Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Меркел разочарана у мултикултуралност  (Pročitano 11890 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Vazno je sta je napisano , a ne kako je napisano .  Smile ..A JA sam neobicno  ponosan na taj post .  Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 23:21:53 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
 Smile

Mene je sramota od Gambina, EC-a i drugih koje ne mrzi da stalno preskaču sa ćirilice na latinicu i nazad. Osećam kao da sam previše odstupila od svog nacionalnog ponosa zbog komoditeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Duki, u Srbiji ima Mađara koji ne znaju Srpski, ili ga veoma malo znaju, Idu u svoje škole , osnovne, srednje, čak i na fakultetima u Novom Sadu imaju pravo da polažu na maternjem jeziku. Zašto to ne bi mogli Turci u Nemačkoj. Kada bi mi u Vojvodini ukinuli ovo pravo, šta bi se desilo? Čučiš u Nemačkom dupetu i ne vidiš da nas cincaju, ako može da važi za nas multikuturalnost, zašto ne važi za njih?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
А где сам ја то рекао да се Мађари требају тако понашати? Наравно да има оних који не осећају ову државу ни мало својом, има оних који је прихватају, иако је можда не воле толико. Једноставно имаш разних.

Требају знати језик добро, а да ли ће и колико ће га користити, је њихов проблем.

У свему осталом случај Мађара и Турака је неуопоредив. Мађари су цивилизован народ. Турци нису. Мађари раде. Турци јуре социјалну помоћ. Мађари не забрањују женској деци да иду у школу и да се друже са дечацима. Турци то раде.

Па ако ти смета мали део Мађара, који не говоре српски, слободно сврати до неке берлинске четврти пуне Турака, тек да видиш како су се Немци са њима усрећили.

Углавном Мађари су прилично мали проблем. Највећи су, подразумева се, Цигани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Ау бато, паз'шта причаш, че те уапсе Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Alcatel 
А где сам ја то рекао да се Мађари требају тако понашати? Наравно да има оних који не осећају ову државу ни мало својом, има оних који је прихватају, иако је можда не воле толико. Једноставно имаш разних.

Требају знати језик добро, а да ли ће и колико ће га користити, је њихов проблем.

У свему осталом случај Мађара и Турака је неуопоредив. Мађари су цивилизован народ. Турци нису. Мађари раде. Турци јуре социјалну помоћ. Мађари не забрањују женској деци да иду у школу и да се друже са дечацима. Турци то раде.

Па ако ти смета мали део Мађара, који не говоре српски, слободно сврати до неке берлинске четврти пуне Турака, тек да видиш како су се Немци са њима усрећили.

Meni Mađari uopšte ne smetaju, ima ih u mojoj okolini. Mnoge lično poznajem i normalni su ljudi kao svi ostali. Šta više uvek se divim narodima , koji i u drugim državama sačuvaju svoj identitet. Još bolji primer su Slovaci, jer oni nemaju ,za razliku od Mađara, fizički kontakt sa svojom maticom. Ja ti samo pričam da , ako multikulturalnost važi za Srbiju zašto ne bi i za Tursku bila izvodljiva. Kako nisam nacista , kao ti, ne odvajam ljude na Arijevce i one druge. Znači zašto su to Mađari bolji od Turaka, koja je razlika. Kažeš da su Turci zaostali, necivilizovani, ali su dobri da čiste Nemačka govna. Ako su vrednosti Nemačke nadnacije tako dobre zašto onda ne ubede  Turke da ih prihvate? Da li je jedna od tih vrednosti i homoseksualnost?
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 08:08:39 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
У Енглеској се спроводи успешна интеграција домаћег становништва у исламско друштво. Као и обично, политичари и чланови њихових ужих и ширих фамилијарних група представљају изузетан пример ''позитивне праксе'' У влади већ имају министре под буркама, а од недавно пут просветљења открила је и свастика бившег британског премијера Smile Smile Smile

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/91741/Blerova-svastika-presla-u-islam

И Британија једног дана биће земља муслимана Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 10:33:34 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

Meni Mađari uopšte ne smetaju, ima ih u mojoj okolini. Mnoge lično poznajem i normalni su ljudi kao svi ostali. Šta više uvek se divim narodima , koji i u drugim državama sačuvaju svoj identitet. Još bolji primer su Slovaci, jer oni nemaju ,za razliku od Mađara, fizički kontakt sa svojom maticom. Ja ti samo pričam da , ako multikulturalnost važi za Srbiju zašto ne bi i za Tursku bila izvodljiva. Kako nisam nacista , kao ti, ne odvajam ljude na Arijevce i one druge. Znači zašto su to Mađari bolji od Turaka, koja je razlika. Kažeš da su Turci zaostali, necivilizovani, ali su dobri da čiste Nemačka govna. Ako su vrednosti Nemačke nadnacije tako dobre zašto onda ne ubede  Turke da ih prihvate? Da li je jedna od tih vrednosti i homoseksualnost?
A što se onda ne diviš Srbima koji su želeli da očuvaju svoj identitet u današnjoj Hrvatskoj, Albaniji, Makedoniji, na Kosovu i Metohiji pa su zato dobili najstrašniju smrt nego za Srbe propagiraš tolerantno izumiranje a diviš se drugima što neće da se sele ili gube identitete?

У Енглеској се спроводи успешна интеграција домаћег становништва у исламско друштво. Као и обично, политичари и чланови њихових ужих и ширих фамилијарних група представљају изузетан пример ''позитивне праксе'' У влади већ имају министара под буркама, а од недавно пут просветљења открила је и свастика бившег британског премијера Smile Smile Smile

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/91741/Blerova-svastika-presla-u-islam

И Британија једног дана биће земља муслимана Smile Smile
Tako im je i princeza, buduća kraljica majka htela da pređe u islam pa je iznenada okončala svoj nesrećni život pod nikad razjašnjenim okolnostima baš u vreme vlade dotičnog krvoloka Blera.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 10:26:30 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Alcatel 
@Simjon, odakle ti potreba da podmećeš? Kada sam ja to bio za "potpuno izumiranje Srba" na prostorima Hrvatske, Albanije , Makedonije... To da Srbi nemaju sposobnost da se odupru asimilaciji je činjenica. Zar je neko terao Dušana Simića da promeni ime u Čarls? Mi Srbi očigledno nismo sposobni u dovoljnoj meri da se očuvamo kao nacija , za razliku od drugih. Znam sada ćeš poteći ratove, geostrateški položaj. Ima tu istine u dobroj meri, ali zar smo samo mi na svetu ratovali i zar Srbija ima najznačajniji geostrateški položaj na planeti? Izgleda da je Srbija centar sveta. Ne, pre svega mi smo skloni kukanju , jer ne želimo da priznamo da smo kao nacija u dobroj meri nesposobni da se izborimo za bolju poziciju. Kukamo kako vladaju tajkuni, neobrazovani , nepismeni, nacionalno nesvesni, a zar i sami nismo većim delom takavi. Kakav narod takva vlast. Bolje da se suočimo sa činjenicama, jer ništa nije nemoguće ispraviti, ili bar pokušati. Lakše je kukati........kukuuuuuuuu.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 10:41:07 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Milion ljudi je bombama i puškama isterano iz kuća tokom devedesetih samo zato što su bili Srbi. Pa ti to uporedi sa Mađarem iz Ade koji ne zna Srpski posle 90 godina od kad je Ada u Srbiji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.