Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 123102 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson 
Томислав Николић у Бриселу обећава признање Косова

Чедомир Јовановић    

Немам разумевања за такав процес у коме Николић по ходницима ЕУ обећава оно што нико у Србији није спреман да учини, само да би добио подршку за долазак на власт. Човек који се одрекао своје прошлости, данас је спреман да понуди своју улогу у прећутном признавању независности Косова, само ако добије миг. Тако он користи шансу коју му је отворио Тадић, нудећи у пројекту одбране неуспешне косовске политике место онима који су пре петнаест година били највећи кривци за њен неуспех. Лидер напредњака сада створа себи алиби, прилику да једног дана каже како није ни за шта одговоран, како би све било исто и да он није био радикал, Шељев заменик, Милошевићев потпредседник Владе, оцењује Чедомир Јовановић, лидер ЛДП у интервју за Данас упитан да ли је Николићево изјашњавање за Владин предлог договорено у ЕУ.

http://www.nspm.rs/prenosimo/cedomir-jovanovic-tomislav-nikolic-u-briselu-obecava-priznanje-kosova.html

Na kraju biće da su patrioti najveći izdajnici a ne evropejci  Smile
Ima nekoliko Nikolićevih pogrešnih poteza od 1992 preko 1999 do danas...i biće još.
Sad da li patriota ili izdajnik  Smile
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
50 ili 100 ili 200 godina su mozda ocekivane vremenske distance za vracanje teritorije matici.
teorija da ih je 2.000.000 mil. je njihova propaganda.Da se ne zaboravi koliko ih je doslo samo iz Albanije pod Enver Hodzom,koji do 1999 nisu bili drzavljani,i koliko ih je jos doslo iz Albanije nakon 1999 god. Ali i da ih je 4.000.000 mil. osiromaseni uranijum odradice zapoceti posao,samo suptilnije.
I ono najvaznije,moramo ocistiti nase redove od izdajnika,i pomiritelja sa NATO diktatom.
O čemu ti...?
ma da ih je došao 15 000 000 iz Albanije, nema veze, oni su postali "državljani" Kosova.
I otkud nama osiromašeni uranijum? Ili ćeš naterati Ameriku da ih bombarduje?
U Rusima snemoj nadati...oni čuvaju svoj osiromašeni uranijum za druge prilike i druga mesta.
@digi,dakle istina je izdajnik se ipak radja.Kako kakve veze ima?!Pa na foru su dosli kao pobegulje od Enver Hodzinog rezima!Primljeni su da bi im se pomoglo,a ne da bi nam oteli zemlju!To sto su zloupotrebili nase gostoprimstvo,to je vec nesto drugo!Dok im traje ta "drzava" do tada ce i oni biti drzavljani.A trajace dok im dole bude sedela USA! Mi nemamo osiromaseni uranijum,ali su nam ga po citavoj zemlji nesebicno sejali ameri 1999 god.To si zaboravio ili se pravis lud?Ameriku ne treba terati,ona to sama radi po citavoj planeti!Sto se Rusa tice,normalno je da se nadam i da verujem u jaku Rusiju!

P.s.
pokusaj da se ubijes,mozda se reinkarniras u patriotu.

ovo nije pretnja,nije ni sugestija!ovo je samo mogucnost,ukoliko doticni veruje u reinkarnaciju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 
Издајници се и рађају,али могу и деловањем ''спољног фактора'' то и да постану!
Николић је најгори случај!!! И рођен и искварен,приде. Smile
Има човек велике трошкове! Прохтевну жену,неколико ''пријатељица'',синове (не)раднике...Велику вилу.А уз велику вилу иде и велики рачун за струју! Треба то издржати....А ту је и млађани Аца,на ланцу,спреман сваког трена да крене на ''газду''! Како се одбранити,но новим и новим исплатама! Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 14:47:13 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson 
Citat
ne seri.
ako je patriota taj koji hoće Srbiju da prodaje Rusima onda je bolje da se ne reinkarniram.
Čoveče i ti si izdajnik, samo ne zapadnjački nego istočnjački.
Kakve su razlike između prodaja države za EU i Rusiju?
Ti mnoooooogo više priželjkuješ da Srbija postane gubernija Rusije nego ja da Srbija bude članica EU.
Meni se jebe za EU, ja bi samo da se reši slučaj Kosovo...
Maligno obolenje, treba ga odstraniti. A kako vidim, najveće stranke rade na tome.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile Smile
Ja reko Srbin si jebe mamu rodjenu za evro na sred Terazija. Koja bre greska!!!!
Jebe si mamu rodjenu na sred Brisela.Da vide svi. Terazije slabo ko vidi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
РАДОСТ СЕЦЕСИОНИСТА

БОН, 30. јул 2010. (ФоНет) - Одлуци Међународног суда правде у Хагу да декларација о независности Косова није прекршила међународно право нарочито су се обрадовале Абхазија и Јужна Осетија, док за сецесионисте у западној Европи она нема никакву улогу, оценио је Мајкл Емерсон из Центра за студије европске политике.

Емерсон је, за Дојче веле, рекао да мишљење суда неће претерано утицати на жељу за независношћу у другим регионима, али да би сепаратисти у источној Европи могли да покушају да искористе одлуку у своју корист.

За сецесионисте у западној Европи, ово мишљење не игра никакву улогу, сматра Емерсон.

Оваквој одлуци нарочито су се обрадовали у Абхазији и Јужној Осетији, које су, после сукоба Русије и Грузије, прошле године прогласиле независност, док је статус Нагорно Карабаха у јужном Кавказу још отворен.

Истраживач у Институту политичких наука у Берлину Кристијан Шалер подсетио је да се питање, постављено суду, није тицало правних последица декларације о независности, нити се односило на валидност и правне последице признавања Косова.

"Суд у Хагу није да своје мишљење о томе да ли у међународном праву постоји одредница која гарантује право на сецесију", нагласио је Шалер.

Када је реч о Шкотској, према речима посланика Шкотске националне странке Алин Смит, она и по Уставу Велике Британије има право на отцепљење.

"Ако будемо имали референдум и ако наш народ изгласа независност, бићемо независни. То је у складу са међународним правом што случај Косова потврђује. Мишљење Суда јасно указује да, ако постоји демократски дијалог и воља за независношћу – ништа то не може да заустави", нагласио је Смит.

Он је, међутим, подсетио да, у протеклих десет година, подршка грађана независности није прелазила 30 одсто.

"Осим сагласности парламента Велике Британије, Шкотска мора да води рачуна и о обнављању преговора са Европском унијом (ЕУ), јер није 100 одсто сигурно да ће аутоматски постати нова чланица", објаснио је Смит.

Посланик каталонске странке Ескуера у покрајинском парламенту Пере Арагонес рекао је за Дојче веле да су наде сецесиониста у Каталонији "подгрејане" ставом Међународног суда правде.

"Чињеница да суд својом одлуком каже да је процес одвајања демократски, даје наду Каталонији да ће проглашење независности од Шпаније за неколико година бити признато у међународној заједници", рекао је Арагонес.

Случај Каталоније би могао лако да постане први случај да део једне државе чланице ЕУ прогласи независност, навео је он.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Drago mi je da smo se nasli u bratskim zagrljajima.Koga cemo tu da podrzimo? Skote ili Engleze? Ko su ovde Srbi a ko Shiptari? Smile Smile Smile
Za krastave Ruse smo podrzali secsiju Abhazije i Juzne Osetije.Pa mi smo uvek bili dosledni. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N97
Shkotski primer nema nikakve dodirne tachke sa Kosmetom, pre je pandan Crnoj Gori ... lupaju ovi novinari kao ludi.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
ne seri.
ako je patriota taj koji hoće Srbiju da prodaje Rusima onda je bolje da se ne reinkarniram.
Ti mnoooooogo više priželjkuješ da Srbija postane gubernija Rusije nego ja da Srbija bude članica EU.
Maligno obolenje, treba ga odstraniti. A kako vidim, najveće stranke rade na tome.
@digi,
nemoj da si prost!
JA tebe savetujem,kako da ubijes izdajnika u sebi,a ti meni ne seri?
EU je nesto sto ima rok trajanja,koji se priblizava isteku.U Evropi su pocela dva svetska rata,pocece i treci,a on ce poceti onog trenutka,kad istekne poslednji dan validnosti iste.Kad se to desi,stanje na terenu ce se bitno promeniti.Rusija je vecna,kao i Srbija.Padovi,usponi,pobede i porzi su sastavni deo postojanih drzava i naroda.
EU,Kosovo kao drzava,SAD kao svetski policajac sve je to prolazno.Nasi preci su mislili mnogo puta u nasoj teskoj istoriji,da gore ne moze biti,pa opet Srbija ostade,kao i njen narod.Ti da si rodjen u vreme Dusanove Srbije,kakav bi ti bio nepomirljivi nacionalista.Sad kad je Srbiji tesko,do izrazaja dolaze takvi kao ti.Ti znas sta je rakrana?
Idi negde daleko,daleko i baci se na neki beton.U slucaju da prezivis,da te neko ne nadje i spase.
Umri polako,mozda u mukama pronadjes zrno patriotizma u sebi.Ali mozda!
Zapamti,izdajnici se radjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
ne seri.
@digi,
nemoj da si prost!
JA tebe savetujem,kako da ubijes izdajnika u sebi,a ti meni ne seri?
EU je nesto sto ima rok trajanja,koji se priblizava isteku.U Evropi su pocela dva svetska rata,pocece i treci,a on ce poceti onog trenutka,kad istekne poslednji dan validnosti iste.Kad se to desi,stanje na terenu ce se bitno promeniti.Rusija je vecna,kao i Srbija.Padovi,usponi,pobede i porzi su sastavni deo postojanih drzava i naroda.
EU,Kosovo kao drzava,SAD kao svetski policajac sve je to prolazno.Nasi preci su mislili mnogo puta u nasoj teskoj istoriji,da gore ne moze biti,pa opet Srbija ostade,kao i njen narod.Ti da si rodjen u vreme Dusanove Srbije,kakav bi ti bio nepomirljivi nacionalista.Sad kad je Srbiji tesko,do izrazaja dolaze takvi kao ti.Ti znas sta je rakrana?
Idi negde daleko,daleko i baci se na neki beton.U slucaju da prezivis,da te neko ne nadje i spase.
Umri polako,mozda u mukama pronadjes zrno patriotizma u sebi.Ali mozda!
Zapamti,izdajnici se radjaju.
Ko je bre izdajnik? Zasto ga tako zoves za jedan normalan post? Ako volis krastave Ruse idi zivi kod njih i nemoj ih prizivati ovde. Zovi ih kuci. To je shljam od naroda, beskarakterni i pokvareni. Sta si pravis totem od Dusana. Dusan je bio poznat po saradnji sa svim nacijama koje su okruzivale Srbiju.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 17:52:17 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.