Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Među domaćim hot-lajn lepoticama maznog glasa i profesorke  (Pročitano 19895 puta)
04. Feb 2005, 10:07:34
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Među domaćim hot-lajn lepoticama maznog glasa ima i onih s fakultetom
Dahću i profesorke
- Žene koje rade ovaj posao uglavnom su obrazovane i maštovite, a muškarci traže stvarno svašta - da budu kučići na povocu, da ih psujete, živopisno im opišete grupni seks, bičevanje, čupanje za kosu...

Zovu me Crvenokosa Kučka i mnogo sam nestrpljiva da radimo sve što želiš ah, ah, uh, uh- ovako, uglavnom, počinje gotovo svaki razgovor na hot-lajnu. Tridesetogodišnja B. V. je profesor istorije, bez zaposlenja i više godina uspešno se bavi ovim poslom koji, prema njenom mišljenju, nije samo obična telefonska animacija već prava umetnost. Obrazovanu, skromnu ženu nikad ne biste povezali sa uspaljenicama na hot-lajnu, ali to su prednosti telefona.

- Neke muškarce uzbuđuju porno časopisi ili filmovi, drugi vole zavodljivi ženski glas i zato nas zovu. U telefonskoj animaciji, koja se naziva još i vrućom linijom, ima potrebe za seksom, ali i pričom i druženjem. Muškarcima su potrebna seksi šaputanja ali i neko ko će da ih sluša, razume i izađe u susret svim skrivenim željama. Žene koje rade ovaj posao mahom su vrlo obrazovane i maštovite - priča nam B. V, koja je odmah posle završenog fakulteta počela da se bavi ovim poslom. Razne su, kaže, želje muškaraca, a one su tu da udovolje svakom.
   
      

Ništa od seksa

Pored sredovečnih muškaraca, među čestim korisnicima hot-lajna ima i mlađih koji se nadaju da će na ovaj način pronići u tajne seksa. - Jednom mi se javio vrlo mlad muški glas i, dok sam pokušavala da ga uvedem u seksi "igru", nije se čuo nikakav odgovor s druge strane žice. U jednom trenutku sam ga upitala: "Da li si još tu, šta radiš, da li se zadovoljavaš? " Na to je gotovo uplašeno odgovorio: "Ne, zašto? A jel' bi trebalo. "Prasnula sam tada u smeh i o seksu uživo nije bilo više ni reči. Lepo smo se ispričali, rekao mi je u koju školu ide i završili razgovor - ispričala nam je B. V.
      
      
      
   

Neki muškarci vole da budu životinje koje treba maltretirati, bilo da je kuče na lancu ili jelen s rogovima. Govore im, pritom, najružnije reči, seksi pretnje, živopisno se opisuje grupni seks, bičevanje, čupanje za kosu.

- Nije lako postati hotlajnđanka, kako nas popularno zovu, jer uglavnom moraš da govoriš stvari koje nikada nisi radila, na primer da psuješ, što je meni bio najteži deo, jer privatno psovke ne koristim. Ne zato što sam suviše fina, opsujem i ja ponekad, ali je za ove potrebe u svoj rečnik trebalo da uvedem i desetak novih psovki - otkriva sagovornica.

Ubeđene su da rade human posao ali, kako se sve na svetu plaća, i ovo zadovoljstvo košta oko 22 dinara po minutu. Ima i onih koji se svakodnevno "navuku" na slatka noćna šaputanja, pa im telefonski računi dostižu cifru i od nekoliko stotina evra. Ranije su, tvrde, više zarađivale, oko tri dobre plate za mesec, a danas nešto manje. Razlog nije slaba posećenost nego što se mnogo više devojaka bavi ovim poslom. Zahtevi su, kaže, razni. Ponekad pomalo i smešni ali sve je to samo deo seksi igre. "Gospodarica" ponekad naređuje da urade čak i neke kućne poslove, pa da se ponovo jave kako bi dobili nagradu u vidu raznih perverzija.

- Moguće je uvesti razne likove u igru i sve to mora da se radi s velikom koncentracijom i uz mnogo mašte. Verovali ili ne, to je prava umetnost. Lično iskustvo svakako doprinosi uspešnoj animaciji, ali su važna i tuđa iskustva i mašta. Pa, uostalom, i glumac ne doživi sve što glumi na pozornici - kaže na kraju našeg razgovora B. V.

Iako voli svoj posao, nada se, ipak, da će uskoro raditi kao profesor u svojoj struci. O hot-lajnu tada nikom ni reči.
   
      

Sindrom usamljenog muškarca

- Uglavnom misle da nas zove samo nastran muški svet, ali nije tako. Vruće linije su sindrom današnjeg usamljenog muškarca, pa devojke koje rade ovaj posao nisu samo tu da pruže erotsko zadovoljstvo, često su i rame za plakanje. Sada kod nas postoji problem slabih muškaraca i jakih žena. Lepši pol je napravio mit o uspešnoj i nedodirljivoj ženi a, kao što je poznato, muškom svetu treba nešto vrlo opipljivo. Žene su jednostavno izgubile osećaj kada bi trebalo da govore a kada da ćute. Zato nas i zove veliki broj oženjenih i mladića koji imaju devojke. Potreban im je neko ko će ih slušati kada im je potrebno i zadovoljiti njihovu požudu kada žele - objašnjava B. V.
      
      
      
   
Ž. M.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.