Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Menjanje guvernera posle svakih izbora je neozbiljno  (Pročitano 3387 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ja sam prvi za to! ali da vidim kako ce se to odigrati kad ce u sledecoj vladi participirati sve stranke dmokratskog bloka. zato mislim da ce jelasic ostati, a i konacno guverner ne treba da bude stranacka licnost. tako da je i ds sama na vlasti ne bi trebala da kasira jelasica pre isteka njegovog mandata. jednom mora da bude prvi put!!!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Hajde da se podsetimo:

Ko je podneo kovertiranu ostavku pre nekoliko meseci ako se ne ispune neki od uslova za "njegov ostanak" ?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry bold 9000
Manite priču oko DSS i guvernera.... to piše u ustavnom zakonu za koji je glasalo mnogo poslanika pa i onih iz DS-a
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Dinkić je na ribanju u Evropskoj centralnoj banci inače svombivšem poslodavcu pokušao da objasni kako je moglo da dodje do toga da u ustavu stoji i čudo da je moguće smeniti guvernera inače pstavljenog uz pomoće njega samog u banci koja je ponajmanje srpska a ustvarnosti je u vlasništvu BIS-a (Bank for International Settelments) čije je istureno odeljenje Evropska Centralna Banka a NBS je lokalna banka čije je delovanje ograničeno na teritoriju Srbije.Najnormalnije je da Evropska Centralna Banka koja je de facto GAZDA i Jelašiću i banci postavlja svog čoveka na ovo odgovorno mesto što se od naroda krije kako bi se zadržao izgled demokratije, Ako dodje do problema onda se uvek pronadje partija na vlasti koja je u stanju da održi privid slobode izbora.Komentar prof.dr.M.Kanjevca je ujedno i prilika da se jednostavno obrazlože zakulisne prevare i obmane koje su stalni pratilac svega što je u vezi sa otudjenjem srpskog bankarskog sistema i njegova trampa za vlast u kojoj gubi srpski gradjanin.
Restriktivan kurs dinara koji vodi službenik Jelašić je poguban kako za Srpsku privredu i gradjane a sve to uz pomoć bivše ?, ekselencije M.Dinkića.Najveći profiter su uvoznici koji koji su opet isturena odeljenja Evro-Američke i drugih privreda koji džakovima uz blagoslov Jelačića i Dinkića iznose devize iz države.
Ničim opravdan kurs dinara koji se veštački održava u pojedinim državama je privredni kriminal.Da je Jelašić u Srbiji stranac odavno je poznato (rodjen u Madjarskoj ) nije tajna ali da li poseduje državljanstvo Srbije koje je uslov po novom ustavu za vršenje funkcije guvernera o tome se još ne izjašnjava.
Sledeći guverner koji će po naredjenju svojih gazda iz inostranstva morati da smanji pljačku gradjana Srbije kako bi se sprečila kriza establišmenta ili njegov pad,će morati da priča sve najgore o svom predhodniku kako bi izvadio stvar.Dok to ne dodje milijarde naših para će se naći u tudjoj svojini.
Da zlo bude veće kamate na strani finansijski kapital (a drugog kod nas i nema) će biti zbog nestašice istog pnovo povećane do granice pljačke i zelenaštva što je u Srbiji već vidjeno.Scenario je suprotan Slobinom ali je rezultat isti PLJAČKAJ BRE ONE SRBE jer neće se ni sada opametiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
jel se neko seća nekog ili bilo kog guvernera pre dinkića, kori i jelašića... ma da ostane guverner, naravno... dosta je bilo onih klovnova pre njih...
Secam se ja! Vlatkovic pre Dinkica!  Smile Salu na stranu, pre pada Slobe guverneri nisu ni bili vazni, kao ni premijeri, ministri niti bilo ko sem tata Slobe i mama Mire.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S4
Iako ne volim G17 Dinkic mi je ok ali ipak mislim da je Djelic najzasluzniji za ekonomski napredak. Jelasica bih oterao izmedju ostalog i zbog afere "kofer".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.