Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 122710 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
А ко то може да гарантује да је тенкиста био баш рус, можда је био  грузијац, казакхстанац, туркменистанац  Smile

а не..шкорпи га је лично густирао тако да је информација проверена Smile Smile

Вала га је изгустирао Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Nastavite s vredjanjem i  vise se necu premisljati da li nekog da banujem ili zakljucam temu ili oba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Nastavite s vredjanjem i  vise se necu premisljati da li nekog da banujem ili zakljucam temu ili oba.
Ostavi ih slobodno sto se mene tice. Ja se ne strecam na to. Samo nisu fer kad ih ja uzmem pod svoje pa se odmah zale i kukaju.
Dakle pitali smo sta i kako posle MSP-a? Jel jos vredi ici djonom i siromasiti svakim danom?
Kao sto vidite taj kurati Rus nikad da stigne, ali zato firme jedna po jedna idu u njihove ruke. Posle zovu Amere da im grade postrojenja.
Sa takvm podrskom cemo svi da gustiramo ruskog bika.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 00:26:08 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Jel jos vredi ici djonom i siromasiti svakim danom?
A ja mislio nama bolje iz dana u dan . Smile Jedino šta nam je ostalo je da državu izdamo pod kiriju , naravno kada bi našli budalu , inace ako ovu godinu preživimo sledecu teško da cemo .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
A ja mislio nama bolje iz dana u dan . Smile Jedino šta nam je ostalo je da državu izdamo pod kiriju , naravno kada bi našli budalu , inace ako ovu godinu preživimo sledecu teško da cemo .  Smile

Gledaj TV. Kriza prosla, kad se Krki vrati sa zasluzenog odmora, videce da i penzosima doda koju pljuvacku, a Dinkic strogo hoce da poveca plate, ako guverner hoce da opstane. Ima bre devizne stednje, sta brines?
Da pojedemo ono sto si radio u Nemacku. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 19:06:04 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Da pojedemo ono sto si radio u Nemacku. Smile
Nema na qrcu meda  Smile Sve što sam zaradio jedem sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
Serbia v. Kosovo (Rastko Pocesta is back! Smile)

22. jula 2010. godine, u 15 časova, u Palati mira, u Hagu, sedištu Vlade i parlamenta Kraljevine Holandije i uz to prestonici međunarodnog javnog prava (uz Nju Jork, gde se nalazi zgrada UN), otpočelo je javno čitanje savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde o legalnosti nezavisnosti Kosova. Zaključak je bio da deklaracija o nezavisnosti Kosova, jednglasno usvojena u Skupštini Kosova i potpisana od strane predsednika Sejdiua i premijera Tačija u 15 časova i 49 minuta, 17. februara 2008. godine, nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom tj. da je legitiman akt.

Za ovakvu odluku suda glasali su:
 Predsednik Međunarodnog suda pravde, Hisaši Ovada (JAPAN)
On Šokat Al-Kasone (JORDAN)
Tomas Burgental (SAD)
 Bruno Sima (NEMAČKA)
Roni Abraham (FRANCUSKA)
Ser Kenet Kejt (NOVI ZELAND)
Bernardo Sepulveda Amor (MEKSIKO)
Antonio Augusto Kansado Trindade (BRAZIL)
Abdulkavi Jusuf (SOMALIJA)
Ser Kristofer Džon Grinvud (UJEDINJENO KRALJEVSTVO)

Protiv ovakve odluke suda glasali su:
Potpredsednik Međunarodnog suda pravde Peter Tomka (SLOVAČKA)
Abdul G. Koroma (SIJERA LEONE)
Mohamed Benouna (MAROKO)
Leonid Skotnikov (RUSKA FEDERACIJA)

Neposredno nakon odluke suda, počinje drugi "Dnevnik" RTS - a, i voditeljka se predstavlja kao Maja Žeželj, a zatim navodi kako su one sudije koje su glasale za ovakvu odluku suda iz zemalja koje priznaju nezavisnost Kosova i, naravno neizbežno, Metohije. Međutim - Meksiko i Brazil nisu priznali nezavisnost Kosova. S druge strane, Sijera Leone je to učinila, ali sudija nije podržao ovakvu odluku suda tj. glasao je protiv nje.
Dezinformacije se naravno nastavljaju - voditeljka navodi kako je među 4 sudije koje su glasale protiv ovakve odluke i predsednik suda. Svako bi pomislio kako se radi o lapsusu, i kako je želela da kaže "potpredsednik", ali je "progutala" prva tri slova, međutim ona mu navodi puno ime i prezime, čitajući ga sa papira na stolu - Hisaši Ovada!

Ovo u javnosti, kao i na ovom blogu, prolazi potpuno nezapaženo! Dobro i to, međutim, okrenem ja B92, kad ono gost "Vesti" šef Jeremićevog kabineta (zaboravio sam mu ime, koje na krajevu, za ovaj post nije ni bitno). On tamo govori kako MSP nije odgovorio na suštinsko pitanje. 'Ajde šta, šef kabineta ministra inostranih poslova, kad ono sutra, 23. jula, na vanrednoj sednici Vlade Srbije, biva ponovljena ista konstatacija. OK, hajde da se osvrnemo na rezoluciju A/63/L.2, usvojenu 8. oktobra 2008. godine na glasanju u Generalnoj skupštini
Ujedinjenih nacija sa 77 glasova ZA, 6 glasova PROTIV i 74 uzdžranih. Pitanje postavljeno MSP - u glasI:

Da li je jednostrana deklaracija o nezavisnosti od strane privremenih institucija samouprave na Kosovu u skladu s međunarodnim pravom?

Odgovor glasi: Jednostrano proglašena deklaracija o nezavisnosti ne krši međunarodno pravo. Odnsono, deklaracija o nezavisnosti je legitiman akt.
Ajd' što je ovo prošlo bez komentara u domaćoj javnosti, cenzurisanoj, kontrolisanoj i 99,9% DS -ovskoj, ali kako ovo prolazi u međunarodnoj zajednici?

Valjda će jednom doći dan da Vuk Jeremić odgovara za nekontrolisano trošenje državnog novca, malverzacije i (vele)izdaju.

Ipak, šta god mi ovde radili, sudili mi Jeremiću ili ne, priznali mi Kosovo ili ne, ono će zauvek ostati nezavisno. Nezavisnost je jedina pravda za žrtve etničkog čišćenja i genocida nad albanskim stanovništvom Kosovo, koje je prouzrokovala Miloševićeva velikosrpska i agresivno iredentistička politika, ali i aparthejda nad Albancima koji je trajao još od onog trenutka kada su tenkovi počeli da pucaju na studente koji su demonstrirali u Prištini, aprila meseca 1981, pa sve do trenutka u kom je stavljen Miloševićev potpis na "Kumanovski sporazum."

Želimo im svima da se pomire, i od sada žive u miru, ljubavi i toleranciji, a da se mi, za promenu, okrenemo svojim problemima - siromaštvu, (organizovanom) kriminalu, korupciji i nepoštovanju ljudskih prava. I naravno, da ukinemo "Ministarstvo za Kosovo i Metohiju", zato što još od 19. veka nijedna zemlja nema posebno ministarstvo za susednu državu. Srbija je poslednja koja ima pravo da govori o nekakvom nacionalnom integritetu i suverenitetu - u njoj strani ambasador može da zabrani tribinu i cenzuriše film.

blog.b92.net
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Citat

Gledaj TV. Kriza prosla, kad se Krki vrati sa zasluzenog odmora, videce da i penzosima doda koju pljuvacku, a Dinkic strogo hoce da poveca plate, ako guverner hoce da opstane. Ima bre devizne stednje, sta brines?
Da pojedemo ono sto si radio u Nemacku. Smile Smile Smile Smile
shkorpi, а ми што смо на државној сиси ?  Smile  Оће ли да капље мало јаче, какве су ти прогнозе ?

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sisi se ne gleda u zube  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Serbia v. Kosovo (Rastko Pocesta is back! Smile)

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Мали је класичан пример испраног мозга... Јебем му мајку у уста, чим му неко запрети, одмах хоће да тужи Smile Тражио је од Дачића обезбеђење, пошто му је живот угрожен... Вала нека... Нека мало пусти гованце у гаће... Нека се штреца од сваког шума... За десет година, ако га до тада нико не убије, извршиће самоубиство,... Такав отров носи тако лепо име...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.