Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Međunarodni dan protiv homofobije - 17. maj  (Pročitano 22906 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Mozda neko od vas prati na FB stranicu Humans of New York.. po meni jedna od najlepsih na mrezi, ali bila je pre neki dan interesantna fotka koja je izazvala katastrofalno mnogo rasprave i zustre polemike naravno..

ovo je slika..

Meni licno ovaj prizor ne smeta, iako u teoriji moje bice se protivi tome iz mnogo nekakvih razloga koji su verovatno samo posledica podneblja ili usadjenih ili stecenih bukvalno receno predrasuda, jer kad nemas dodira sa ovako necim, kad nemas to u svojoj neposrednoj blizini, da zajedno sa ovim zivis svoj zivot, tebi je svako misljenje na takvu temu u stvari predrasuda. Toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ii nju će da ližu, samo kad poraste   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ovom detetu samo Bog može da pomogne da odraste u normalnog i zdravog čoveka.

Možda je ta, tkz homofobija (izmišljeni izraz 21.veka), uticala kao virus na moje mišljenje obzirom da ne potičem iz zatucane sredine, porodice, podneblja,... ko će ga znati. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
zahvaljujem. mogu li da znam koje je vaše obrazovanje i stepen stručne spreme ?
Profesionalni seronja, doktorat imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
@ g

mislis?  Smile  mislis da stvarno postoji samo jedan jedini sistem kako to ide i mora da bude tako jednosmeran, pa jos i devijantan na tom putu?  Smile

ja iskreno ne znam, ali zelim da mislim da na svetu ima jos dosta normalnih ljudi kojima je zaista zapravo na prvom mestu dobrobit potomstva, a usmeravaju ga na nekakav "pravi nacin" sad i to je subjektivno veoma sta je taj pravi nacin, za nas je to jedno, za one u Iranu je drugo.. za holandjane je trece.. ali bas negde zelim da verujem da nije sve bas po stavkama 1. 2. 3. .. da mora da bude gej itd.. prosto zelim da mislim da i iz takvih zajednica mogu da izrastu deca koja ce biti heteroseksualne orjentacije, umno zdrava i sposobna za zivot, prosto samo otvorenih shvatanja, bez dakle predrasuda o ljudskoj seksualnosti. Ono, gledam svoja posla, budi sta zelis kad god zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia krntija
ок, ко ће да пуца ову пеналчину?  Smile
Pa jesi li ti normalan, da pucamo penal ispred naguzenih fudbalera?  Sa cim da pucamo sa kitom  Smile

Smile Дрога је пошаст модерног доба.

Па кад неће нико...

mene bi zanimalo koji su simptomi homofobije, kada je otkrivena, da li je zarazna, kako se prenosi i kako se leči ?
Simptomi homofobije jesu obsedunost oko toga šta drugi ljudi rade sa njihovim genitalijama. Nemogućnost da prestanete da razmišljate o muškoj penetraciji, iznova i iznova, sa velikom količinom detelja. Trudite se da hrabo mastrubirate na slatku komšinicu, ili onu sistatu što radi u pekari, ali bez obzira na njhive obline, muški penisi vam su vam stalno u glavi, sve sa njhivom venama, verovatno malo zakrivljeni na levo. Trudite se da slika izađe iz vaše glave, ali mašta vam tera inat. Svaki put kad zatvorite oči, penis vam namiguje sa svojim jednim okom. Mora da je strašno.

Какав детаљан опис... сведочење из прве руке. Ал најјачи ми је тај завршни тач на крају реченицом "мора да је страшно".  Као "чек да се осигурам нечим, да не помисле да нон стоп размишљам о курцу"   Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Za razliju od vas, ja se barem ne stidim mog apetita. Pogotovo volim ribe sa kitama. Što veće sise i što veća kita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
zahvaljujem. mogu li da znam koje je vaše obrazovanje i stepen stručne spreme ?
Profesionalni seronja, doktorat imam.

možda vam je diareja na nervnoj bazi usled zlostavljanja tijekom odrastanja  Smile
a može biti da vam je popustio mišić stezač usled prekomjerne uporabe       Smile

@ g

mislis?  Smile  mislis da stvarno postoji samo jedan jedini sistem kako to ide i mora da bude tako jednosmeran, pa jos i devijantan na tom putu?  Smile

ja iskreno ne znam, ali zelim da mislim da na svetu ima jos dosta normalnih ljudi kojima je zaista zapravo na prvom mestu dobrobit potomstva, a usmeravaju ga na nekakav "pravi nacin" sad i to je subjektivno veoma sta je taj pravi nacin, za nas je to jedno, za one u Iranu je drugo.. za holandjane je trece.. ali bas negde zelim da verujem da nije sve bas po stavkama 1. 2. 3. .. da mora da bude gej itd.. prosto zelim da mislim da i iz takvih zajednica mogu da izrastu deca koja ce biti heteroseksualne orjentacije, umno zdrava i sposobna za zivot, prosto samo otvorenih shvatanja, bez dakle predrasuda o ljudskoj seksualnosti. Ono, gledam svoja posla, budi sta zelis kad god zelis.

kako mogu da budu normalni ako su ne normalni ?  mozda to dete tokom odrastanja bude imalo mnogo vise srece od CvijeFaqa, ali kako ce se osecati kada bude starije ? da li ce imati neke smetnje bilo koje vrste zbog toga ?
ne ... dete ne moze da bude normalno. jok.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

možda vam je diareja na nervnoj bazi usled zlostavljanja tijekom odrastanja 
a može biti da vam je popustio mišić stezač usled prekomjerne uporabe       

Aj probaj opet, ali ovaj put na srpskom. Može i na engleskom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
dobro eto, ja dozvoljavam da prosto postoje uslovi kad moze, sve zavisi od sklopa ljudi, od okolnosti.. ne znam, bilo bi mi sasvim najuzasniji poraz kad bih pomislila da ni za jedno ovakvo dete nema srecne buducnosti, ljubavi i emocije, da nece biti sjebano u mozgu i osudjeno na vecite nekakve smetnje..

ako bi tako bilo, onda bi ispalo da je napustenoj deci bolje da budu napustena bez ikoga, nego da budu u domu gde ga ipak vole i gde su ga zeleli, ma kakvi da su.. a to je samo po sebi korak vise u odnosu na to kad si sam samcijat na svetu i niko te ni ne zeli.. sta znam..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.