Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Меркел разочарана у мултикултуралност  (Pročitano 11895 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
Штази не спава Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile Smile Smile Smile ..

Ziv je Stazi , umro nije .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Alcatel 
Smile Smile Smile Smile ..

Ziv je Stazi , umro nije .  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Gde nađe baš Nigeriju, zemlju u kojoj je 50% stanovništva umobolno zbog toga što su se hranili loše spremljenom maniokom.  Smile
Jel si ti ikada videla te umobolne? Tamo bi moglo da se zaposli na destine hiljada Srba. Znas koji je problem?
Taj sto Nigerijac, onaj umobolni, govori engleski a Srbin ne, pa mora da brsti kuci genetiku cara Lazara.
Ovo sto vidis na foeumu da frkce, na naciste, crnce, i ostale kojekakve mirodjije, je zbog toga sto nije u stanju da zapamti jednu komunikaciju.
Odrastao da zivi od totema: partija, tito, armija, car lazar, kosovo iliti sta je vec u modi, ne bi li dobio neku medalju pa da od nje zivi sretan i zadovoljan dozivotno.
Crna Afrika je jdan nepresusni izvor bogatstava. Normalno da se skoluju kadrovi koji ce rulju da podvrgnu potrebnim operacijama.
Ako je za utehu crnjama i palim americkim indijancima, na brdovitom balkanu, Srbi im daju pomen, frkcu, pizde besne, na pegave imperijaliste, ali zato bi jebali majku rodjenu za njihovu valutu.
Eeeee da je cika Srbin otkrio Ameriku. On bi Indijancima timario konje, cuvao djecu, stavio straze da ih maze i paze.Danas ne bi bio nato, nego alijansa Ludi Konj i Srpski Bik koji Sedi.
Dok mu ne pokazes mamograf. Na to je alergican.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
"Муслимани да се уклопе у немачко друштво"

Немачки председник Кристијан Вулф изјавио је данас да је ислам постао део Немачке и позвао Турску да хришћанима обезбеди сва верска права и слободе, укључујући и школовање свештеника, што сада није могуће.
Вулф је истакао да турски имигранти у Немачкој "морају да се уклопе у немачко друштво и да науче немачки језик"
За разлику од неких других политичара у његовој земљи, он је у обраћању турским посланицима у Анкари избегао да употреби речи "интеграција странаца", преноси радио "Дојче веле".   
.
Вишедневна поста Вулфа Турској уследила је после изјаве канцеларке Ангеле Меркел да "Немачка није успела да изгради мултикултурално друштво". У Берлину је најављено доношење закона и оштрије мере против оних који не желе да се интегришу.   
Вулф у говору није нудио празна обећања Анкари да ће ускоро ући у Европску унију.
Уз признавање напретка у процесу реформи, немачки председник је нагласио да "исход преговора са Бриселом о томе да ли ће и када ће Турска постати чланица ЕУ, мора остати отворен за све опције".
Канцеларка Меркел и француски председник Никола Саркози сматрају да Турској, уместо пуноправног чланства, треба понудити "привилеговано партнерство са Унијом", што у Анкари одбацују.
Немачки таблиод 'Билд' пише данас и о другој страни посете -
Немачки таблиод ''Билд'' пише данас и о другој страни посете - о две жене из два света: првој дами Немачке, згодној Бетини Вулф, пуштене косе, с тетоважом на рамену, која је у брак са немачким председником довела сина, и забрађеној супрузи турског председника Абдулаха Гула, која се са 15 година удала, питајући при том колико хришћанства дозвољава Турска.

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
"Муслимани да се уклопе у немачко друштво"

Немачки председник Кристијан Вулф изјавио је данас да је ислам постао део Немачке и позвао Турску да хришћанима обезбеди сва верска права и слободе, укључујући и школовање свештеника, што сада није могуће.
Вулф је истакао да турски имигранти у Немачкој "морају да се уклопе у немачко друштво и да науче немачки језик"
За разлику од неких других политичара у његовој земљи, он је у обраћању турским посланицима у Анкари избегао да употреби речи "интеграција странаца", преноси радио "Дојче веле".   
.
Вишедневна поста Вулфа Турској уследила је после изјаве канцеларке Ангеле Меркел да "Немачка није успела да изгради мултикултурално друштво". У Берлину је најављено доношење закона и оштрије мере против оних који не желе да се интегришу.   
Вулф у говору није нудио празна обећања Анкари да ће ускоро ући у Европску унију.
Уз признавање напретка у процесу реформи, немачки председник је нагласио да "исход преговора са Бриселом о томе да ли ће и када ће Турска постати чланица ЕУ, мора остати отворен за све опције".
Канцеларка Меркел и француски председник Никола Саркози сматрају да Турској, уместо пуноправног чланства, треба понудити "привилеговано партнерство са Унијом", што у Анкари одбацују.
Немачки таблиод 'Билд' пише данас и о другој страни посете -
Немачки таблиод ''Билд'' пише данас и о другој страни посете - о две жене из два света: првој дами Немачке, згодној Бетини Вулф, пуштене косе, с тетоважом на рамену, која је у брак са немачким председником довела сина, и забрађеној супрузи турског председника Абдулаха Гула, која се са 15 година удала, питајући при том колико хришћанства дозвољава Турска.

Nemci i Muslimani mogu brzo da se uklope. Precizno tacni Nemci, koji najvise na svetu mrze neispunjenje obecanog se uvek odusevljavaju kad im musliman nesto obeca, pa onda doda Inshalaah, to je jest ako Bog da.
Imao sam nekoliko puta priliku da vidim kako Svaba pozeleni od muke, kad trazi obecanje a dobija In Shalaah. Smile Smile Smile
Zamisli Svabu koji ceka da se Alah smiluje da nesto uradi.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 19:10:41 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Gde nađe baš Nigeriju, zemlju u kojoj je 50% stanovništva umobolno zbog toga što su se hranili loše spremljenom maniokom.  Smile
Jel si ti ikada videla te umobolne? Tamo bi moglo da se zaposli na destine hiljada Srba. Znas koji je problem?
Taj sto Nigerijac, onaj umobolni, govori engleski a Srbin ne, pa mora da brsti kuci genetiku cara Lazara.
Ovo sto vidis na foeumu da frkce, na naciste, crnce, i ostale kojekakve mirodjije, je zbog toga sto nije u stanju da zapamti jednu komunikaciju.
Odrastao da zivi od totema: partija, tito, armija, car lazar, kosovo iliti sta je vec u modi, ne bi li dobio neku medalju pa da od nje zivi sretan i zadovoljan dozivotno.
Crna Afrika je jdan nepresusni izvor bogatstava. Normalno da se skoluju kadrovi koji ce rulju da podvrgnu potrebnim operacijama.
Ako je za utehu crnjama i palim americkim indijancima, na brdovitom balkanu, Srbi im daju pomen, frkcu, pizde besne, na pegave imperijaliste, ali zato bi jebali majku rodjenu za njihovu valutu.
Eeeee da je cika Srbin otkrio Ameriku. On bi Indijancima timario konje, cuvao djecu, stavio straze da ih maze i paze.Danas ne bi bio nato, nego alijansa Ludi Konj i Srpski Bik koji Sedi.
Dok mu ne pokazes mamograf. Na to je alergican.

Naravno da sam videla, imam punu kuću raznih uspomena iz nigerije. I naravno da znam kako imaju naftu i kako imaju prelepe plaže na obali okeana, znam čak i koje telekomunikacione sisteme imaju po crnim džunglama. Znam i kako se ubijaju, prave vojne i državne udare sa gomilama mrtvih belaca u čast crnog rasizma. Znam kako svrdlaju rupe na naftovodu pa kradu naftu i kako žive u sojenicama na laguni pa prvo pišaju u lagunu onda zahvate vode iz lagune da se umiju.

Nema tamo posla za Srbina, oni su rasno krajnje netolerantni. Kad si bio u kolima jesi li smeo da voziš ili je morao da vozi crnac a ti sedeo pozadi. Kad si ustao ujutro jesi smeo da odbiješ crncu batleru da ti čeprka po stvarima. Kad si stao na prozor koliko crnaca si video kao obezbeđenje u svom dvorištu, a koliko u susednim?

Tamo ima posla za američkog crnog biznismena koji je do juče bio Majkl a sad je postao Musa, svesni crni musliman čežnjiv za svojim Kunta Kintom i njegovim imanjem punim nafte i mahagonija
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 19:17:49 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
@simion
Pola si tacno rekla, pola netacno. Gde si ti videla netrpeljivost prema belcima, kada oni sebe dozivljavaju 100% kao nizu rasu kada vide belca?
Drugo, ne oni su ti koji zaposljavaju, nego strane kompanije, narocito Chevron, kojima treba beo kadar, jer njih nece da zaposle.Nekoliko sam poslova posvrsavao u Port Harcourt-u, na sondama i rafinerijama, jer Ameri nisu imali 'manpower'.
Uzimao sam crnje iz Lagosa i Benin-City-ja, formirao ekipu i svrsavao poslove. Bio sam jedini belac koji je sa njima sedeo za sto u kafani. Ostavljali su na sve izuzetan dobar utisak, jer sve procedure su znali napamet, tako da sam prestao da ih pisem. Sto mi u mnogme olaksalo posao.
Kontrast je ogroman, jer zbog temperature i izobilja u vegetaciji, oni koriste jedne pantalone, jednu majici i jedne papuce pet godina. To im je i svecano odelo i pidzama. Sto pored dzungle imaju samo jednu sobu citavo pleme, gde se sakrivaju od kise. Ostalo se sve obavlja, partizansko-komesarski u zhbunju.
 Veliki kazan, jamjam, obilje vegetacije, riba uopste im ne treba drugo. Za cas se skuva ruzak za celo pleme.
Nema kasika, viljusaka i ostale mirodjije.
Zato ima vila, njihovih obera sa po 200 zena i ostala chuda.
Na pumpi se skupe ko ovce o obliku woolmark. Ne mozemo natociti gorivo.
Onda zovem policajca, kazem mu da zurim, on demokratski porazbija pendrekom haube i vetrobrane kola, svi se sklanju, tocim gorivo i castim policajca. Policije se boje vise od Boga.
To ti je Nigerija.Od glamura u Viktorija Island u Lagosu, do jebanja u dzungli i bezanja od lavova.
Ali zato svi dojednog znaju da ti skreshu: This is Nigerian Land.
I Ibo i Fulani i Haushe i siroti i bogati.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 19:31:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@shkorpi-ONU
...i ti i ja smo svesni da istina uvek najvise zaboli.
tako tebe boli,sto smo te izvalili,da si nekad bio partijac,da si iz stale dosao do klupe,drukajuci seljane gde kriju kukuruz od OZNE,iz skole otisao na vece skole,dokazujuci se na radnim akcijama,gde si bio manji od malog misa,pored lickih,dalmatinskih,banijskih,kordunaskih,bosanskih,hercegovackih delija.oni okom a ti skokom sa 50l tekom kantom vode......... isfrustrirani titov dupe lizacu!
...kao sto mene boli ku*ac,sto tebe ta istina boli!
ali ja tebi mogu dati rame da na njemu places,a ti meni mozes da poljubis bolno mesto,i bicemo drugari.
jesi li bio na mamografiji,da ti pregledaju dojke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
@shkorpi-ONU
...i ti i ja smo svesni da istina uvek najvise zaboli.
tako tebe boli,sto smo te izvalili,da si nekad bio partijac,da si iz stale dosao do klupe,drukajuci seljane gde kriju kukuruz od OZNE,iz skole otisao na vece skole,dokazujuci se na radnim akcijama,gde si bio manji od malog misa,pored lickih,dalmatinskih,banijskih,kordunaskih,bosanskih,hercegovackih delija.oni okom a ti skokom sa 50l tekom kantom vode......... isfrustrirani titov dupe lizacu!
...kao sto mene boli ku*ac,sto tebe ta istina boli!
ali ja tebi mogu dati rame da na njemu places,a ti meni mozes da poljubis bolno mesto,i bicemo drugari.
jesi li bio na mamografiji,da ti pregledaju dojke?
Budi spokojan.
Kao dete sam pisao na balegu, sada vise to ne radim.
Mozes slobodno okrastaviti ko Veliki Srbin.

Btw
Ne razumem zasto koristis topic da mi se direktno obracas, kad nisi prozvan?
Meni na zalost brisu postove kada ti odgovaram, tako da smo u neravnipravnom polozaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.