Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni sud pravde saopštava mišljenje o Kosovu  (Pročitano 123648 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Citat
као и да ће настојати да дијалогом реши питање Косова и Метохије.

Фантастичне дијалошке могућности. Тај не би дијалогом ни Шиптара успео да наговори да призна Косово иако га већ признаје.

Не спорим улогу Јеремића и дипломатије по питању смањења темпа признавања Косова али им ова шарада око међународног суда није требала. Нема ту шта да филозофирамо, апсолутни пораз политике и дипломатске стратегије.
Tacno tako. Sa Shiptarima je dijalog moguc, ako smo mi za sve krivi.

О чему ти причаш!? Да ли ти знаш ко су Шиптари!? Да ли ти знаш како су текли преговори још пре ове "независности". Па ти Шиптари, јебем им све живо, су "уложили" 13 милијарди долара у Косово! Па како после тога да не добију независност! Наши да су хтели, могли су олако да купе, али буквално купе Косово! Ова игра се не игра дипломатски. Јебем их у уста, све редом. Сада кењају како ова одлука ништа не значи. Па шта они мисле!? Да је овај народ глуп!? Изгледа да је велика већина више уморна од свега, и да их боли курац за ову државу, него сви гледају у свој џеп! Ово се свње решава војно! Не правите се више блесави са неким причама о Србији као демократској држави! Рушили смо оно говно Милошевића, дођоше Демо(н)крате - комуњаре офарбане у жуто - и сјебаше нам државу! Па јебем вам матер, па радије ћу погинути у рату него гледати како газе по нама са свих страна. Е долазе чак и на форум неке балије, комуњаре, крвати, шипуси и прозивају. Посрали су се Јеремић и Тадић по нама само тако. Овде помињете оног смрду Ђинђића! Еееееееееееј! Човек је отворено причао да треба бомбардовати мостове да би се Милошевић предао! Човек је отворено рекао да треба поделити Косово! Па нека сада труне јебем му све!
Овде само рат може нешто да извуче, што се Косова тиче, дипломатски... Ми смо испушили голем курац...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
Snake01,smanji doživljaj - daješ im povod da te banuju,a onda će nas sa ove "srpske" strane ostati jedan manje.Ništa nije gotovo,ova igra je ispala iz ruku Tadićeve ekipe,ali to ne znači da se igranka završava...
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Snake01,smanji doživljaj - daješ im povod da te banuju,a onda će nas sa ove "srpske" strane ostati jedan manje.Ništa nije gotovo,ova igra je ispala iz ruku Tadićeve ekipe,ali to ne znači da se igranka završava...

Маааа више ми је пун свега! Не вређам ја баш свакога Smile
Нервира ме само када неко паламуди, а нема појма о чему прича...
Игра је, барем што се дипламатског дела тиче, завршена. Али ми ћемо добити рат! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
А што је највећа фора Шкорпи је потпуно у праву - са Шиптарима је дијалог могућ само и једино ако сами признамо да смо за све криви. Исто је рецимо и са балијама, и они причају како треба да признамо геноцид агресију и којешта па ће тек онда моћи да нам опросте и да се поново друже са нама. Тако стоје ствари и Шкорпи је у праву.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
А што је највећа фора Шкорпи је потпуно у праву - са Шиптарима је дијалог могућ само и једино ако сами признамо да смо за све криви. Исто је рецимо и са балијама, и они причају како треба да признамо геноцид агресију и којешта па ће тек онда моћи да нам опросте и да се поново друже са нама. Тако стоје ствари и Шкорпи је у праву.

Ми можемо све да признамо! И да смо клали балије у Босни, и да смо клали Хрвате и Арнауте на Косову. И шта ћемо на крају да добијемо!? Сви ће рећи, браво Срби ви сте признали да сте геноцидни! А када Тадић каже њима "време је да ви признате", они кажу "а не, не... Ми нисмо извршили геноцид, ми смо се само бранили! Нама је жао што смо вас убијали, али схватите, ви сте окупирали нашу земљу"! Е о томе ти причам! Сада једино луд Шиптар би прихватио поделу Косова. Шта ће му пола када има 99%. Једино Срби са Севера могу да се припоје и то је то. Овако, њихови су још и Прешево и Бујановац. Све сами Шиптари. Имају натписе на мајцама "Preshevë is Albania"! Еј, где то има!? Нас хапсе зато што носимо натписе на мајцама "Косово је Србија", а њих пуштају да се шеткају... Срамота. Ја више не знам шта ће бити, али боље сигурно неће. Постоји само један одговор на све ово, али тешко да ће до тога доћи. Изморио се овај народ од тога...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 

Ne sporim,dobro sam ih upoznao,svojevremeno.Ali...priznamo li (nešto tako suludo),nadam se da ti je jasno da će Jenkiji/Švabe pohitati da nam na vrat nakače plaćanje ratne odštete istima ? Neko to treba da izdržava,a lova od droge ne kaplje svima.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
I-mate /de si be
Dokle vise ova agonija. Neka politicari daju vise neki konkretan predlog a ne izjave tipa: „nastavljamo dijalog, boricemo se diplomatskim sredstivma, sprecicemo nelegalno proglaseno Kosovo itd”.
RES, NON VERBA
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Motorola 
Ovo se više ne sme ostaviti političarima,novoj "uštrojenoj" SPC,NGO...ovo je pitanje svih nas ,ako ništa ono 75% građana ove zemlje sa pravom glasa koji ne žele/mogu ako žele promeniti Ustav Srbije.Nakon ostavki odgovornih i ozbiljne društvene rasprave,naravno.Zna se red...

------------------------------------------------------------------------------------------

...i da razblažim malo,izdržite samo do novembra (  Smile ) ,jer ...kako reče baba-Vanga :

"2010: World War 3 begins in November 2010. Starting as a regular war, it will progress to a nuclear and chemical war. Vanga says the war will be finished by October 2014.

2011: As a result of the war, radioactive showers will destroy almost all life in the Northern Hemisphere. The remaining Europeans will face an even further threat from the Muslims who will use chemical weapons to finish them off.

2014: As another result of the chemicals and nuclear weapons during the war, most of the world population will have skin cancer and other skin diseases.

2016: Europe is nearly uninhabited."

Ako ne bude ovako,ašovče u ruke i pravo  na groblje (#&$×%#*).
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 01:33:09 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
I-mate /de si be
Ovo se više ne sme ostaviti političarima,novoj "uštrojenoj" SPC,NGO...ovo je pitanje svih nas ,ako ništa ono 75% građana ove zemlje sa pravom glasa koji ne žele/mogu ako žele promeniti Ustav Srbije.Nakon ostavki odgovornih i ozbiljne društvene rasprave,naravno.Zna se red...

------------------------------------------------------------------------------------------

...i da razblažim malo,izdržite samo do novembra (  Smile ) ,jer ...kako reče baba-Vanga :

"2010: World War 3 begins in November 2010. Starting as a regular war, it will progress to a nuclear and chemical war. Vanga says the war will be finished by October 2014.

2011: As a result of the war, radioactive showers will destroy almost all life in the Northern Hemisphere. The remaining Europeans will face an even further threat from the Muslims who will use chemical weapons to finish them off.

2014: As another result of the chemicals and nuclear weapons during the war, most of the world population will have skin cancer and other skin diseases.

2016: Europe is nearly uninhabited."

Ako ne bude ovako,ašovče u ruke i pravo  na groblje (#&$×%#*).

Cek baba Vangla kaze do 2014, nego da se mi lepo natezemo sa pregovorima „dijalozima, misijama do 2012 ipak vise verujem Majama Smiley Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Nokia 6230
Ja se ne mogu oteti utisku od one posete Bajdena. Lepo je covek rekao: dosao sam da mi kazete sta sve treba da vam pomognemo da vam krene? Necete da priznate Kosovo, ne morate. To cemo se mi pobrinuti da vam ne bude prepreka za EU. Odmah posle njegove posete, omeksali Dutchmeni sa njihovim blokiranjem ssp-a.
Sada posle ovog savetodavnog misljenja, krastavi Rusi ne mogu da sakriju odusevljenje za presudu, na koju ce se stalno pozivati kad ce biti u pitanju njihove dve republike u Gruziji.Zato nam samo dobacuju uzgred: ne brinite Srbi, mi smo na vasoj strani. Dokle god zajmite od zapada da mozemo da vam uzmemo bicemo dobri.
Imam utisak da je onaj Rus glasao protiv samo zato sto je znao da ce ionako biti u manjini.
Recimo, ja sam cenio Jeremica i njegov borbeni duh, ali njegov fijasko je toliko tezak da bi stvarno mogao bar da ponudi ostavku.
Ovo ce svakako da ima teske posledice.
Ja mislim da smo mi zreli za jedan referendum, jel hocemo ili necemo da imamo svoju drzavu?
Gledas samo izjave: te Rusi, te Kinezi, te ovo ce imati posledice po svet, te bice cupavo tamo amo.
Pa j* vam mater, jel ima nekoga da kaze sta je s nama, sa nasom drzavom, sa nasom zajednicom?
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 02:00:39 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.