Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teški dani za Magičnog Ćiru  (Pročitano 1006 puta)
17. Maj 2016, 19:12:33
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Motorola 
  Prošlo nezapaženo na forumu :

Ćira Magični osuđen za pretnje Perišiću

"Nepravosnažnom presudom Osnovnog suda u Nišu književnik Zoran Ćirić je proglašen krivim zbog pretnji koje je uputio gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću i kažnjen sa 100.000 dinara...
  Sud nije uvažio skoro nijedan argument Ćirićevog advokata Boška Ristića, koji je u svojoj završnoj reči naveo da su sud i državni organi koji su bili uključeni u proces "radili pod pritiskom javne funkcije gradonačelnika".Dovoljno je da se vidi da je postupak protiv Ćirića pokrenut i sproveden, a da se ništa ne dešava sa pretnjama koje je gradonačelnik javno, u sudnici, uputio Ćiriću. To su dvostruki aršini - kaže Ristić...
  Zoran Perišić se pridružio krivičnom gonjenju jer, kako je rekao, nije uplašen za sebe, ali jeste za bezbednost svoje porodice..."

Inače su tokom suđenja svedoci koje je predložilo tužilaštvo zapravo branili Ćirića, tvdeći da Perišić nije bio uplašen i da je čak hteo i da se fizički razračuna sa Ćirićem."

http://www.juznevesti.com/Hronika/Cira-Magicni-osudjen-za-pretnje-Perisicu.sr.html

Danas čovek uputio pismo javnosti :

Magični Ćira: Idem u zatvor, ispraćaj u "Ambasadoru"

http://www.juznevesti.com/Kultura/Magicni-Cira-Idem-u-zatvor-ispracaj-u-Ambasadoru.sr.html

"Prinuđen sam da reagujem na vašu jučerašnju vest o završetku suđenja mojoj malenkosti jer iz nekog razloga niste dobro čuli presudu u celini. Dakle, osuđen sam  na 100 dana zatvora, plus sudski troškovi koji će biti uvećani za kamatu na rast Društvenog Bruto Proizvoda – što mu ukupno iziđe na 5 meseci doživotne robije.

Takođe, radi zaštite lika i dela Zorana Perišića, želim da javnost upoznam sa pravim razlogom zbog kojeg sam primerno i zasluženo kažnjen. Naime, tokom opsežnog procesa nepobitno je utvrđeno da je Zoran Ćirić onaj koji je traljavo pucao u Milana Beka, što sam na kraju istrage i priznao bez ikakve prinude. Zbog moje nespretnosti Vrhovni Rukovodilac pravosuđa i policije je veoma ljut. Gospodin Beko je takođe ljut. A ljut je i narod. Sve ih razumem i ne tražim oproštaj ni od koga.

Takođe, koristim priliku da se zahvalim mnogobrojnim profesionalnim braniteljima ljudskih prava u Srbiji, kao i Zaštitniku građana, što su se tako ozbiljno i revnosno angažovali na mom slučaju.

O datumu mog odlaska na robiju bićete blagovremeno obavešteni i pozvani na prigodni ispraćaj koji će rukovodstvo grada Niša organizovati u tu čast u hotelu „Ambasador“.

Hvala na medijskom razumevanju."
« Poslednja izmena: 17. Maj 2016, 19:18:58 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Citat
što mu ukupno iziđe na 5 meseci doživotne robije.

Који кењатор јбт Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
politicki proces
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Nastavljeno suđenje piscu Zoranu Ćiriću za pretnje Perišiću

Svedok Branislav Jovanović, bivši direktor Direkcije za izgradnju grada Niša, izjavio je danas u sudnici da je primio preteću poruku i da se ona ticala njegove porodice i njega samog ali i gradonačelnika Perišića.

"Kada smo se se sutradan sastali u njegovom kabinetu, zajedno sa Igorom Novakovićem, sa smehom smo komentarisali poruke. Nisam primetio da je Perišić bio previše uzbuđen ili da se osećao urožen", rekao je Jovanović.

U tim porukama Ćirić je poručio Perišiću da će biti "živ javno raskomadan", "da će mu deca biti mrtva, a seme zatrto".

Delovi iz linkovanog teksta. Iz prve ruke znam da nije nimalo prijatno kad ti eki junoša šalje anonimne pretnje.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nog dani Magi iru

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.