jezicima. Očigledan je vaš napor da on bude što uspešniji, ali vi ne možete da shvatite kako njemu smeta kad ga pritiskate, po njegovom, ili ga podstičete, po vašem. Sredinom meseca neka vaša tajna, za koju ste mislili da je potpuno pala u zaborav, može da ispliva na površinu, i to u vrlo nezgodnom trenutku. To nikako ne bi trebalo da vas izbaci iz ravnoteže. U svakom slučaju, nemojte dozvoliti da vas iko ucenjuje. S druge strane, može se desiti i da u avgustu sami sebi napravite novu tajnu, tj. da uletite u tajnu vezu. Ukoliko ste slobodni, nemate šta da krijete i ponašajte se slobodno. Krajem meseca možete dobiti poriv da se ispovedate svakome. To baš i nije pametno, a i ne liči na vas. Ne dozvolite da se nadjete u situaciji da o vama svi sve znaju, ne isključujući ni najintimnije detalje.


Na poslu možete sebi napraviti vrlo nezgodnu situaciju ako se oslonite previše na nekog kolegu. Nemojte misliti da on kasnije neće sve zasluge pripisati sebi, a vama će biti veoma teško da dokažete kako vam je samo pomagao. Zato, vaša neka bude i prva i poslednja. I obavezno proverite šta je sve radio. Sredinom meseca imaćete utisak da ste baksuz, jer će sve oko posla biti teže, sporije i gore nego obično uradjeno, Teškoće shvatite kao prolazne i nemojte se mnogo brinuti oko njih. Ono što je bilo do vas, to je sve sredjeno i – to je i najvažnije. Taman kad se to reši, možete imati administrativne probleme, opet ne svojom krivicom. Ali, i sa tim ćete morati da se izborite. Ne bi bilo loše da u sve planove koje pravite unesete i stavke za izgubljeno vreme. U poslednje dve nedelje avgusta moraćete da menjate nešto od planova, jer će se i okolnosti menjati,. Uostalom, to vama ne bi trebalo da bude problem, jer uvek umete da se snadjete, i u najtežim situacijama.


Trebalo bi da ste mnogo obazriviji kad se nekome poveravate. Mada je čudno i što se uopšte poveravate, jer ste dovoljno i analitični i samoanalitični, da bi vam trebalo tudje mišljenje. Ipak, očekujete da neko sa strane možda bolje vidi situaciju, pa eto... Bez obzira što ćete čuti brdo saveta koji vam uopšte nisu potrebni, uradite onako kako ste smislili i pošto je prošlo vašu (ličnu) analizu.
Lisa


[b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija


Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
VAGA 24.9-23.10.

Velika je razlika izmedju onog što ste zamislili i što priželjkujete da vam se desi, i onog što se zaista dešava. Stavili ste ružičaste naočari i ne vidite baš najbolje, mada toga niste svesni. Ako širom otvorite oči, može se desiti da doživite šok, i onda ćete sve videti crno, što takodje ne odgovara istini, Treba da shvatite da je život uvek šaren, a ne crno-beli ili ružičasti.

Možete ostati i nepovredjeni ukoliko se na vreme trgnete, a to vreme je negde do 10. avgusta. Ukoliko nameravate da putujete, najbolje bi bilo da odete nekud s voljenom osobom, i bolje je da budete samo vas dvoje, a ne u okviru nekog velikog društva. To će vam biti odlična prilika da se još bolje upoznate i da svoju vezu ojačate ili da, ako se pokaže da niste tačno znali kakva je on osoba – da konačno prekinete. Ako se to desi, nemojte biti tužni, jer je dobro ono što se prekine pre nego što postane ozbiljno. Vi volite da pravite idealnu predstavu u svojoj glavi i da onda u praksi proveravate u kojoj meri osoba koja je pored vas zadovoljava tu idealnu sliku. U stanju ste i da ocenjujete muškarca po kriterijumima koje ste odredili, a koji su vrlo visoki. Biće karakteristična za avgust još jedna stvar kojoj ste takodje ionako skloni: da „padate” na sitnicama, a da se iskazujete na krupnicama. Napravićete problem oko toga ko gde sedi ili koji će TV program da se gleda, šta će da se kuva... Takve situacije vrlo brzo postaju potencijalno eksplozivne i mogu da se završe raskidom. Na drugoj strani, u stanju ste da mu oprostite i prevaru, mada ćete patiti što ste iznevereni. Ali, vi to posmatrate sa filosofske strane i umete da prevazidjete situaciju. Naravno, nećete biti prevareni u avgustu, na svu sreću, ali biste u takvoj situaciji umeli bolje da se postavite nego oko sitnica koje će se vama dešavati i oko čega ćete praviti velike probleme.


Na poslu vam ugled raste i to je sasvim zasluženo. Vama će biti čudno što vas neke kolege gledaju s mnogo više poštovanja nego ranije, a vi imate utisak da sve radite kao i pre i da nema nikakvog bitnog pomaka na tom planu. Iako sve ide baš kako treba i kako ste i sami planirali, to još uvek ne znači da bi trebalo potpuno da se opustite i živite od slave. Ukoliko nameravate da započnete samostalan posao, rodbina vam može biti od velike pomoći, kako svojim finansijskim sredstvima, tako i upoznavanjem sa ljudima koji vam mogu biti od koristi. To se odnosi samo na prvi korak, kako će se dalje situacija razvijati zavisi isključivo od vas. Ne sumnjamo da ćete se snaći, jer ste u avgustu vrlo komunikativni. Ako pak radite u firmi, niste zadovoljni ni platom ni uslovima rada. Inače, vaša firma sigurno ima problema, pa ono što su vaše teškoće, sigurno i drugi osećaju kao svoje. Intenzivno razmišljate da promenite posao, što u ovom periodu neće ići lako, ali to ne znači da ne treba da pokušavate. Ako se otisnete u privatne vode, u njima možete imati uspeha. Zvezde su vam naklonjene za poslove u kojima ste sami sebi gazda.


Na ljubavnom planu ste nerealni, a na poslovnom preterano realni. Kad se sve sabere, oduzme, pomnoži i podeli, vi ste na sredini. Ipak, skloni ste preterivanju, pa bi trebalo malo da povedete računa i o tome.


ŠKORPIJA 24.10-22.11.

Ukoliko ste roditelj, deca će vam prirediti mnoge radosne trenutke. Sa njima imate sve bolji i bolji odnos i potrudite se da tako i ostane. Nemojte previše očekivati od njih, pa će vas svaki uspeh koji postignu još više obradovati, Koliko ste se nervirali sa decom u junu, toliko ste sad dobro sa njima. Prvog vikenda avgusta, ako ste u solo varijanti, možete započeti i lepu ljubavnu vezu. Očigledno je da medju vama postoji hemija, a sve ostalo odvijaće se samo od sebe. Usput, u prvoj polovini avgusta imaćete i sjajne izlaske. Mnogo ćete se družiti sa prijateljima i to će vam u znatnoj meri povratiti dobro raspoloženje.

Naravno, uvek se desi da je makar jedna osoba zlobna, i baš takva nakačiće se vama na vrat i reći vam dosta toga ružnog o partneru. Mada uvek treba biti na oprezu i proveriti o čemu se radi, astrološki savet je da „negativne osobe” izbegavate u širokom luku. One na vas mogu da prenesu svoju negativnu energiju. Ako je vaša ljubavna veza tek započela, nemojte se praviti boljom nego što jeste. Vrlo je važno da vas izabranik sagleda u pravom svetlu, jer ćete mu tako biti miliji. Ovo je vrlo važan savet, ne bi trebalo da ga odbacite. Ukoliko ste pak u braku, oduprite se želji da pokazujete mužu kako ste bili u pravu ili da iskopavate iz bunara prošlosti neke stare zaboravljene situacije kojih se retko ko i seća, osim vas, naravno, Tako možete samo da pokvarite lepe odnose.


Na vašem radnom mestu dosta toga će se izmeniti, mada na prvi pogled sve izgleda kao što je i bilo. Kao prvo, velika je verovatnoća da dobijete drugog šefa, a ako ga i ne dobijete, u rukovodstvu će biti nekih promena koje se odražavaju na vas. Budite fleksibilni prema situaciji i ljudima i pokušajte da se uklopite u novonastale okolnosti. Vrlo brzo, možda za nedelju ili dve, tačno ćete znati šta, ko, gde, kad... Pogodićete žicu i novom šefu, što je važno, jer on mora da vas podržava u idejama koje nameravate da sprovedete. Ako vam baš ništa ne pomaže, oslonite se na intuiciju, ali ne preterano. Tokom treće nedelje avgusta moguće je, nažalost, da budete pokradeni. Izbegavajte mesta sa mnogo ljudi i u kupovinu idite bez novčanika u rukama, već u torbi koja je dobro zatvorena. Ukoliko nemate stalni posao, krajem meseca možete se zaposliti. Za sada je bitno da konkurišete za posao, i ne odustajte na samom početku („Ma, to je namešteno, neću ni da se javljam”), jer ipak nije sve namešteno i ima stvari koje mogu da se završe i bez veze, samo na osnovu kvaliteta.


Mada avgust obično nije vaš mesec, sada će biti dobar i vi biste mogli da završite dosta dobrih stvari za sebe. I ne samo za sebe, već i za celu porodicu. To se odnosi pogotovo na decu.


STRELAC 23.11-21.12.

U fazi ste kad mislite da se više nikad nećete zaljubiti u životu i da se sve završilo. Ali, život vas uvek demantuje, pa će tako i sad pokazati kako možete da se zaljubite kao prava šiparica, sa sve crvenilom u licu, lupanjem srca, klecanjem kolena... Kako god, nova ljubav je na pomolu, sad od vas zavisi da li će se to završiti kao veza ili će biti samo prolazni flert. Ukoliko ste u braku, sa suprugom ste u odličnim odnosima, što bi trebalo da iskoristite da napravite neke zajedničke planove i počnete da ih realizujete. I prijatelji će se pokazati kao odani, jer dela govore mnogo više od reči. Sredinom meseca, ukoliko niste udati a imate ozbiljnu vezu, možete dobiti ponudu za brak.

Nemojte se mnogo nećkati, partneru će biti neprijatno. I ako niste sigurni da li ste spremni da s njim provedete ostatak života, nemojte početi sa filosofskim obrazlaganjem šta mislite o braku i slično. Budite kratki, konkretni i – nasmejani. Uostalom, sasvim je mala verovatnoća da onaj ko vas zaprosi nije onaj Pravi. Partner koji vas voli već se navikao da odmah kažete sve što mislite, mada to baš i nije neka pametna osobina. Pokušajte da savladate poriv „što na um to na drum”. Nekad je to simpatično, a nekad samo pokazuje brzopletost koja za sobom vuće katastrofalne posledice.


Na poslu ste veoma uspešni, hvale vas, možda dobijate i neke nagrade, ali finansijski niste zadovoljni nimalo. Jednostavno, vaš trud i zalaganje ne prate i finansijki rezultati. Moraćete da se malo strpite, jer ovaj nepovoljan period ne traje tako dugo. Pojaviće se i mogućnosti za druge poslove, a kako ste vi trenutno u neambicioznoj fazi, može se lako desiti da previdite šanse koje vam se pružaju. Uostalom, kad vas savlada kreativnost, niste u stanju da mislite komercijalno i materijalistički. Šteta, jer kad biste to sve mogli da spojite u jednom trenutku, pored toga što ste uspešni, bili biste i bogati. Prijatelji ili rodbina mogu vas upoznati sa ljudima koji će vam kasnije mnogo koristiti za posao. Više se oslanjajte na savete prijatelja, nego na svoje lične simpatije i antipatije. Vaša odluka o poslovnom životu treba da se zasniva na činjenicama i konkretnim delima, a ne na utiscima o tome da li vam je prijatno ili neprijatno sa nekim osobama. Ceo avgust izuzetno je plodan za sve koji se bave kreativnim poslom ili su umetnici. Bićete izuzetno plodni i uspešni, a novac... Pa, doći će kasnije!


Čudno je, ali vi ćete zaista biti izuzetno uspešni na poslu, a vrlo tanki sa finansijama. Navikli ste se na čudne situacije, ali će vam ova teško pasti. Budite strpljiviji, biće mnogo bolje ubrzo.


 

JARAC 22.12-20.1.

Vrlo ste blizu toga da preduzmete radikalne korake u svom emotivnom životu. Ako ste u braku, niste daleko od odluke da se razvedete ukoliko se stanje u skorije vreme ne popravi. Sve ono što ste rekli partneru mislili ste ozbiljno, a on očigledno misli da se samo šalite. Ili se nada da ćete u medjuvremenu promeniti mišljenje. Ali, kako vreme prolazi, a kako on ništa ne menja, vi ste sve rešeniji da situaciju presečete. Kako vi niste osoba koja stvari radi na prečac, pogotovo bitne stvari koje se tiču budućnosti, ovo je zaista zrela odluka iza koje stojite celim svojim bićem. Uostalom, ako do sada nije uspeo da shvati sa kakvom osobom ima posla, onda zaista i ne treba da budete zajedno. Nadamo se da ćete ipak prevazići probleme, tj, da će se on dozvati pameti. Takva situacija čini da ste vrlo nervozni i neraspoloženi, jer vam je mučno sve u čemu morate nekoga da „vaspitavate i prevaspitavate”. U drugoj polovini avgusta biće vam mnogo lakše, jer vas i nervoza popušta, a trebalo bi još jednom ozbiljno da porazgovarate sa partnerom. Neka karte budu otvorene, tako će vam oboma biti lakše. Ukoliko niste u braku ili stalnoj vezi, teško da ćete u ovom periodu započeti neku. Vama je potreban emotivni odmor, i ako to postignete, krajem meseca osećaćete se slobodno kao retko kad do sada. Tada su moguće velike promene na bolje. Ako i niste raskrstili sa partnerom, onda je to bila odluka vaše slobodne volje, pa vam samim tim i odgovara.


U vašem slučaju je interesantno da ste mnogo uspešniji, kreativniji, vredniji ... što vam je gore na emotivnom planu. Pošto se emotivno osećate sasvim iscrpljeno, zasićeno i razočarano, onda vam sigurno na poslu cvetaju ruže. Sve ideje koje budete imali, sigurno ćete sprovesti u delo, i to sa lakoćom. Nažalost, na finansijskom planu nije tako dobro, jer već duže vreme patite od besparice za koju ni na vidiku nema leka. Tako stvari stoje trenutno. Medjutim, ukoliko budete bolje ekonomisali, ako se dobro organizujete i prestanete da trošite na stvari koje nisu neophodne, moći ćete da se izvučete. Važno je samo da se ne zadužujete ili da dižete kredite koji će vam pokriti prethodna dva ili tri. Nikakve akcije te vrste vam ne preporučujemo, makar kako delovale primamljivo. Ovo je jednostavno loš period koji bi trebalo da izgurate sa što manje oćžljaka. Verovatno i firma u kojoj radite počinje da zakida na plati ili da plate kasne ili... Šta god da je, to su stvari koje ne zavise od vas i samo strpljenje može da vam pomogne.Od kukanja nema nikakve pomoći. Na jesen dolazi mnogo povoljniji period, a tek od kraja godine... Biće vam lakše ako u glavi držite sliku boljih vremena koja i neće doći tako kasno. Imate nekoliko meseci roka da se iskobeljate iz sadašnjih problema, kako biste period koji će biti mnogo povoljniji trošili na velike kupovine, a ne na vraćanje dugova koje možete i sad da otplatite.


Uzrok vašeg neraspoloženja je fiinansijska situacija koja, vama se bar tako čini, nema izgleda da se u skorije vreme popravi. Moraćete da preduzmete neke radikalnije mere u ekonomisanju, jer je očigledno da zaduživanje ne rešava problem. Naprotiv, samo ga pogoršava.



VODOLIJA 21.1-19.2.

Avgust nije vaš mesec, to je definitivno. Tad imate glavobolje, muči vas srce, ponekad imate probleme i sa venama, pa zatim nervoza, često i nesanica... Ali, baš izuzeci potvrdjuju pravilo, pa ćete tako i vi imati veoma uspešan početak meseca na ljubavnom planu, a od zdravstvenih tegoba mučiće vas samo vrućina. To je muka kao i svima ostalima, tu niste nimalo izuzeti. Dopadate se baš onome kome treba da se dopadate, živite sa onim sa kojim treba da živite, družite se baš sa onima sa kojima i treba da se družite. Najvažnije: voljeni ste i volite. Šta ćete lepše?! Kod vas se to retko dešava u ovo doba godine, ali eto – ova godina je očigledno po mnogo čemu posebna. Sredinom meseca čak ima šanse i da emotivno budete na dva koloseka, tj. da se dvoumite izmedju dvojice jednako uspešnih, lepih, dobrih, pažljivih muškaraca. Mislimo da ćete odabrati onog koji je strastveniji, mada vama to nije bilo primarno u dosadašnjem životu. On će vam priredjivati iznenadjenja koja baš i ne volite, ali će vas ova obarati s nogu. U drugoj polovini avgusta predstoji vam verbalno nadmetanje s partnerom, u kome se osećate jako i trebalo bi po svim parametrima da pobedite, ali... Zar nismo rekli da je vaš izabranik sklon iznenadjenjima? Ako i bude izgovorena neka neprijatna reč, ništa zato, bar ćete znati na čemu ste, a i ne treba da mu zamerate jer on nikad nema loše namere. Krajem meseca raspoloženje vam pada, pa ćete stalno tražiti neki povod za rasprave, a odatle nije daleko do svadje, a od svadje... Razmislite da li treba da se nadmećete i zašto to radite. Ako vam je dosadno, smislite neku zabavu, nemojte kvariti ono što ima sve šanse da uspe.


Na poslovnom planu početkom meseca bi trebalo da se javno izjašnjavate, da glasno govorite šta mislite, nameravate i šta očekujete. Ne treba baš da napravite binu i uzmete mikrofon u ruke, ali treba da nadjete način da svi saznaju kako s vama stoje stvari. Zašto je to važno? Zato što ćete steći prave istomišljenike ili će vam se pokazati koga treba da se klonite. Sredinom meseca trebalo bi da krenete na godišnji odmor, a ako ste ga iskoristili, uzmite makar nekoliko slobodnih dana kako biste odmorili mozak i od posla i od kolega. Dok se odmarate napunićete baterije za naredni period. U drugoj polovini avgusta postaće očigledno da vam neko od rukovodilaca, najverovatnije neposredno nadredjeni, nije naklonjen. Neće vas baš otvorenoi saplesti, ali jedva čeka da napravite neku grešku kako bi mogao da vas kritikuje. Budite pametni i nemojte mu pružiti priliku da se pravi strog i dobar, kad nije. Gledajte vi svoja posla i sačekajte povoljan momenat da mu pod nos stavite svoje rezultate kad neće moći ništa drugo nego da vas pohvali. Do kraja meseca sve će se smiriti, složiće se kockice i – pokazaće se da ste bili u pravu. Vaše procene kolega zlata su vredne i zato vam treba skinuti kapu.


Bićete u pravom klinču sa šefom skoro ceo mesec i vrlo je važno da ne pokleknete, ali i da ne budete preterano tvrdoglavi, S vremena na vreme dajte mu na znanje kako je „pametan”, ali isto tako ne odustajte ni od svojih zamisli. Moraće na kraju da ceni vašu upornost i, nadamo se, diplomatski talenat da izgladite stvari.

RIBE 20.2-20.3.

Vama je urodjeno da čitate ljude kao otvorenu knjigu, jer umete da im udjete u dušu. Čak i kad ih ne razumete i ne možete da obrazložite zašto vam se neko dopada a neko drugi ne dopada, skoro nepogrešivo umete da napravite izbor. Svako ko ima posla s vama, zna da je najveća glupost da počne da vas laže. To kod vas jednostavno ne prolazi. Medjutim, na emotivnom planu ponekad i pogrešite, zato što vas želja da nekoga imate kao uzor vrline sprečava da poslušate unutrašnji glas i jednostavno glasno kažete ono što mislite: „Nemoj da me lažeš, to je smešno.” Ukoliko ste u avgustu na godišnjem odmoru, vrlo je verovatna ljubavna letnja priča koja ima šanse da se nastavi i kad se vratite sa odmora. Nemojte sebe mnogo opterećivati time šta li on misli o vama, jer ste brzo uleteli u vezu – to uopšte nije bitno. Prepustite se osećanjima, jer ne možete da pogrešite kad se radi o onome što osećate. Ukoliko ste u stalnoj vezi, popećete se na viši nivo i počećete da se razumete i pogledom, a ne samo rečima. Ako ste pak u braku, bilo bi dobro da zajedno sa mužem pravite planove ili se angažujete zajednički u nekoj akciji. Prvo vam je na pamet palo renoviranje stana, ali ima i toliko drugih mogućnosti, pa pokušajte da se angažujete u nečemu drugom. Krajem meseca sledi malo prizmeljenje, kad ćete pomisliti da život i nije tako lep kako vam se činilo na početku, ali niste u pravu. Malo realnosti nikad ne škodi, tek da se ne uspavate.


Na poslu imate puno neprijatelja, a da pri tom to nisu samo oni na koje sumnjate. Iznenadili biste se kako i oni u koje imate poverenja ne bi u pojedinim situacijama bili uz vas. U svakom slučaju, nemojte se oslanjati samo na to da li će vas neko podržati ili neće. Ovo je vaša borba i treba da se isprsite i krenete napred. Ako bude došlo do ružnih reči i podmetanja noge, nemojte se spuštati na niske grane – ostanite dostojanstveni, to je mnogo bolja taktika. I dugoročnija je. Sredinom meseca počinju i objektivne teškoće, kad se mnogo šta menja, a da vi na to ne možete da utičete. Važno je da istrajete i da ne očajavate. Na kraju će sve doći na svoje mesto, neka vas to teši. U to vreme ćete zauzeti i stav kako da se postavite prema nekim kolegama i u tome bi trebalo da vas vodi intuicija, ali ne smete zaboraviti ni konkretne činjenice. One su ponekad u kontradikciji, ali ćete vi u svojoj glavi umeti da ih smestite gde treba. Promenićete ponašanje prema nekim kolegama, što će biti protumačeno kao vaša hirovitost, ali nema veze šta drugi misle o tome. Bitno je šta vi mislite i da li vam to odgovara ili ne. Ako se krajem meseca pokaže da ste u nekoj proceni omanuli, onda ste se oglušili ili o intuiciju ili o razum. U vašem slučaju, to je jedno te isto.


Intuicija je vaše najveće preimućstvo nad ostalim ljudima i nikada ne bi trebalo da se oglušujete o nju. Ovog meseca to se naročito odnosi na poslovni plan i na odnose sa kolegama.
Lisa



   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Apr 2024, 18:54:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.