Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 122352 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Sud kaze da rezolucija 1244 nije trajni dokument i da u njemu ne pise da kosovo ne sme da proglasi nezavisnost, i to je cela prica. Pa to medjunarodno pravo nismo mi pisali nego oni najmocniji, pa nisu valjda ludi da ga napisu onako kako njima ne odgovara.
Pravo, bilo ono medjunarodno ili domace je jedna velika budalastina, bas iz tor razloga sto moze da se tumaci kako oces. Isto tako je sud mogao da kaze da rezolucija 1244 vazi dok savet bezbednosti ne odluci drugacije, ali sta da radimo kad smo bednici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Vanyo pitas sta dalje:
Doneti deklaraciju koja kaze da smo doneli odluku da je Kosmet deo Srbije. Sudija je rekao da je to legitimno i da je to pokusaj da se nadje resenje.... Mislim da je to potpuno fer i korektno.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2010, 16:41:44 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
Jbt,nisam verovao da će baš do kraja ići na ruku srpskom kompleksu žrtve koji dovodi to apsolutnoga inata.Hvala vam,stoko,na tako otvorenoj pomoći u prevazilaženju bilo kakvih detinjih iluzija.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Vanyo pitas sta dalje:
Doneti deklaraciju koja kaze da smo doneli odluku da je Kosmet deo Srbije. Sudija je rekao da je to legitimno i da je to pokusaj da se nadje resenje.... Mislim da je to potpuno fer i korektno.

Устав републике Србије.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
LG Frizider
Vanyo pitas sta dalje:

Нама у Уставу пише да је Косово део Србије па то нико не јебе 2%. Опет исти курац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Citat
Управо, цела наша спољна политика била усресређена и вођена према утврђивању судке легалности и спречавању таласа признавања. Шта сад?

Kako mislis nasa.Nemoj pola Srbije ubacivati u isti kos sa vladajucom koalicijom!

Citat
Тачић је издајник.

Hehe...Od tebe sam ocekivao drugaciji komentar.Nesto zrelije...Bez uvrede. Smile

Citat

Pa da siptari pobiju i ono malo Srba sto je ostalo na Kosovu!?!?
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Vanyo pitas sta dalje:
Устав републике Србије.
Mislio sam na posebnu deklaraciju. No ako je ta dovoljna onda mislim da je potrebno od suda zatraziti da presudi koja deklaracija ima visi stepen vaznosti i koja je legalna.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N70
Citat
No ako je ta dovoljna onda mislim da je potrebno od suda zatraziti da presudi koja deklaracija ima visi stepen vaznosti i koja je legalna.

Koga briga za ustav repulike Srbije?

Pa i da mi postavimo to pitanje,oni ce da kazu da oni nisu nadlezni da daju takve procene...Boze..Ko je jos povratio oteti deo drzave diplomatijom.Najbolja diplomatija je kad zapretis da ces sravniti nekoga sa crnom zemljom.Ne tu cico-maco...Il si jak i komandujes,il si slab,i uvlacis se u dupe.Pa ko bolje...
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Lako je sada reći da smo imali lošu spoljnu politku a teško je priznati da je Čeda bio u pravu kada je govorio da je Kosovo za sve završena priča osim za nas. Sada samo treba tražiti jasne odgovore od EU na određena pitanja i, ako je potrebno, tražiti određene garancije a onda delovati na način koji će zavisiti od njihovog odgovora.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Pa gledaj mi se ovom odlukom ne micemo sa mrtve tacke... Jednostavno mi imamo nasu deklaraciju oni imaju svoju deklaraciju i dok neko ne odluci cija je deklaracija bitnija ili dok se ne dogovorimo de jure nezavisnosti kosmeta nece biti. To je to i ako ukljucis mozak i sam ces videti isto.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.