Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 123669 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Citat
Па где овде има фашиста!?
па не знам ови ''српски комунисти'' их стално (про)налазе!  Smile
Citat
Мислиш лезиљебовци који су манипулишући једним називом дошли у позицију да могу дивљати.
Бога ми ако овај чивутин учини ''што мора'' ради спасавања ''економски'' пропале Грчке,ти нам дођу једина доказ ''пријатељства два народа''... Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 12:49:48 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Citat

е много су ми смешни Smile Smile Smile Куробецају се стално. А када требају да покажу ко су, нема их нигде... Кажу "у Србији има Фашистичких организација!" Smile Smile Smile Па једина Фашистичка организација овде је од оног крмка Чанка... Smile Smile Smile Ми смо Националисти, и не знам зашто то некоме смета Smile

« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 12:53:30 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Citat
Ми смо Националисти, и не знам зашто то некоме смета
него шта би са Националистима у четвртак! Отишли на море? Smile Спремају се за ''врућу'' јесен и вредно тренирају. Smile
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 13:02:35 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Наш циљ мора да буде асимилација свих белих националних мањина

Smile Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Пуни су комуњара и антифа шљама,

Svi grcki navijaci su antifa
Мислиш лезиљебовци који су манипулишући једним називом дошли у позицију да могу дивљати.

Kod njih antifa vise predstavlja mrznju prema nacistima sa kojima su se rokali u drugom svetskom ratu... Ja sam i antifa i nacionalista i ne mislim da je to kontradiktorno.

Doduse kod grka ima antifa anarhistickig grupa koje su dominantne Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Citat

е много су ми смешни Smile Smile Smile Куробецају се стално. А када требају да покажу ко су, нема их нигде... Кажу "у Србији има Фашистичких организација!" Smile Smile Smile Па једина Фашистичка организација овде је од оног крмка Чанка... Smile Smile Smile Ми смо Националисти, и не знам зашто то некоме смета Smile

Јбг.  када будеш рекао:шиптарима треба дати Косово,велико-српска идеја је започела ратове,педери
треба да се таслаче на сред Теразија,Кандићка је хуманиста,Чеда је идол,Бајден је пријатељ ...
можда за шљам нећеш бити фашиста. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Citat
Ми смо Националисти, и не знам зашто то некоме смета
него шта би са Националистима у четвртак! Отишли на море? Smile

Има нас доста стационираних на Космету Wink Имамо ми медиску блокаду... Имали су протест испред Британске у четвртак... Спрема се свашта овде на Космету... Wink Надам се да ћете ви бити спремни... Е сад, вероватно их има доста који су отишли на море  Smile Само не знам да ли се сунчају!? Ако се сунчају, одлично ће се асимиловати са Шиптарима Smile

Наш циљ мора да буде асимилација свих белих националних мањина

Smile Smile

Smile

Ова је боља...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Какав је план ''националистичких организација''?  Smile

Замислите колико смо ми ниско пали,кад се и Коштуница дозвао памети! Smile Smile Ово је за њега ПОРАЗ! То наравно не виде,његови (потенцијални) бирачи.Они се брчкају од Водица до ШармелШејка... А пораз није био довести Тадићија на власт?Избавити коферче? Поставити шулета за министра? рехабилитовати вука,старог издајника?
Citat
Само не знам да ли се сунчају!? Ако се сунчају, одлично ће се асимиловати са Шиптарима
не брини се ти, душа им је ШИПТАРСКА,а то је важније!  Smile Па не би било лепо да такве АРИЈЕВЦЕ,асимилујемо! Можда као Петар,Јаков,Јосиф,Атанасије...то су лепа СРБСКА имена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Какав је план ''националистичких организација''?  Smile

Замислите колико смо ми ниско пали,кад се и Коштуница дозвао памети! Smile Smile Ово је за њега ПОРАЗ! То наравно не виде,његови (потенцијални) бирачи.Они се брчкају од Водица до ШармелШејка... А пораз није био довести Тадићија на власт?Избавити коферче? Поставити шулета за министра? рехабилитовати вука,старог издајника?
Citat
Само не знам да ли се сунчају!? Ако се сунчају, одлично ће се асимиловати са Шиптарима
не брини се ти, душа им је ШИПТАРСКА,а то је важније!  Smile Па не би било лепо да такве АРИЈЕВЦЕ,асимилујемо! Можда као Петар,Јаков,Јосиф,Атанасије...то су лепа СРБСКА имена.

Волео бих да чујем/прочитам шта ти мислиш ко би требао на чело ове државе!? Па све му јебем, сви су говна. Ја на говна не гледам као на велика или мала. Ако си говно, не можеш се опрати и намирисати. Смрдећеш и ширићеш смрад целог свог живота. Али ми смо увек имали говна на челу државе, од почетка 20. века. Па ти мени реци кога видиш као правог вођу!? Само ми немој рећи Дачића, онда се слободно уби'...

Citat
Какав је план ''националистичких организација''? 

Ево овакав:

Требамо ратовати за Космет.  Smile Нема ту шта да се филозофира, него пушку у руке и рокај Шиптаре...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 13:24:54 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Рата ће бити, али много тога можемо урадити и без оружја, само ако можемо да будемо сложни.
Прво, сваки Србин на сваком кораку, на послу, у комшилуку, у било ком друштву, било где мора да пропагира идеологију српског национализма.
Наш циљ мора да буде асимилација свих белих националних мањина и свако од нас може да помогне тај процес који овде тече природним током уместо да држава стане иза тога, као што рецимо ради Грчка или Бугарска.
Друго, морамо и припаднике лажних нација вратити својим српским коренима.
Треће, идеологија Велике Србије, сваки Србин који води порекло од западних граница РСК до границе на југу Србије (прави југ Србије) са Грчком, не сме се одрећи свог родног краја.
Четврто (ово би требало да буде прво), издајничку багру која се окупља око ЛДП-а треба уништити !

п.с. Све је могуће у средини где су Срби у већини и где нема много издајника ... мој комшија Муслиман има ћерку и сина и дао им је српска имена, крстио у СПЦ ... један проблем мање за нас.
Свако ко није Србин мора да осећа неприпадност овом друштву док он или његови потомци не упознају прави Христовов пут самоспасења.
Samo jaka nacionalna svest,sacuvace kako Kosovo,tako i sve srpske zemlje!
@gambi svaka cast! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.