Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:13:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Megan Denise Fox  (Pročitano 272970 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 18323
Zastava velika plana
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E51
Megan Fox - Esquire Shoot.

http://rs789tg.rapidshare.com/files/229106024/Megan_Fox_-_Esquire_Magazine_Photoshoot_-_June_2009_by_DeepAtSea.zip

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

tn-megan.jpg
(54.57 KB, 600x385)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 18323
Zastava velika plana
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia E51
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N95 8gb
New :

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

megan_fox_tongue_letterman_two.jpg
(235.65 KB, 1208x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_2.jpg
(284.83 KB, 1100x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_3.jpg
(187.84 KB, 1097x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_4.jpg
(194.82 KB, 1030x1449)
megan_fox_tongue_letterman_two_5.jpg
(235.05 KB, 1109x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_6.jpg
(226.32 KB, 1082x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_7.jpg
(213.44 KB, 1065x1689)
megan_fox_tongue_letterman_two_8.jpg
(155.21 KB, 1100x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_9.jpg
(455.94 KB, 1077x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_10.jpg
(285.76 KB, 1102x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_11.jpg
(330.87 KB, 1100x1650)
megan_fox_tongue_letterman_two_12.jpg
(195.48 KB, 1100x1650)
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
Bas sam je danas gledao u Trnasformersima 2..Ma prejebozovna je zenska!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zar je taj film izašao? Smile
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC 
moja omiljena glumica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ave cesar!Morituri te salutant!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6300
nju neko treba da tuži sudu!Niko nema pravo da bude ovako lep!Sve su ostale bedne pored nje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Lepa, a glupa

Seksepilna glumica Megan Foks, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta, proglašena je za najgluplju zvezdu ikada

Glumica Megan Foks, iako je proglašena za najseksi ženu prema mišljenju čitalaca američkog časopisa „FHM", nikako ne može da se pohvali i svojom inteligencijom. Britanski list „Mejl onlajn" je, prateći njene izjave u protekle dve godine, zaključio da je mlada glumica najgluplja zvezda ikada.

Poslednja njena izjava vezana je za bivšeg dečka, glumca Brajana Ostina Grina, čije je ime istetovirala na donjem delu stomaka.

Psihički bolesna?

„Nije mi žao što sam istetovirala njegovo ime. Jednog dana mogu sopstvenog sina da nazovem Brajan, zaista ima mnogo opcija."

U nedavnom intervjuu za „Entertejnment vikli" Megan je rekla da misli da je ona toliko psihički i mentalno bolesna da bi odjednom mogla da napravi nešto zaista zanimljivo.

- Nadam se da će napokon legalizovati marihuanu, a kada to urade, ja ću biti jebeno prva osoba u redu koja će kupiti paketić. Ljudi misle da je to luda, hipijevska, jebena ideja, ali nije - takođe je jedna od izjava seksi Megan.

Takođe, brbljiva Megan jednom prilikom je priznala da naprosto obožava seks, iako to mnoge vređa.

- Žene su najglasnije kada druge žene treba da nazovu droljama, što je žalosno. Nisam srela mnogo muškaraca koji su rekli: „Voliš seks? Ti su prljava drolja." To je zbog toga što oni sami žele da ih njihove žene i devojke češće seksualno zadovoljavaju.

Kad je čula da je mediji malo-pomalo nazivaju neinteligentnom, Megan im je žestoko odgovorila, ali, kao po običaju, ništa pametno.  Smile  Smile

- Ne želim da budem poput Skarlet Johanson, koja mora da gostuje u raznim šou-programima, intervjuima i slično da bi dokazala svetu da je inteligentna - rekla je Megan, koja se obrušila i na Britni Spirs, protiv koje, kako kaže, nema apsolutno ništa.

Molim vas, zar Britni Spirs ima odličan život? Njen život je jebena noćna mora. Hvata me panika kad samo razmišljam o tome.

Boji se Anđeline Džoli

Mediji Megan često zbog izgleda, ponašanja i akcionih uloga smatraju naslednicom Anđeline Džoli, ali ona ne deli njihovo mišljenje.

- Iskreno, bojim je se. Nisam dosad imala prilike da je upoznam, pokušavam to da izbegnem. Ona je vrlo moćno biće, mogla bi da me pojede živu - rekla je Megan.

Iako se plaši Anđe, Megan je priznala da bi volela da bude njena devojka?!

- Svaki put kada izađem iz neke veze, kažem: „Eh, kada bih mogla da budem Anđelinina devojka, bila bih tako srećna." Volim Anđelinu i ona je moj veliki uzor. Neverovatno je iskrena i ne plaši se da bude ono što jeste. I uvek kaže ono što joj je na srcu - objasnila je Meganova.

Nedavno je javnost zbunila još jednim biserom vezanim za seksualno opredeljenje.

- Mislim da su ljudi rođeni biseksualni i da na osnovu pritisaka društva podsvesno prave izbor. Biseksualna sam, ali sam i licemer. Nikada ne bih mogla da budem u vezi s drugom biseksualnom devojkom jer bi to značilo da je dopustila da je muškarci diraju, a oni su tako prljavi - rekla je Megan.

Bahata prema svojim fanovima

Megan Foks je nedavno preplavila naslovne strane zbog „bahatog ponašanja prema jednom od svojih fanova". Posle premijere nastavka filma „Transformers" u Londonu, Megan je odgurnula dečaka koji je prišao da se upozna s miljenicom i pokušao da joj pokloni ružu.

Slika incidenta obišla je svet, a Megan je u jednoj emisiji „priznala" grešku i izvinila se dečaku.

- Osećam se veoma loše. Strašno mi ga je žao... Ubija me to. Tamo je bilo 80 miliona ljudi, mrak, sevali su blicevi... Nisam znala šta se dešava. Žao mi je, slatki dečaku, nikada ti to ne bih namerno uradila i rado ću prihvatiti tvoju ružu ukoliko te ponovo budem videla - pravdala se Megan.

Izvor: Press

Ona bas nije sama sa sobom u glavi  Smile
A ja bas mislio da je zenim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S4
Dobar clanak!! Ali ne bih ja nju u glavu ....  Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC 
ma ja bih i u glavu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:13:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.584 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.