Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Meridijan Superliga 2005/2006  (Pročitano 53160 puta)
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson 
Evo i ja te Hvalim, stariji sam od tebe godinu dana! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Citat: bbrs
Izvini brate u pravu si ne tereba ovde da se prica o ovome ali moram da kazem da zvezdu pregazi na marakani neka tikva ja vise se nebi obratio grobarima za ceo zivot.I kako vas nije sramota da posle dinama,rapida,fljamurtarija,timoka i ostalih vi nekom nesto kazete pa ono se zvezdi desava jednom u 30 godina a vama na svake dve.I samo da ti postavim nekoliko pitanja 1.Da li ste culi za izraz dupla kruna? 2.Koliko titula i kupova imate u vitrinama? 3.Kazete da ste cetnici,pa zasto su vam hrvati celu istoriju predsednici(curkovic,tudjman)? i ono glavno 4.Kad mislite da nas pobedite? Ja se jos jednom izvinjavam sto o ovom pricam ovde ali stvarno me nervira kad neki navijaci manjeg kluba prozivaju onaj veci,to nije uredu!!!!

Opet jedan od onih primjera, joj koliko ja mrzim protivnicku ekipu, vise nego sto volim svoju... Sta ako su izgubili ovako? Ako vole svoj klub, volice ga pored svih poraza, ja cijenim Grobara koji stoji iza svog kluba. Ne prizivaj Zvezdi maler, moze svakome da se desi bruka. Ovo za Tikvu, ostavimo to po strani, cini mi se da ce sekretar Partizana pred sudijom krivicarem da odgovara za svoje postupke, a vjerovatno i za onu utakmicu... Sve vise ga pominju po Insajderu, Sablji, pare vamo, cigare tamo, ni ono sa Tikvom nije cisto.
1. Dupla kruna je sviranje onoj stvari. Kup je izgubio znacaj.
2. Imaju manje. Dobro. Slabiji klub.
3. Ko kaze da su cetnici, poznato je da je Partizan klub blizi komunistickim strukturama. Ali kakve to veze ima? Vala, nije lose bilo ni za komunizma, igrali su dobri igraci, organizovala su se evropska prvenstva, stadioni su se gradili, ajde ne mijesaj sport i politiku, kad god se to desi, i gdje god, ispadne sranje.
4. To se i ja cesto pitam, ali ako si navijac veceg kluba, moras s malo vise dostojanstva da gledas i da se ophodis prema navijacima manjeg kluba, nema potrebe da se deres i galamis, sve je ok, nisu pobijedili 5 godina, vodimo u derbijima, titula nasa, a vjerovatno i Kup, pa sta preostaje navijacima Partizana nego da se zakace za neke sitnice, to je cisto opozicionarsko ponasanje!
Znaci, opusteno, nema razloga za nervozu. Pratio sam raspravu, ti si prvi pao u vatru, a kako ti kazes "navijac si veceg kluba" (sto i ja mislim) i kluba koji trenutno bolje stoji. Pa i ponasaj se tako.

Citat: Vexen
Ali pošto su vas dobili samo Zenit, PSV, Bazel i fantastični Tromso, ti možeš da pričaš Grobarima?
1.Kao što je marinko rekao, ja sam 14-godišnjak i ne pamtim ništa od fudbala pre 1999/2000, a od tada nismo osvojili i Prvenstvo i Kup u istoj sezoni
2.Jedan sasvim lep broj
3.Apsolutno nema veze sa mnom
4.Nikada, dokle god osvajamo titule
A ja tebe da pitam o skorašnjim učešćima Partizana i Zvezde u Evrokupovima?
1. E vidis gdje ti grijesis, sam si se odao. To sto ti pratis fudbal od 99/00, to ne znaci da ga neko prije toga nije pratio. Kao sto ti pominjes Zenit i PSV, tako i ja mogu da pomenem i Fljamurtari, i Nacional, i sve one petarde itd. Znaci, istoriju ili priznajes ili ne, tako da nema, e samo dokle se ja sjecam.
2. odgovorio
3. odgovorio
4. Mislim da i to nije neki odgovor, ali nemas sta drugo da kazes, ali s obzirom da pratis fudbal otprilike od onih dana kad je Partizan posljednji put pobijedio Zvezdu, cini mi se da potcjenjujes osjecaj pobjede u derbiju, ali ne zamjerim ti, ne znas ti kako je to...  Smile (bilo je jace od mene)
Sto se tice ovog skorijeg ucesca, sta racunas u skorije? Ja mogu reci da mi je skorije i kad je Zvezda izbacija Kajzerslautern i utakmica sa Barselonom itd... Znaci, ajde da pricamo o periodu koji tebi odgovara, i to o segmentu koji tebi odgovara.
Ajde da pricamo o ukupnom ucescu CZ i Partizana na evrosceni? Boli?
Ajde da pricamo o skorasnjem skoru, ali u medjusobnim susretima? Ni to nije nesto prijatno? Nema selektivno.

Citat: Vexen
Citat: marniko82
Jako se lepo i kulturno ponasas, za cetrnestogodisnjaka... Smile

Sta zna dete sta je sampion sveta...
Hvala ti puno. Smile Na ovom Forumu su mi dosta govorili suprotno, mahom ironično, tako da mi je baš drago da čujem i poneku pohvalnu reč, i to još od Zvezdaša...

Smile

Ima tema za svadjanje ovdje.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2006, 10:36:01 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson K800i
Gde vi odoste!?
Nego sta mislite o ZVezdi u sl. sezoni u Evropi, posto ce igrati u kval. za LS? Da li ima neke sanse ili cemo po starom, samo da se prodje drugo kolo kval. i idemo u Kup UEFA. Bice to skroz drugi tim (bez dvojice-trojice glavnih sadasnjih igraca).
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Pa zavisi Dragane od zreba, ako budemo imali srece, kao vi u poslednja dva ucestvovanja u kvalifikacijama za  Ligu Sampiona onda bi i odsustvo 2-3. igraca bilo zanemraljivo.

Ali ako nam opet dodje PSV, Real i sl. onda samo na srecu mozemo uci. Od Zvezde ne ocekujem mnogo. Piksi je tek godinu dana tu. On i Zenga cak nisu stvarali ovu ekipu. Potrebno je da prodje barem 2-3. godine ozbiljnog rada da ocekujemo nesto vise u CL. Bio bih zadovoljan i ucescu u Kupu UEFA po grupama...

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson K800i
Pa zavisi Dragane od zreba, ako budemo imali srece, kao vi u poslednja dva ucestvovanja u kvalifikacijama za  Ligu Sampiona onda bi i odsustvo 2-3. igraca bilo zanemraljivo.

Ali ako nam opet dodje PSV, Real i sl. onda samo na srecu mozemo uci. Od Zvezde ne ocekujem mnogo. Piksi je tek godinu dana tu. On i Zenga cak nisu stvarali ovu ekipu. Potrebno je da prodje barem 2-3. godine ozbiljnog rada da ocekujemo nesto vise u CL. Bio bih zadovoljan i ucescu u Kupu UEFA po grupama...
Pa sad, nije Partizan imao mnogo srece u zrebu. Prvo Newcastle nije bio nimalo lak protivnik. Jeste da su bili u krizi, ali svejedno, ipak je to kvalitetnija engleska ekipa. Ovo sa Artmedijom jeste sreca. Trebali smo da se sastanemo sa Celtic-om, ali je Artmedija napravila iznenadjenje.
Nego, ne mozes ocekivati srecan zreb za Zvezdu, nego opet neko slicno iznenadjenje (da mnogo slabija ekipa dobije jacu u drugom kolu kval. i da bas njih izvucete).
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Pa to je opet na srecu.

Sto se Newcastle-a tice, oni su te sezone jedva izborili opstanak u Premier ligi, a promasili su i 5. penala. Pa sada ako to nije sreca onda ne znam sta je... Sreca je u zrebu dobiti takvu ekipu.

Za mene bi bila sreca podjednako da u zrebu dobijemo Liverpul, a da im se povredi Zerard i Kjuel i Krauc, da promase penale i sl.

Seltik i nije neka ekipa. Iskreno imaju svoj sarm i sl. ali izgubiti od Artmedije je smesno.

Bilo bi sjajno kada bi smo dobili Rendzerse ili Harts, apropo Seltika  Smile

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Njukasl je bio i tada dobra ekipa, ali su u trenucima kad su igrali s Partizanom bili u najgoroj krizi od postanka, tu sezonu kad su igrali s Partizanom su poceli sa skorom 0 pobjeda, 1 remi i 4 poraza! Partizan je imao srecu da naidje na ekipu u krizi, a Njukasl je bio kvalitetna ekipa.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja bi najvise voleo dinamo zagreb sta vi kazete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Nemoguće, ni vi ni oni nećete biti među nosiocima
@Consigiliere
Prošle i pretprošle sezone smo bili bolji u Evrpoi, to je činjenica. Kao što ste ove sezone, i uopšte u istoriji, vi bolji. Ali šta sad, svi treba da navijamo za najveći i najbolji klub? A nismo vas pobedili od pre pičke materine, ali smo osvojili dve titule, zbog čega se fudbal i igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Matori to vi tako pricate i tesite se ali u sebi placete samo sto to necete da priznate pa nerazumem kako mozete da tako pricate pa ova nasa liga se i igra zbog derbija.Ja kao zvezdas jedva cekam kad ce derbi da vidimo ko je bolji a ne da gledam to preko ivanjice,cacka,zete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 111
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.