Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Medju 10 najvecih hrvata 5 srba...  (Pročitano 27287 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To se slazem, to mi nikako nije jasno, zasto s vrata ovde ulaze, ali ja sam cist pre svaki pa i pred njima. Uopste mi nacionalnost mojih prijatelja nije bitna, podjednako ih volim i cenim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
SF , možda je razlog kad svratimo i otvorimo forum odma upada u oči taj nesretni nacionalizam koji je u biti negativan više nego pozitivan . Svi koji se služe nacionalizmom po meni nisu odrasli ljudi . Samo dica se itaju sa MOJA JE MAMA PUNO LIPŠA OD TVOJE ... onda ovo drugo dite odgovara , A MOJA NIJE DEBELA KA TVOJA ... e , onda ono prvo dite TVOJA JE DEBELA PRASICA , IDIOTE KRETENSKI ....

nastavak znamo  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kad porastes mozda i ti shvatis sta stvarno nacionalizam znaci...
Hoces konkretno....
MOJA MAMA JE LEPA , A ZA TVOJU ME BAS ZABOLE Smiley
E sad sto je taj termin zloupotrebljavan i sto ocigledno dobar deo vas ne zna njegovo pravo znacenje, ja tu ne mogu nista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Citat: SerbianFighter
A i pedja stojakovic je iz trebinja ako cemo posteno... i ja sam sa jedne strane 25% trebinjac... i vise nego ponosan sam na to.

Nego izgleda da sam ja sa 50% najveći Hercegovac foruma. Ćale mi je iz središnje Hercegovine, u njenom najtoplijem mestu, punom grožđa, kivija, bresaka, narandži, ispod kule Herceg-Stjepana s koje se preko Biokova vidi more...

I gde su rasli neki od najvećih neljudi o kojima je jedan lik skoro pivao pismu.

A Šešelj i Drašković su zaista iz nekih zabačenih sela, a ne iz strih i lepih gradova kao što su Mostar, Nevesinj, Trebinje...

Oni su tamo bili u dodiru i sa Hrvatima i sa Bošnjacima , i sa muslimanima i sa katolicima, mnogo više nego neko u Srbiji. Ipak kad su došli u Srbiju i tu bili primljeni oni nisu doneli razumevanje nego šovinizam.

Daršković je najodovorniji što je Milošević ovoliko dugo vladao. On je samo zamajavao narod i Milošević je takvog protivnika mogao samo poželeti, pa mi neverovtno glupo zvuči njegova želja da likvidira Vuka. Da se opozicija nije rešila Vuka i njegovih četnika još bi nam Zloba srao (a jebo mater jes' dugovečan za razliku od Njofre i Izmetbega).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Pa pazi ni moj stari nije iz Trebinja nego iz sela pored Ljubinja sto nema nikakve veze! I ta mala sela dala su mnoge ugledne i postene ljude! To sto su s nekim bili u dodiru nema takodje nikakve veze! Mnogo je lakse biti nezainteresovan za nesto ako nisi s tim bio u kontaktu! Mozda se nisu nagledali nista lijepog u drugim narodima! I inace su, ja mislim, iz okoline Srbinja tako da su bili u dodiru sa muslimanima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Ja sam rodjen na samoj granici izmedju Hercegovine i Bosne (Ako ta granica postoji uopste), ali ko se bude usudio da me ubedjuje da sam Hrvat ili Musliman, bolje bi mu bilo da ima dobar argument za to jer u protivnom ...

I da se zna Vuk Draskovic je rodjen u Vojvodjanskom selu Medja, a ne u Hercegovini (Seselj jeste rodjen u Hercegovini)

Za one koji to ne znaju, prva srpska drzava je nastala na teritoriji danasnje Hercegovine...

Sto se Hrvata tice, voleo bi da cujem koji su bili njihovih 5 najpoznatijih vladara.

Tu bi svakako bilo mesta za Karadjordjevice  Smile

Bosnjaci su opet druga prica. Oni istoriju ne uce i ne priznaju ...
Priznaju Tursku istoriju kao svoju, to je veoma zalosno ...
Hrvati svoju istoriju moraju prihvatiti ma kakva ona bila (Tu mislim i na one stvari kojim se jedan narod ne ponosi), ali i mi Srbi imamo slicnih stvari i to ne krijemo vec priznajemo ...

Zato Srpska drzava i postoji vec 1000 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
Ma koja srpska država ?        
Dokle god se itate sa tim , dotle živite u tami neznanja koja vam očigledno prija ! Ma što to vi priznajete , a mi Hrvati ne ?
Ja ( uvik kažem u jednini , jer sam odgovorna spram same sebe ) , ponavljam , ja priznam da su ustaše upropastile Hrvate i da smo izgubili mnogo , ali vi četnike i danas dižete u nebesa !!!
Ja priznam da smo stoljećima živili pod tuđincima , ali vi imate državu 1 000 godina ,      
Ja priznam da smo u ovom ratu imali ratnih zločinaca , ali vi nikako da ste ušli na NAŠ TERITORIJ  Smile  Smile  Smile

ŠTO VIŠE REĆI

tužno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
 :help:Voleo bih da do ove teme nikad nismo ni došli, ali, kad smo već tu...a biće sve aktuelnija.
Zarad istorijske istine Marija Terezija je rekla(još u 18. veku) da Hrvati nisu strašni što se ničeg ne
boje, već što se ničeg ne stide, a veliki hrvatski župan Josip Juraj Štrosmajer("čistokrvni" Hrvat) je,
shvatajući koliko je hrvatski jezik mali i samim tim ugrožen(Dundek i Rundek, tj. zagorci) u vreme
francuske buržoaske revolucije,  naredio županskim dekretom da se u školama i obrazovnim ustanovama, koliko god ih u to vreme malo bilo, ima koristiti srpski jezik kao hrvatski i nazivati ga isključivo hrvatskim. Koliko je ustvari sve na ovim prostorima izmešano govori i nam i miaana, koja bi se ovde zvala milana ili milijana, ili još bolje: moj prijatelj iz Rijeke za sebe kaže da je tisućučetiristotinehiljada godina hrvat. Tužno je što miaana verovatno hoće da bude nekakva italijanka, a pri tom tvrdi da je moja privatna kuća na Lošinju njen teritorij. I tužno je što ne zna da su i ustaše i četnici uglavnom klali srbe. Čak je i taj najveći sin hrvatskog naroda, pod kojim smo živeli kao ljudi, Tito, sumnjivog porekla. Neki tvrde da je sin austro-ugarskog oficira i poljske grofice. A ako su hteli svoju državu, nisu opet morali da je prave na srpskim grobljima i kostima. Najbolje bi bilo da smo mi njima priznali Tomislave, oni nama Lazare i da smo zajednički oterali Slobodana, Franju, Aliju i sve ostale političke razbojnike na robiju, pa bi sad svi zajedno bili u Evropi. Nažalost, i srbi i hrvati su politički vrlo nezreli, pa se svadjamo i bijemo oko toga da li je bolje Otu fon Habzburgu biti lakej ili konjušar, ili gde je lepša sahrana, u katoličkoj ili pravoslavnoj kapeli. A mrtvaca i onako niko ništa ne pita. Iz balkanske krčme još niko nije pobegao, iako slovenci misle da jesu. I Faustu je jednog dana Satana došao da naplati dug, a onda nazad u krčmu.
Nacionalista sam,"tim se dičim, to ne može biti svak..."kao svaki englez francuz nemac itd. ali daleko od toga da sam Šoven.(Ko ne zna ko je nek pogleda u Vujakliju.)
Ali, evo još jedne istorijske činjenice: David Bowie je novi Tesla! OPA! U filmu će da bude hrvat a posle volšebnom transformacijom čarobnjaka opsene i laži sedme sile, postaće englez, ne David, nego Nikola. I opet će iz naših sujeta i obmana korist da izvuku VelikiPrljaviZli. Pa dokle više?!
E baš zbog ovog, ova tema će uvek biti aktuelna.
                                                                                   A burek je naš brend, dok ga lopovi ne                                                                                    prisvoje opštom halabukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava hr.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Zanimljivo je da je sva srbska pamet (Pobjegla) ne živi  iz/u srbije-a.

Znameniti Hrvati! Možemo li stavit to ovako zanmeniti hrvatski građani koliko ja znam većina tih koje svojatate jedino što imaju sa Srbijom je pripadnoost istom narodu i tu završava njihova veza!

Da budem jasan i kratak ponosan sam na svakog pametnog čovjeka koji je iz moje zemlje bio on srbin ili hrvat ili Bosanac ... usput koliko poznatih amerikanaca znate (pod amerikance ako je po vama samo spadaju indijanci) Smile
IP sačuvana
social share
E moj druže Beogradski...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
mala upadica! tesla nikada nije živeo u rvatskoj, već u austrougarskoj i toj listi ne pripada. imate pravo na listu sa ljudima posle 1945.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.