Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:08:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Memorijalni skup!  (Pročitano 18561 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Fasisti su losi ljudi koji su se zvali Hitler, Gebels itd. Takodje, i pripadnici nacionalnog stroja su fasisti i oni su glupi jer postuju ove prve navedene a ne znaju da su oni prvi navedeni pokusali da istrebe Srbe jednako kao i omrazene im Jevreje.
dakle, da rezimiram, oni su isto sto i Ustase! Samo su jos gluplji jer to ne kapiraju.
Smesno je sto njima glava ni za frizuru ne sluzi! Smile

Grešiš silno. Da li si ti čitao njihov program i statut?

IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve u svemu svi se dobro secamo '99 ali ne treba podrzavati te skupove jer ih obicno organizuje sps ili srs(i sl.)...
A zasto ih onda ne napravi neko drugi  Smile Da nije zato sto ne prestaju da vire iz pozadina onih koji su nas ubijali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia E50
sve u svemu svi se dobro secamo '99 ali ne treba podrzavati te skupove jer ih obicno organizuje sps ili srs(i sl.)...
A zasto ih onda ne napravi neko drugi  Smile Da nije zato sto ne prestaju da vire iz pozadina onih koji su nas ubijali  Smile
Bice da je tako... Smile bice da sam ja sam na sebe pucao...mozda i jesam...bolje da pitam nekog od patriota,posto sam zrtva izdajnicke propagande...na kraju ce ispasti da sam bio Ucka,dok su se ljudi po Beogradu borili,ginuli uz pivo i meze... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A zasto ih onda ne napravi neko drugi Smile Da nije zato sto ne prestaju da vire iz pozadina onih koji su nas ubijali Smile
Bice da je tako... Smile bice da sam ja sam na sebe pucao...mozda i jesam...bolje da pitam nekog od patriota,posto sam zrtva izdajnicke propagande...na kraju ce ispasti da sam bio Ucka,dok su se ljudi po Beogradu borili,ginuli uz pivo i meze... Smile Smile Smile
Koji ti je kurac? Da li su DS, LDP, G17+... ikada napravili nesto povodom bombardovanja ili se stalno ulizuju Solani i ostalima koji su nas bombardovali? Pozdravljati se i prijateljski smejati sa onime ko je naredjivao ubijanje Srba je izdaja, a tvoja je greska ako si bio u ratu i podrzavas takve ljude. Neka DS i ostali naprave bilo kakav skup o bombadovanju pa cu sigurno doci tamo, ali ne verujem da se to moze ocekivati od ljudi koji su za ulazak u NATO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia E50
O boze... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
A zasto ih onda ne napravi neko drugi Smile Da nije zato sto ne prestaju da vire iz pozadina onih koji su nas ubijali Smile
Koji ti je kurac? Da li su DS, LDP, G17+... ikada napravili nesto povodom bombardovanja ili se stalno ulizuju Solani i ostalima koji su nas bombardovali? Pozdravljati se i prijateljski smejati sa onime ko je naredjivao ubijanje Srba je izdaja, a tvoja je greska ako si bio u ratu i podrzavas takve ljude. Neka DS i ostali naprave bilo kakav skup o bombadovanju pa cu sigurno doci tamo, ali ne verujem da se to moze ocekivati od ljudi koji su za ulazak u NATO.

Ostavi se ti skupova dechkonjo. Hebo skupove. Od toga vajde nema. Nego, ako si punoletan, pushku u ruke i pravac - zna se vec gde!
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Kao da jos uvek zivimo u 99. nista se nije promenilo...
Samo cekam da Dnevnik 2 RTS pocne recima: "Danas je predsednik SRJ Slobodan Milosevic primio delegaciju bratskog Kurdistana"... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia E50
Volimo te otadzbino nasaaaaaaaaaa........
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca,
Sa imenom tvojim u srcuuuuuuu......
I tvoja vojska koracaaaaaaa......... Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7220
Volimo te otadzbino nasaaaaaaaaaa........
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca,
Sa imenom tvojim u srcuuuuuuu......
I tvoja vojska koracaaaaaaa......... Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile
  Smiley 1 ne tu pjesmu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И ви заиста мислите да се поштовање стиче главом у туђем дупету?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:08:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.