Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mentalna prostitucija  (Pročitano 10678 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
 Smile Smile

ona je uvek na sumornoj geopolitichkoj strani ... dakle, to je u terapeutske svrhe  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
E to je zhena koja ima integritet

A jel ima i posao ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sad...integritet i posao znaju da ne idu zajedno Smile...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Znash li za incident kada je ruska TV spikerka izjavila sledece:"Sad bi trebalo da prochitam vest o Paris Hilton, ali to necu uchitniti.", nakon chega je spalila papir pred kamerama ?

E to je zhena koja ima integritet. I to je tema.
Ne, to je zena koja ne radi svoj posao.
Njen posao je da cita sta joj se da. I posao je dobila jer je prijatnog izgleda, ima glas i dikciju. Ne zato sto je intelektualna i moralna gromada.

Citat
Ponovicu i osmi put. Znam da mnoge interesuje Sunchica, Paris itd. i nekome ne branim ali ona je za Skandal, CKM, Maxim a ne za neki dnevni list koji pretenduje da bude ozbiljan.
Blic ne pretenduje da bude ozbiljan na strani Zabava. Pritom, ne mislim da je ista manje ozbiljan zbog tog teksta, i da imalo manje vredi. A Koen i svi ostali koji nastupaju dobijaju sasvim dovoljno prostora u svim medijima, iako jako mali broj ljudi zaista zanimaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Citat
E to je zhena koja ima integritet

A jel ima i posao ?

Chovek koji dobro radi svoj posao ne mora da brine za svoje radno mesto. Chovek bez integriteta je, iz mog ugla, chovek bez zhivota.

Ali, shta ja znam, kad sam idealistichka budala kojoj je integritet bitan i koja naivno veruje da bi mediji trebalo da edukuju ljude.

Da ne ispadne da sam uvredjena mlada, shvatam sve shto kazhete i poshtujem, pa chak i razumem. Smile

Ipak svi mi imamo granicu dokle cemo da trpimo na poslu, samo je pitanje gde je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Integritet je bitan kada je u pitanju novinar, spikerima to nije u opisu posla, niti ce ikada biti.
A realno, obzirom na to kakav profil ljudi se najcesce bavi takvim vrstama javnog posla, mnogo su vece sanse da je to uradila da bi privukla paznju, nego da pokaze bunt i revolt.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N97
Moguce je i to. Iskreno ne znam da li je samo spikerka. Spikeri mogu biti novinari pa chak i urednici informativnog programa, nije retkost.

Poenta je da je radila svoj posao dok joj nije prekrdashilo. Mozhda je bilo napadno i neprofesionalno, ali je zhelela da poshalje poruku da ljude ne bi trebalo zaludjivati sa glupostima. Taj minut je mogao biti posvecen nekom kome je potrebna pomoc, npr.

Svashta ljudi trpe na poslu, i ja sam mnogo toga precutao i radio tudje poslove, ali dodje trenutak kad ne mozhesh preko nechega da predjesh. Otprilike znam zanimanja manje vishe svih uchesnika na ovoj temi i mogu vam dati kao iz topa primer nechega preko chega ne biste preshli. Ja lichno, da sam novinar, nikad ne bih uradio intervju sa Paris, Sunchicom ili slichno jer je to moj prag tolerancije. Uradio bih sa Acom Lukasom, bez obzira shto mi je odvratan lik. Chovek je muzichar i puni dvorane, a moj lichni ukus sa tim nema nikakve veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja sam onda zena bez integriteta ,prodajem se za neku tamo lovu,da li to znaci da sam losa osoba ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Poenta citave price, koju sem mene i  Fahrenheit-a ocigledno niko nece da shvati je da,  da se neke granice moraju postaviti i neki standardi moraju zadovolji. Jasno je svima da mediji moraju da zaradjuju i da je najlaksi nacin da se to uradi da se podidje najnizim ukusima, ali jedna ozbiljna drzava i drustvo moraju uspostaviti neke standarde.

1. Nedopustivo je da mogu da se izdaju novine ili postoje mediji ciji je jedini cilj da donose djubre na naslovne strane. U staroj Jugi je postojao porez na sund i kic i treba ga vratiti. Pa ko voli, neka plati.

2. Nedopustivo je da RTS kao Nacionalna kuca, prakticno izbrise skolski i obrazovni program, koji je kao sto svi znamo bio okosnica  RTS-a prije '90-tih. Od 7-16 h ne smije se emitovati nista sto nije za djecu do 14 godina. Ja ako ostavim dijete samo u kuci hocu da znam da ce moci da ukljuci TV i da gleda, bez straha da ce se pojaviti raspadnuti lesevi, ubistva, silovanja, ili emisije koje sluze samo da im uniste ono malo IQ-a. Nedopustivo je da se privatne TV stanice vade na postojanje RTS-a i da kazu, pa sta postoji Nacionalna kuca, a mi moramo da zaradjujemo pare - izvini, svaka  televizija mora da ima bar 4 sata kvalitetnog TV programa dnevno, ako hoce nacionalnu frekfenciju i to u periodu od 8 -22 h.

3. Glupo je govoriti svako moze da gleda, slusa sta hoce, a da medije treba pustiti da zaradjuju pare. Mora postojati izbor, a da bi bilo moguce napraviti "informisan izbor" tebi moraju da se predoce sve mogucnosti. Kazu djeca ne vole klasiku, djeca ne vole matematiku, a kada su nasa djeca mogla da poslusaju neki koncert klasicne muzike koji je njima prilagodjen, kada su mogli da vide matematiku objasnjenu na jedan jasan i interesantan nacin. U svim Diznijevim crtacima koristi se klasicna muzika, djeca vole crtace - zar nije logicno predpostaviti da ce moci da zavole, u ranom uzrastu, i neke kvalitetnije vidove muzike?

itd.

Sto vise popustamo, to je gore po nas.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nema toga vise. Ni Branka Kockice, ni Nevena, ni Opstanka... ni svih onih ostalih lepih emisija o kojima je pisala Patak Dugoprugas. Odvratno mi je bilo kada su govorili da ameri uz obroke gledaju uzivo ratove/ubistva/silovanja putem TV-a. Mi... izgleda idemo u "korak sa vremenom", da ne kazem... prihvatamo mnogo toga sto nije dobro ni po ljudske vijugice, a da ne govorim kako to utice na one najmladje koji su tek u razvoju. Sve ostalo je valjda u sastavu prethodnog, na nasu veliku zalost... a mozda na neciju radost.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.