Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мене само занима...  (Pročitano 3282 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Deklaracije koje se donose u skupstini, njihovo slaganje po pitanju kosova srbima ne donosi nista. Ako vec hoce da pricaju o Kosovu neka idu po svetu, a ne meni da govore o tome.

Ja o tome znam sve kao i vi i mislim da delimo isto misljenje po pitanju kosova, ali treba se obratiti svetu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ajde da poduzimamo onda neke akcije, web je za to stvoren jebiga! Kao neka mala stranica o istini na kosovu, sa slikama svega i to! I onda to reklamirati...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To odavno postoji i odavno se takve stvari salju po netu, ali iste takve sajtove imaju i siptari, a u svetu imaju mnogo bolju sliku od nas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Pa naravno jer strani mediji toliko lazu...hrvati su rekli na vijestima da smo mi digli dzamije a nista za siptare...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Заседање скупштине је било изузетно важно. Ми у протеклих пар месеци нисмо имали никакве активности по том питању, због кризе власти нико није радио свој посао како треба. Са друге стране је очигледно да су Срби све ово дочекали потпуно НЕСПРЕМИ иако смо и ми радикали и безбедносне службе имали информације да се на пролеће нешто спрема на Косову. Та ванредна седница коју смо за време овог вакума власти тражили и пре овога што се десило имала је за циљ да скупштина, како највиши орган изнађе механизме да се тај вакум премости и да то не утиче на Косово, да се анимирају све институције и да се све државне службе упозоре и натерају да предвиде и раде превентивно на тој могућности да се деси ово што смо сада и доживели. Након ескалације сукоба, седница скупштине је такође требала бити сазвана у најкраћем року. Скупштина једне државе је највиши орган, њене одлуке имају далеко највећу тежину од свих других државних органа. Хитним ванредним заседањем скупштине би се, како пред међународном заједницом тако и пред Шиптарским терористима, истакла озбињаност наших захтева и решеност наше државе да по сваку цену заштити Србе на Косову. Такође на тој седници посланички клуб СРС је планирао да се избори за мало радикалније мере које нису за изношење у јавност, нарвно не отворена конфронтација са НАТО-ом, али далеко конкретније стављање до знања свима да ми нећемо дозволити неки неконтролисани погром Срба. Шта мислите да би се десило да су сукоби измакли контроли? Замислите ситуацију да нпр. један дан јаве да је 100 Срба убијено, сутрадан 1000... Ситуација на Косову је имала све облике стихије коју ће бити тешко зауставити и која може да доведе до убијања на хиљаде Срба. Наша војска је тек 2 дана после подигла борбену готовост, а неке веће концентрације снага готово и да није ни било. Наша држава, ако већ не може да уђе у сукоб са КФОР-ом, онда мора у сваком тренутку да постоји плани и могућности да у року од пар сати од почетка некоге евентуалног катастрофичног страдања Срба на Косову интервенише и заштити своје грађане по сваку цену, не неким фронталним нападом него пре свега веома ограниченим уласком релативно малобројнијих јединица које би искључиво браниле Српски живаљ и не би предузимале никакве агресивне кораке изван тих области које штите, и све то наравно уз логистичку подршку и спремност на интеревнцију далеко већих снага ван територије Косова. Када би такав план постојао, када би био презентован и образложен свима, па и међународној заједници као нешто што би представљало последњи корак у спречавању огромне катастрофе, па чак и план који би извукао међународне снаге из евентуалног незавидног положаја, то би Србима на Косову јако много значило да буду свесни да у случају оног најгорег има ко да им помогне у сваком тренутку. Наша војска тог првог дана све и да је добила позив за помоћ од стране КФОР-а који је био у тоталном расуле, требало би нам бар 24ч да тако нешто организујемо. Нама чак није ни неопходан званичан позив централне команде КФОР-а, довољно би било да команда неког сектора, нпр Италијански или Француски батаљон западну у незавидну ситуацију, да почну људи да им гину и да се једнострано обрате нашој војсци за помоћ. Такав сценарио како год вам се то чинило и није толико немогућ. Нижи комаданти у КФОР-у су нама далеко више наклоњени, они су на лицу места и виде ко их напада, чије су жртве њихови војници. Чули сте само острашћени говор оног италијанског комаданта у Пећи из кога се види да су Шиптари дозлогрдили.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Evo bas sam cuo prije sat vremena da Republika Srpska salje 20 000 vojnika na kosovo zajedno sa jos 10 000 bosanskih vojnika! Da li je to istina??? Ako jeste onda ce gore ponovo krvoprolice biti!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Не то сигурно није истина, поготово не у том броју. Република Српска не верујем да укупно има много више од 20.000 војника у редовном саставу. Могуће је да БИХ пошаље свој контигент у чијем би саставу био и одређени бр. Војника из РС, али би то сигурно био далеко мањи број.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
To sam vidio na RTRS-u, moglo bi biti istina...a mozda se cak i razmislja o tome.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Да је 2000 и 1000 па још и ајде, али онако не верујем. Није да не би било добро, ал да ће ду пусте 20.000 Срба доле то већ није за очекивати.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ne znam mozda je i spekulacija, ko zna...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.