Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 123693 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Ма то је бре лако, ако неко прави проблеме зна се како се реагује, похапсиш говна и ишутираш преко границе. Али ту има једна битна ствар - за то треба ауторитет бар некакав код међународне заједнице. Лако је било Шиптарима да одглуме жртве и отму нам Космет кад су платили оне које су требали да плате а ми и пре тога били у курцу и добијали шамаре од Запада. Зато братац кад си стабилна земља дозволиће ти се и да сам решаваш проблеме у својој држави. Зато ми прво треба да се стабилизујемо економски и да градимо своје позиције у свету. Док то не обавимо нема леба од ничега, а сва та решења о насилном покрштавању мањина или шта ти ја знам су лоша и донеће само контраефекат. Плус ја сам против тога да се етнички састав ВОјводине мења. Ко не живи овде боље дане кења о томе јер без Маџара Буњеваца Шокаца Русина Словака праве Војводине нема Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Citat
A sta cemo sa Turcima?
А са к****им Русима?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Ма то је бре лако, ако неко прави проблеме зна се како се реагује, похапсиш говна и ишутираш преко границе. Али ту има једна битна ствар - за то треба ауторитет бар некакав код међународне заједнице. Лако је било Шиптарима да одглуме жртве и отму нам Космет кад су платили оне које су требали да плате а ми и пре тога били у курцу и добијали шамаре од Запада. Зато братац кад си стабилна земља дозволиће ти се и да сам решаваш проблеме у својој држави. Зато ми прво треба да се стабилизујемо економски и да градимо своје позиције у свету. Док то не обавимо нема леба од ничега, а сва та решења о насилном покрштавању мањина или шта ти ја знам су лоша и донеће само контраефекат. Плус ја сам против тога да се етнички састав ВОјводине мења. Ко не живи овде боље дане кења о томе јер без Маџара Буњеваца Шокаца Русина Словака праве Војводине нема Smile
Није нам потребно насилно покрштавање, нити можемо лако да конвертујемо Мађаре тамо где су у већини. Њихов национални идентитет чак и не мора да представља опасност, колико је опасан њихов верски идентитет, који Ватикан увек може злоупотребити.
Ми само треба да потпомогнемо природну асимилацију, која тече својим током.
Тај процес иде много спорије од процеса спознаје својих српских корена, када су у питању лажне нације, односно мањине.
Ја сам убеђен да ће следећи попис показати да је број припадника лажних нација у Србији смањен за 50%.
Наш први приоритет су наравно православне националне мањине које морају нестати у Србији.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7

ne radi se o tome da su albanci podmitili bilo koga  , nego o chinjenici da judeo-liberalni svetski poredak ne zeli bilo kakvu naciju u evropi koja bi bila koliko-toliko nezavisna i okrenuta normalnim vrednostima , u odnosu na njihovu viziju "multi-kulti" pederskog drushtva  Smiley 1 ...

oni su ispravno procenili da srpski narod predstavlja za njih mnogo vecu pretnju nego npr hrvati , muslimani ili albanci , i zato su ih i podrzavali . ali nazalost , ispravno su procenili i da mi i nasha tadashnja vlast nismo toliko chvrsti (kao npr vijetnamci  Smile ) i da necemo moci da izdrzimo bombardovanje ,kao i to da nismo spremni da zrtvujemo svoj komfor radi odbrane nacionalnih ciljeva .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
A sta cemo sa Turcima?
А са к****им Русима?
Sve bi to resio kurati Rus na tenku, ali jebi ga, stavio ga Putin na platnom spisku ujka Sema.
Pa sada ima snickers, ako vozi rikverc. Smile Smile Smile Smile
Ne mogu se oteti utisku kako su se krastave gnjide radovale odluci MSP-a.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
СРБИНЕ КУЦНУО ЈЕ ЧАС, ДОДИРНУЛИ СМО ДНО ДНА, ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БОШКА ОБРАДОВИЋА!!!

За револуцију националног карактера
Аутор: Бошко Обрадовић,

-Прилог за нову психологију успеха Србског Народа-

http://i251.photobucket.com/albums/gg287/ilijics/razno/174425-bosko-obradovic.jpg

У последњих 20 година чуле су се, и чују и даље, многе политичке идеје које захтевају промену читавог друштвеног система који у Србији дефинитивно не функционише и не ваља.

У ту сврху вршене су разне друштвено-политичке промене, реформе, транзиције, револуције…

Међутим!

Ништа се није догодило, ништа се није променило!!!

И после две деценије стојимо пред истим питањем: шта да се ради како би ово друштво изашло на прави пут?

Која би нас то политичка идеја и друштвена реорганизација избавила из свих наших нагомиланих криза и проблема?

У чему смо до сада грешили и како да кренемо из почетка?

Има ли кадрих, некомпромитованих, стручних, идејно свежих и смелих, да понуде нешто ново и да нас у томе поведу?

Колико ћемо још чекати и од чега то зависи?

+1   
IIP0CBETAP_
24. jul 2010. u 00.18

Зашто у Србији нема промена?

У Србији нема промена највише зато јер се све време покушавао променити систем, а не људи!!!

-Што се настојало на спољашњим, а не унутрашњим променама.

-Што се дневна политика кретала по површини, а не дубини друштвеног живота.

-Што су све страначке политике подилазиле нереалним очекивањима раслабљеног србског човека, његовом конформистичком и материјалистичком погледу на свет.

Изборни и државни програми до сада нису отворено проговорили о нама самима, духовном и моралном стању у Народу!!!

Бежало се од Истине и све чинило да се угоди поквареном бирачком укусу који више не разликује реалност од фантазије, истину од манипулације, спасоносне од смртоносних лекова!!!

+1   
IIP0CBETAP_
24. jul 2010. u 00.22

Обичан човек-бирач је све чинио да се не погледа у огледало и настављао са веровањем да неко ван њега, са вишег нивоа, треба и може да реши све његове проблеме и то без његовог учешћа.

Ситни србски политикант је потхрањивао ову бирачку религију налазећи ту шансу за себе и не желећи да мења уходани систем који је одлично профункционисао као симбиоза лажних очекивања и лажних обећања!!!

Нереална очекивања бирача су остајала константна кроз све изборне циклусе, а само су се мењали промотери лажних обећања, и нико није желео да сиђе са ове вртешке и схвати да се излаз налази ВАН овог зачараног круга, у СУОЧАВАЊУ са психолошком истином о нама самима и

К А Т А С Т Р О Ф А Л Н И М

променама које су се десиле у нашем националном карактеру!!!

Наша највећа заблуда огледа се у томе што мислимо да је Србско питање економско-политичко питање!!!

Србско питање је

Д У Х О В Н О

и

М О Р А Л Н О

питање!!!

И све док се Србско питање буде решавало само економско-политичким начинима, вртећемо се у круг!!!

Тек кад Србско питање поставимо као духовно-морално, отварамо шансу за истинске промене у нашем друштву!!!

+1   
IIP0CBETAP_
24. jul 2010. u 00.25

Нами је данас најпотребније жестоко и бескомпромисно

-самопреиспитивање,

-самокритичка самоспознаја,

-лична, унутрашња РЕВОЛУЦИЈА,

-колективно преумљење,

-повратак ишчашеног психолошког зглоба нашег националног карактера у своје некадашње лежиште!!!
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7

У Србији нема промена највише зато јер се све време покушавао променити систем, а не људи!!!

to nije bash sasvim tachno . svako drushtvo ima onakav sistem kakav odgovara ljudima koji ga chine . zvuci paradokslano ,ali robovi u robovlasnichkom drushtvu su podrzavali taj sistem - i sami bi drzali robove da su mogli  Smile

dobar primer za to su crnci , bivshi robovi na americhkom jugu , koji su oslobodjeni i poslani u liberiju (zemlju slobodnih) . za kratko vreme oni su se organizovali i napravili plantaze slichne onima na kakvima su sami bili , samo shto su oni sad postali vlasnici i gospodari  .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Gambi da bi Srbi asimilovali neki narod potreban je daleko veći natalitet. Poterebno je da žene rađaju po desetoro dece. Smile Ako ubediš Srpkinje da rađaju više od dvoje , ili troje dece , proglasićemo te za nacionalnoh junaka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung neki
Наш циљ мора да буде асимилација свих белих националних мањина

Sto bre, Gambino, samo belih. Daj da malo asimilujemo i nase gance da nam manje smeta vrucina u slucaju da moramo da vijamo siptare do sahare.  Smile
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch pumpa

to nije bash sasvim tachno . svako drushtvo ima onakav sistem kakav odgovara ljudima koji ga chine . zvuci paradokslano ,ali robovi u robovlasnichkom drushtvu su podrzavali taj sistem - i sami bi drzali robove da su mogli  Smile

dobar primer za to su crnci , bivshi robovi na americhkom jugu , koji su oslobodjeni i poslani u liberiju (zemlju slobodnih) . za kratko vreme oni su se organizovali i napravili plantaze slichne onima na kakvima su sami bili , samo shto su oni sad postali vlasnici i gospodari  .

jeste i onda su imali belce kao robove!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.347 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.