Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Menstruacija: oslobodite se bolova  (Pročitano 48646 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
ali mene kad boli stomak ja, pored toga sto prelezim dan, drzim rukom i lastis od gacica, jer me pritisce ... a pri pomisli da je nesto unutra, stvara jos dodanti bol!

Ja mislim da pravimo gresku sto lezimo .Kad lezis onda si skoncentrisana na to stanje i razmisljas samo o njemu .Jednom su me na poslu uhvatili bolovi i u to vreme sam imala neku inspekciju i sva sam se predala da sto bolje
odradim svoj deo posla  tj uverim ih da je sve propisno i kako treba .Verujes da sam zaboravila da sam dobila i  da me boli . Nekada jeste tesko ostati na nogama kad te boli ali probaj da nesto raduckas po kuci ,u sv slucaju krevet ti je blizu da prilegnes .Ja inace zadnjih 7 meseci pijem nekoliko herbalife preparata ,za odrzavanje zdravlja ,energije i imuniteta i skoro pa i ne pijem lek prvog dana .Bitno je da je organizam pun vitamnina,minerala i zdravih materija i samim time ces se osecati snaznije i bolje podneti svoje bolne menstruacije .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Evo i ja sam opet postala krvareće čudovište.  Smile

Ali, ovog meseca sam spremnija.

Dakle, pre par dana sam počela sa psihološkim pripremama. Pored toga što sam jedva čekala da dobijem, jer je PMS dostigao svoju krajnju granicu (u jednom momentu se derem, u sledećem mi se plače, u trećem skačem od sreće - i to sve bez ijednog jebenog razloga), a da ne pričam o tome koliko su me grudi bolele i otekle, nisam mogla uopšte da spavam u svojim omiljenim položajima, ubeđivala sam sebe kako će biti super kad dobijem, jer to znači da nisam trudna, dalje, znači da sam zdrava (opet je stigla na vreme kao švajcarski sat), i što pre dođe, pre će i proći; i tako razne neke psihološke zavrzlame.  Smile

OndaK sam, danas, kad se to konačno desilo, sprovela u delo onaj prvi savet (mislim da je bio prvi, tj. raditi ''ono'' na samom početku, dok je krvarenje slabo). U međuvremenu sam se opskrbila informacijama da moram piti što više vode, izbegavati kafu, slano i sve što zadržava vodu u organizmu. Sada to radim, i imam i dalje bolove, ali su podnošljivi - za sada.

Nastavljam da radim na ubeđivanju sebe kako je sve to lepo, blagoslov prirode, blabla...  Smile i nadam se da me za par sati neće stići paraliza donjeg dela tela o kojoj sam pričala.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Evo i ja sam opet postala krvareće čudovište.  Smile

Ali, ovog meseca sam spremnija.

Dakle, pre par dana sam počela sa psihološkim pripremama. Pored toga što sam jedva čekala da dobijem, jer je PMS dostigao svoju krajnju granicu (u jednom momentu se derem, u sledećem mi se plače, u trećem skačem od sreće - i to sve bez ijednog jebenog razloga), a da ne pričam o tome koliko su me grudi bolele i otekle, nisam mogla uopšte da spavam u svojim omiljenim položajima, ubeđivala sam sebe kako će biti super kad dobijem, jer to znači da nisam trudna, dalje, znači da sam zdrava (opet je stigla na vreme kao švajcarski sat), i što pre dođe, pre će i proći; i tako razne neke psihološke zavrzlame.  Smile

OndaK sam, danas, kad se to konačno desilo, sprovela u delo onaj prvi savet (mislim da je bio prvi, tj. raditi ''ono'' na samom početku, dok je krvarenje slabo). U međuvremenu sam se opskrbila informacijama da moram piti što više vode, izbegavati kafu, slano i sve što zadržava vodu u organizmu. Sada to radim, i imam i dalje bolove, ali su podnošljivi - za sada.

Nastavljam da radim na ubeđivanju sebe kako je sve to lepo, blagoslov prirode, blabla...  Smile i nadam se da me za par sati neće stići paraliza donjeg dela tela o kojoj sam pričala.

Nadam se iskreno da ce ti to pomoci! Smile
Mada moram priznati da malo sumnjam Smile....
Ako pomaze javljaj odmah jer ja upravo lezim umotana u cebence , sa bolovima u stomaku i strrrpljivo cekam da tableta deluje Smile
A sto se tice pms-a,joooj sastro slatkaaaa...potpuno kao i ti poblesavim i ne kontrolisem sebe i svoje emocije!!!!Zaplacem se na reklame!Ejj na reklame Smile Smile
Ja nism ja! Bruka!
« Poslednja izmena: 25. Okt 2009, 18:04:30 od ninalica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Тешко вашим момцима Smile Осећам се lucky сада Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
Nastavljam da radim na ubeđivanju sebe kako je sve to lepo, blagoslov prirode, blabla...

Samo nastavi i videces kako cete se vas dve zavoleti  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Da Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple 15

Mozes da se osecas lucky samo ako si gay... pre ili kasnije, svi moraju da se suoce sa tim... od pms do trudnoce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jooj, jeste, moj momak je ovih dana baš bio na mukama, moram priznati.

No, zna o čemu se radi, i ako urlam na njega i ljutim se bez razloga... navikao je čovek.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Da jedino ,kada pocnem da urlam na njega i bez pms-a ,on  misli da sam opet u pms-u pa me ne shvati ozbiljno!!!Navikao se covek Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2009, 18:47:09 od ninalica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja sad ne znam da li je ovo nekakav placebo efekat ili zatišje pred buru, ali mene trenutno apsolutno ništa ne boli.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.